wtatara Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 ja z Pakusiem w Warszawie- tak się tulił Chyba mnie pamietał Quote
Klaudia M. Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Masz piękny ogród, zazdroszczę. Czy te wszystkie psiaki wylegujące się na łóżku są Twoje?:) Quote
brazowa1 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 bardzo ładna ta sukienka w kratkę-tez taką chcę!!! Quote
coronaaj Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Klaudia M. napisał(a):Masz piękny ogród, zazdroszczę. Czy te wszystkie psiaki wylegujące się na łóżku są Twoje?:) Moje sa trzy ale spalam w tym lozku z czterema ...Gucio doszedl bo chicaldo chlopakow...troche posex... Quote
wtatara Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Isabel napisał(a):Z przyjemnością pooglądałam fotki :) dziekuję..... Zapraszam na działkę-tak niedaleko Quote
wtatara Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Klaudia M. napisał(a):Masz piękny ogród, zazdroszczę. Czy te wszystkie psiaki wylegujące się na łóżku są Twoje?:) jest to praca dwój lat, bo tyle mam te działke, a wczesniej była tylko trawa Quote
wtatara Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 brazowa1 napisał(a):bardzo ładna ta sukienka w kratkę-tez taką chcę!!! dziękuję Kupiłam w sklepie gdzie sa pojedyncze sztuki, wiec nie masz szans. Domyslasz sie co to za sklep Quote
Isabel Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Również zwróciłam uwagę na tę sukienkę :) Ja też w takich sklepach kupuję ;) :D Quote
coronaaj Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 wtatara napisał(a):dziękuję Kupiłam w sklepie gdzie sa pojedyncze sztuki, wiec nie masz szans. Domyslasz sie co to za sklep Ja tez takie sklepy uwielbiam.Wandzia wyglada w tej sukience jak mloda siksa...gratulacje. Quote
wtatara Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 witamy po wakacjach Gucio nadal sie uczy Tabi taka laska schudła Pixi najbiedniejsza, ma zmiany na skórze spowodowane alergia. Jest w trakcie leczenia, jest lepiej ale wyglada nieciekawie Quote
Tola Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ja tez wpadam; wszystko mi się podoba - piesie, sukienka i ogród:) Quote
Figanna Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 prosimy zdjęcia! ja zaraz wrzucę nowe Figusi:) Quote
coronaaj Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 wtatara napisał(a):witamy po wakacjach Gucio nadal sie uczy Tabi taka laska schudła Pixi najbiedniejsza, ma zmiany na skórze spowodowane alergia. Jest w trakcie leczenia, jest lepiej ale wyglada nieciekawie My to jeszcze na wakacjach tym razem na Mazurach kolo Szczytna. Jest slicznie i pogoda poprawila sie. Mamy ladny duzy pokoj z lazienka, pieski OK. Agroturystyka ale miejsce godne polecenia. Oczywiscie zapomnialam aparatu, wiec nie bedzie zdjec.Pozdrawiamy .Wszyscy OK. Quote
wtatara Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 pozdrowienia- no wiesz co ciociu jak mozna jechac bez aparatu Quote
coronaaj Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 wtatara napisał(a):pozdrowienia- no wiesz co ciociu jak mozna jechac bez aparatu Malo tego, ze nowego nie wzielam to zapomnialam o starych czyli nie mam zadnego , a zdjecia bylyby super. Quote
wtatara Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Pixi znów u weta. Plamy ma juz na całym ciele. W wyskrobinach nie wyszły pasożyty, ale nie zawsze musza wyjść, a podejrzenie świerzbowca. Mam super, teraz czekać na dwa następne Quote
coronaaj Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 wtatara napisał(a):Pixi znów u weta. Plamy ma juz na całym ciele. W wyskrobinach nie wyszły pasożyty, ale nie zawsze musza wyjść, a podejrzenie świerzbowca. Mam super, teraz czekać na dwa następne No to nie dobrze....jak objawia sie swierzbowiec?Czyli nastepne zeskrobiny? Moze wzieli za malo? Pakusiowi wzieli cala mase z kazdej strony.Biedna Pixunia. Quote
wtatara Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 coronaaj napisał(a):No to nie dobrze....jak objawia sie swierzbowiec?Czyli nastepne zeskrobiny? Moze wzieli za malo? Pakusiowi wzieli cala mase z kazdej strony.Biedna Pixunia. następne psy mogą być chore Quote
Recommended Posts