wtatara Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 oto wątek Bajki http://www.dogomania.pl/threads/186014-Bajka-śliczna-młodziutka-sunia-zabrana-w-czasie-ewakuacji-krakowskiego-schroniska Sunia jest zdrowa, ma tak do 2 lat.Wet powiedział ze ma cos ze szpica Quote
Asior Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='coronaaj']Masz racje nie powinny wrocic do schronu, ja daleko ale bede pomagac przez Wandzie...podobno jest watek krakowski o akcji powodziowej w Krakowie..moze macie? Krakow stanal na wysokosci zadania ale jak jest w innych miastach? Sunie sliczne...domki powinny sie znalesc... tu na wątku na żywo były relacje :) http://www.dogomania.pl/threads/32052-ALARM-Ewakuacja-Krakowskiego-Schroniska-potrzebna-pomoc-!/page281 Quote
t_kasiek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Mamo - kilka zdjęc z 17 maja jest niedostępnych....czemu ??? Quote
wtatara Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 nie wiem co się dzieje ni moge pisać postów- tu mi sie udało Quote
wtatara Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 ja i Pixi - a w tle moj mąż Tabuś i jej śliczny języczek i uśmiechnięta Pixunia Tabi z korkusami Quote
wtatara Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 na działce a tak na dynie zareagowała Pixi - nie widac tego dobrze na zdjeciach, ale sie najerzyla i wygladalo jakby chciala z nimi walczyć było to komiczne No i mamusia postanowiła przekonać Pixi do owych dyni A tutaj jeszcze troszke działeczki rodziców.....i nasza Pixunia z mama A tutaj przedstawiam wam jeszcze koleżankę dziewczynek - Kora - wiecej opowie wam o niej mama Quote
Asior Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 trzeba dodać, że to pisała Kasia :) Bo ktoś pomyśli po opisie w pierwszym zdjeciu, ze na pierwszym planie jest wtatara a w tle mąż wtatary :D a to był t_kasiek ;) Quote
coronaaj Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='wtatara']to były zdjęcia archiwalne Te co sie nie wkleily? Te co widze to kapitalne.. Quote
wtatara Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 to są zdjęcia z przed dwóch lat, w tym tygodniu wkjęje obecne Zapraszam Quote
coronaaj Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='wtatara']to były zdjęcia archiwalne Archiwalne czy nie sa przepiekne... Quote
wtatara Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 oj i nadal kończy się na obietnicy. Quote
coronaaj Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 wtatara napisał(a):oj i nadal kończy się na obietnicy. Czekamy na nowe fotki Twoich psiakow!!!! Quote
brazowa1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Co patzrę na Twoj awatar,coronaaj to mi sie schroniskowy mc pudla z maltańczykiem przypomina. Przypadek beznadziejny :( Quote
coronaaj Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 brazowa1 napisał(a):Co patzrę na Twoj awatar,coronaaj to mi sie schroniskowy mc pudla z maltańczykiem przypomina. Przypadek beznadziejny :( Aest jakis watek tego pudla z maltanczykiem? Quote
Recommended Posts