PATIszon Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ayshe napisał(a):etam zawracam glowe piszac te swoje wypociny i tyle.ide pogadac z rybami:razz: :cool1: No to sie nagadasz.....:roll: Ps. Zglosilam Kenie na zawody psich zaprzegow w ten weekend :roflt: Quote
ayshe Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 PATIszon napisał(a):No to sie nagadasz.....:roll: Ps. Zglosilam Kenie na zawody psich zaprzegow w ten weekend :roflt::roll: :cool3: no to trzymam kciuki .normalnie serio serio:razz: Quote
Anulka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Zglosilam Kenie na zawody psich zaprzegow w ten weekend No to biegnie z Pluszem w tym samym zaprzęgu :evil_lol: :grin: Quote
PATIszon Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Anulka']No to biegnie z Pluszem w tym samym zaprzęgu :evil_lol: :grin: Niestety nie, Anulko, nie dostalam kasy na Grygara :placz: Wiec na pocieszenie jade na zaprzegi. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23043 Quote
Anulka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 nie dostalam kasy na Grygara O rany to kicha :-( Pati nie wiedziałam że ty tak na serio z tymi zaprzęgami :cool3: Życzę wam kochane powodzenia, może odkryjecie swoją nową pasję. Run Kenia run!! A swoją drogą ciekawe do czego można zaprządz Plusza :PROXY5: Hmmm...Pati dawaj rowerek Pajo.:diabloti: Quote
Wojenka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ayshe napisał(a):etam zawracam glowe piszac te swoje wypociny i tyle.ide pogadac z rybami:razz: :cool1: Mnie zawracasz głowę,bo ja tylko czyham aż coś napiszesz!:lol: :lol: :lol: ;) Quote
ayshe Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Wojenka napisał(a):Mnie zawracasz głowę,bo ja tylko czyham aż coś napiszesz!:lol: :lol: :lol: ;)masochistka czy jak?:roll: :lol: Quote
Wojenka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ha! W innym topiku też tak mówiłaś,więc przyznaję się powtórnie:coś w tym jest!:lol: ;) Quote
ayshe Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ja wiem ze nie jestem jakas szczegolnie utalentowana jesli chodzi o konie czy psy.sa o wiele lepsi ode mnie.staram sie robic to co umiem jak najlepiej i bardzo mi zalezy na tym zeby ludzie zobaczyli jak fajnie jest spedzac ze swoim psem czas i ze szkolenie to nie tylko "odwalenie"z psem "zajec w szkolce".ale zdecydowanie nie uwazam sie ani za super jezdzca ani instruktora sportu nie uwazam sie tez za nikogo wiecej niz rzemieslnika w swoim zawodzie.:cool1: Quote
Eurasierka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='ayshe']nie uwazam sie tez za nikogo wiecej niz rzemieslnika w swoim zawodzie.:cool1:zdaje się, że taki rzemieślnik nazywa się złota rączka :klacz: Quote
ayshe Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 :oops: dobra.zostalam zawstydzona po raz drugi:oops: .moze zmienmy temat na .....ekhem....szkolenie w warszawie?:oops: :oops: ;) Quote
PATIszon Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 ayshe napisał(a)::oops: dobra.zostalam zawstydzona po raz drugi:oops: .moze zmienmy temat na .....ekhem....szkolenie w warszawie?:oops: :oops: ;) No przeca Ty szkolisz w Warszawie, wiec w czym problem?:cool3: Quote
aska_1501 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Mam jedno konkretne pytanie-gdzie można szkolić klikerem w Warszawie?:) PATIszon a Ty gdzie uczysz? Quote
aska_1501 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 a sama uczysz sie uczyc czy z czyjąś pomocą? Quote
PATIszon Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Z pomoca ksiazek i wlasnego zdrowego rozsadku.:) Quote
aska_1501 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 a to super....myślałam, że masz mentora, który wprowadza Cię w tajniki szkolenia:) Quote
