Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia M. napisał(a):
Masz piękny ogród, zazdroszczę. Czy te wszystkie psiaki wylegujące się na łóżku są Twoje?:)

Moje sa trzy ale spalam w tym lozku z czterema ...Gucio doszedl bo chicaldo chlopakow...troche posex...

Posted

Klaudia M. napisał(a):
Masz piękny ogród, zazdroszczę. Czy te wszystkie psiaki wylegujące się na łóżku są Twoje?:)

jest to praca dwój lat, bo tyle mam te działke, a wczesniej była tylko trawa

Posted

brazowa1 napisał(a):
bardzo ładna ta sukienka w kratkę-tez taką chcę!!!

dziękuję
Kupiłam w sklepie gdzie sa pojedyncze sztuki, wiec nie masz szans.
Domyslasz sie co to za sklep

Posted

wtatara napisał(a):
dziękuję
Kupiłam w sklepie gdzie sa pojedyncze sztuki, wiec nie masz szans.
Domyslasz sie co to za sklep

Ja tez takie sklepy uwielbiam.Wandzia wyglada w tej sukience jak mloda siksa...gratulacje.

• 1 month later...
Posted

witamy po wakacjach
Gucio nadal sie uczy
Tabi taka laska schudła
Pixi najbiedniejsza, ma zmiany na skórze spowodowane alergia. Jest w trakcie leczenia, jest lepiej ale wyglada nieciekawie

Posted

wtatara napisał(a):
witamy po wakacjach
Gucio nadal sie uczy
Tabi taka laska schudła
Pixi najbiedniejsza, ma zmiany na skórze spowodowane alergia. Jest w trakcie leczenia, jest lepiej ale wyglada nieciekawie

My to jeszcze na wakacjach tym razem na Mazurach kolo Szczytna. Jest slicznie i pogoda poprawila sie. Mamy ladny duzy pokoj z lazienka, pieski OK.
Agroturystyka ale miejsce godne polecenia. Oczywiscie zapomnialam aparatu, wiec nie bedzie zdjec.Pozdrawiamy .Wszyscy OK.

Posted

wtatara napisał(a):
pozdrowienia- no wiesz co ciociu jak mozna jechac bez aparatu

Malo tego, ze nowego nie wzielam to zapomnialam o starych czyli nie mam zadnego , a zdjecia bylyby super.

Posted

Pixi znów u weta. Plamy ma juz na całym ciele. W wyskrobinach nie wyszły pasożyty, ale nie zawsze musza wyjść, a podejrzenie świerzbowca. Mam super, teraz czekać na dwa następne

Posted

wtatara napisał(a):
Pixi znów u weta. Plamy ma juz na całym ciele. W wyskrobinach nie wyszły pasożyty, ale nie zawsze musza wyjść, a podejrzenie świerzbowca. Mam super, teraz czekać na dwa następne

No to nie dobrze....jak objawia sie swierzbowiec?Czyli nastepne zeskrobiny? Moze wzieli za malo? Pakusiowi wzieli cala mase z kazdej strony.Biedna Pixunia.

Posted

coronaaj napisał(a):
No to nie dobrze....jak objawia sie swierzbowiec?Czyli nastepne zeskrobiny? Moze wzieli za malo? Pakusiowi wzieli cala mase z kazdej strony.Biedna Pixunia.

następne psy mogą być chore