wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 a tu w drodze powrotnej zatrzymaliśmy się koło cerkwi Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Jakie przepiekne zdjecia...az dech zapiera...te cerkwie tez cudowne...musze te tereny z wami odwiedzic, oczywiscie z psami.. Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Alu czekamy na Ciebie w Polsce- tam też jest agroturystyka. Spotkałam tam rodzinę z Krakowa co 2 lata temu byli z pieskiem 2 tygodnie. Od mamy jest 32 km., więc blisko. Zapraszamy ale to już na przyszły rok bo teraz u nas pogoda prawie jesienna Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='wtatara']Alu czekamy na Ciebie w Polsce- tam też jest agroturystyka. Spotkałam tam rodzinę z Krakowa co 2 lata temu byli z pieskiem 2 tygodnie. Od mamy jest 32 km., więc blisko. Zapraszamy ale to już na przyszły rok bo teraz u nas pogoda prawie jesienna No trzeba poszukac tam agroturystyki tylko jednak na parterze.. moze byc dwa pokoje w razie jak mnie odwiedzicie. A ta rodzina z psem z Krakowa dala wam moze adres adres?? Rzeczywiscie blisko Mamy ale ja sobie kupie namiot , jak bede was odwiedzac u Mamy i sobie podrynkujemy ...znaczy ja z Jankiem i jego siostra , to do namiotu hopsa...i sprawa zalatwiona... Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 no super pomysł w ogrodzodzie można zrobić nawet pole namiotowe. Jankowi ten pomysł się bardzo podoba Quote
brazowa1 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Jej,jeszcze 2 tygodnie temu było takie piękne lato! Az trudno w to uwierzyć! Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Pokoje Gościnne Lazarówka Klimkówka 111 kwatera od:30 zł telefony:505 16-51-92 oferta kwater:akceptacja zwierząt, aneks kuchenny, łazienka, parking, położony ustronnie, wyżywienie w obiekcie miejsc:16 Wyślij E-mail Anuluj GPS:pokaż współrzędne GPS » więcej zdjęć» oto jedna z wielu Quote
wtatara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 brazowa1 napisał(a):Jej,jeszcze 2 tygodnie temu było takie piękne lato! Az trudno w to uwierzyć! spotkałam tam małżeństwo z dziećmi i pieskiem , którzy przez całw wakacje jeżdżą na niedzielę- są z Krakowa Quote
coronaaj Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 wtatara napisał(a):spotkałam tam małżeństwo z dziećmi i pieskiem , którzy przez całw wakacje jeżdżą na niedzielę- są z Krakowa Tam jest super , super nawet Joe podobala sie okolica...no Joe do namiotu sie nie nadaje ale jak ma za duzo to wtedy wszystko jedno gdzie spi. Ja wtedy bym go dala do Twojej bratowej obok..pozatem on kociarz ....ha, ha!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Zaznaczam-chce poczytać,ale to po powrocie E/W Quote
wtatara Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 brat na pewno by go przyjął. Ciebie też ale swoje by pomyslał bo zwierzeta w ich domu nie maja prawa bytu Quote
Hanna 1 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Podpisałam się pod petycją. Pozdrawiam Hanna1 Quote
coronaaj Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Hanna 1']Podpisałam się pod petycją. Pozdrawiam Hanna1[/QUOTE] Pod jaka petycja sie podpisalas??? Quote
Asior Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 coronaaj, może o tą petycje chodzi: [url]http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/23[/url] Quote
coronaaj Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Asior']coronaaj, może o tą petycje chodzi: [url]http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/23[/url][/QUOTE] Dzieki za link to krakowskiego KTOZu..u mnie wolno dzisiaj , ze nie mozna nic zobaczyc.... Quote
Hanna 1 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Asior napisał(a):coronaaj, może o tą petycje chodzi: http://www.ktoz.krakow.pl/articles/article/23 Jestem wstrząśnięta po obejrzeniu tego potwornego filmu. Co można zrobić aby te biedne zwierzęta nie przechodziły więcej takich potwornych męczarni. Gdybym nie widziała tego bestialstwa to bym chyba nie uwierzyła,że człowiek może robić tyle bólu zwierzakom. Ja tych .... osobiście też bym tak mogła katować. Czy my możemy pomóc tym aby zakończono tych tortur nad zwierzętami? Quote
Asior Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Hanna, jedynym sposobem to chyba te petycje są.. ale czy ja wiem, czy one są skuteczne... Jak wiadomo chiny i korea to kraje które nie sa za bardzo zależne od opinni świata.... :shake: niestety... Ja się zastanawiam nad jednym... jak już oni zabijają te zwierzęta, to czemu tego nie zrobią szybko.... po co zadają im tak potworne cierpienie :roll: Quote
coronaaj Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Asior napisał(a):Hanna, jedynym sposobem to chyba te petycje są.. ale czy ja wiem, czy one są skuteczne... Jak wiadomo chiny i korea to kraje które nie sa za bardzo zależne od opinni świata.... :shake: niestety... Ja się zastanawiam nad jednym... jak już oni zabijają te zwierzęta, to czemu tego nie zrobią szybko.... po co zadają im tak potworne cierpienie :roll: Nie lepsza Rumunia, Bulgaria ...to tez Unia Europejska??? Wejdz na Facebook na mnie tomcuagle uczestnicze w takich akcjach...tam najwiecej petycji ale niestety rzady tych krajow nic nie robia...w Polsce tez nie ma surowych kar..czyli odpowiedniego prawa... Wandziu...niedawno wrocilam , ledwo zyje... Quote
wtatara Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 a teraz z innej beczki. Tabi ma cieczkę . Janek był z nimi na działce, sąsiad otworzył bramkę i zwiała za takim małym pieskiem. Szukał jej około godziny. znalazł ją z tym pieskiem i co teraz. jest to około 13- 14 dzień, no więc................ Quote
coronaaj Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 wtatara napisał(a):a teraz z innej beczki. Tabi ma cieczkę . Janek był z nimi na działce, sąsiad otworzył bramkę i zwiała za takim małym pieskiem. Szukał jej około godziny. znalazł ją z tym pieskiem i co teraz. jest to około 13- 14 dzień, no więc................ No i jak tutaj upilnowac???? Szczescie, ze ja znalazl. Quote
wtatara Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 tak , no dobrze , tylko musimy teraz podjąć decyzję. Sterylka, zastrzyki wczesnoporonne, czy czekamy.Czy te zastrzyki są bezpieczne, ona ma te ciąże urojone. Jeśli sterylka to muszę chyba zrezygnować z pieska , którego miałam wziąć na DT Jest to suczka i ją tez musiałabym wysterylizować a dwie sterylki w ciągu miesiąca to trochę za dużo Quote
Asior Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 P. Wando dam Pani nr do dr Szpeyera i najlepiej się jego poradzić Quote
Recommended Posts