asher Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='APSA'] Napisał(a) Anulka Tylko komenda "puść" wydana w momencie kiedy właściciel trzyma za sznurek i razem "rozszarpujemy zwierzynę" trochę onieśmiela psa i następnym razem jego uścisk będzie nieco słabszy bo wie, że i tak niedługo trzeba będzie oddać i utwierdza go w przekonaniu, że piłka należy do własciciela i on nie ma do niej tak naprawdę prawa. Co masz na myśli? U swojego delikatnego psychicznie psa jakoś tego nie zauważyłam. Pasja szarpania się piłką po rozpoczęciu nauki puszczania wcale nie zmalała a wręcz przeciwnie, nadal rosła. Ja tak samo - nie zauważyłam, żeby u moich psów komenda "oddaj" powodowała to, że słabiej chwytają piłkę. Więcej, od niedawna wyszarpuję im ją bez komendy... i to je wlaśnie "onieśmiela" ;) [quote name='APSA']Jako nagrodę za puszczenie często stosuję rzut tą piłeczką albo dalsze szarpanie i pies jest na taką przeplataną puszczaniem zabawę bardzo nakręcony. (a to jak wygląda nasza piłeczka to inna sprawa :evil_lol:) Robię dokładnie tak samo - za oddanie piłki jest dalsza nią zabawa. Inna rzecz, że jeden mój pies to uwielbia, a drugi tylko łaskawie, w ostateczności godzi się na wspólną zabawę ;) Quote
PATIszon Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 asher napisał(a):Ja tak samo - nie zauważyłam, żeby u moich psów komenda "oddaj" powodowała to, że słabiej chwytają piłkę. Więcej, od niedawna wyszarpuję im ją bez komendy... i to je wlaśnie "onieśmiela" ;) A widzisz, czyli jednak "co pies to obyczaj"...:roll: Ja musze wyszarpywac i wtedy Kenia sie napala na maxa. Jak powiem i wyegzekwuje "pusc" to zaczyna sie oblizywac i chwile to trwa zanim znowu sie na pilke napali (chwila to u nas jest ok. 5 sek. ale to czasem i tak za dlugo):evil_lol: Quote
Pasina Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ja ze swoja poprzednia sunia chodziłam na tresure na prage tresura nazywała sie granica była bardzo zadowolona pies byl posłuszny reagowl na wszystkie komendy nie tak jak wczesniej zero posłuszenstwa i zle zachowanie ale to tez byl pies przygarniety to co tu sie dziwic ze sie zle zachowuje kto mial go wczesniej tego nauczyc a po tresuze poprostu inny pies polecam wrazie co daje ci Telefony: (+48) 507 292 311; (+48) 504 649 287; pozdrawiam Quote
PATIszon Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Pasina']ja ze swoja poprzednia sunia chodziłam na tresure na prage tresura nazywała sie granica była bardzo zadowolona pies byl posłuszny reagowl na wszystkie komendy nie tak jak wczesniej zero posłuszenstwa i zle zachowanie ale to tez byl pies przygarniety to co tu sie dziwic ze sie zle zachowuje kto mial go wczesniej tego nauczyc a po tresuze poprostu inny pies polecam wrazie co daje ci Telefony: (+48) 507 292 311; (+48) 504 649 287; pozdrawiam Pasina, A znaki interpunkcyjne znasz?:cool3: Quote
MiK-Jozefow Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Witam!! Znacie moze jakiegoś tresera, który mogłby przyjeżdzac do mnie do domku (w-wa-białołęka) i prowadzic zajęcia indywidualne z sunią agresywną w stosunku dfo innych psiaków? Quote
Draugia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wiecie może jaka szkoła prowadzi zajęcia przy Centrum Olimpijskim? Widziałam kiedyś w weekend jak się zbierali tam ludzie z psiakami, ewidentnie na jakieś zajęcia...ale nie miałam czasu podejść i zapytać co i kto tam prowadzi :/ Quote
Berek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Kto będzie pełnił obowiązki trenera w warszawskiej filii? Quote
Igam Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Draugia napisał(a):Wiecie może jaka szkoła prowadzi zajęcia przy Centrum Olimpijskim? Widziałam kiedyś w weekend jak się zbierali tam ludzie z psiakami, ewidentnie na jakieś zajęcia...ale nie miałam czasu podejść i zapytać co i kto tam prowadzi :/ Tam na pewno prowadziła zajęcia Agnieszka Nojszewska z Dobrego Psa Quote
Recommended Posts