Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie sprawdzałaś od Kozienic a ja do Kozienic mam 15 km, ale myślę, że jak śniegi troszeczkę odpuszczą a domek byłby zainteresowany jakimś psiakiem to ja chętnie pojadę i domek przebadam. Teraz troszeczkę krótki dzień a i droga mogłaby się okazac trudna. Proponuję, podtrzymujcie kontakt a za 3-4 tygodnie będę mogła tam podjechac.

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha, mogłaś też sprawdzac jadąc promową przeprawą przez Wisłę. Ja tym promem przeprawiałam sie dwa razy za jednym razem - pierwszy i ostatni. Więcej promem nie pojadę.

Posted

[quote name='AnnaA']Jeszcze jedno; gdyby Podebłocie było jedynym rozwiązaniem dla spanielki , to ja pojadę bez względu na odległośc i pogodę.[/QUOTE]

Jesteś kochana :loveu:
Państwo woleliby domek dla suni gdzieś bliżej. :roll:
Z Mińska niestety w dalszym ciągu nikt się nie odezwał do przeprowadzenia wizyty :shake:
Został mi jeszcze jeden kontakt do sprawdzenie, od Obraczus87.

Posted

Żaden domek w W-wie na razie nie podał dokładnego adresu :roll: ani nr telefonu :shake:
Mam nadzieję, że przynajmniej jeden z warszawskich domków okaże się pewniakiem; miał być kontakt po weekendzie a tu cisza; tak dobrze żarło i zdechło, ech...

Posted

Dopiero wróciłam z kolejnej akcji "pies" :shake:
Mix wilczarza i mastiffa, 2 dni leżał przysypany śniegiem :-(
Jutro zrobię mu zdjęcia i założe wątek., jest piękny i bardzo łagodny
Cioteczki dajcie znać jeśli znacie kogoś z powyższych ras.

Co do spanielki - mam nadzieję że odpowiedzialny domek odezwie się...

Posted

[quote name='Aga-33-76']Dopiero wróciłam z kolejnej akcji "pies" :shake:
Mix wilczarza i mastiffa, 2 dni leżał przysypany śniegiem :-(
Jutro zrobię mu zdjęcia i założe wątek., jest piękny i bardzo łagodny
Cioteczki dajcie znać jeśli znacie kogoś z powyższych ras.

Co do spanielki - mam nadzieję że odpowiedzialny domek odezwie się...[/QUOTE]
Na molosy trzeba wrzucić, jeśli ma w sobie coś z mastiffa. ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Aga podeslij wątek.........[/QUOTE]

Jeszcze nie mam zdjęć (nie pojadę dziś do chłopaka, bo siedzę z grypą w domu po niedzielnej wycieczce do Klembowa i wczorajszym "ganianiu" za psiną) - zdjęcia prześle mi DT, wtedy założę wątek

Posted

Swoją drogą, dowiedzcie sie dokładnie czy domek z Podebłocia był zainteresowany tylko tą spanielka, czy może szuka psiaka i jakiego. Za miesiąc myślę możnaby podjechac z wizytą gdyby byli zdecydowani na jakiegoś innego pieseczka.

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
UWAGA! spanielka zostaje w domu u obecnych właścicieli !!!! ufffffff

Aga a czy jestes pewna, że za miesiąc czy dwa znowu nie wpadna na genialny pomysł oddania Niuni??

Posted

No właśnie? Co się tak nagle zmieniło, że taka decyzja?

Jestem trochę uczulona na takie sytuacje, bo jakiś czas temu mieliśmy spanielka, którego właścicielka chcieła oddać. Dom był już znaleziony i wtedy właścicielka się rozmyśliła, stwierdziła, że przeorganizuje rodzinę i pies jednak może zostać. Po miesiącu podobny pies znalazł się w schronisku. Dom który był nim zaintersowany adoptował już innego spanielka. Dziewczyny, które miały namiary na właścicielkę, napisały do niej na NK, czy ten pies ze zdjęć schroniskowych to jej pies, a ona na to pełna troski: Tak to mój piesek Astorek? Proszę mi zdawać relację, co u niego. A niestety nie bardzo wiadomo kto go adoptował, ale szybko zniknął ze schroniska. :roll:

No pochlastać się można z takimi ludźmi. :angryy:

Oby z tą sunią było inaczej. :kciuki: :kciuki:

Posted

Wiem gdzie mieszkają właściciele, będę kontrolowała sytuację. Kiedy Państwo będą chcieli wyjechać, zaoferowałam że zajmę się sunią lub będą mogli zostawić ją na czas wyjazdu w zaprzyjażnionym hoteliku. Nie martwcie się.

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Wiem gdzie mieszkają właściciele, będę kontrolowała sytuację. Kiedy Państwo będą chcieli wyjechać, zaoferowałam że zajmę się sunią lub będą mogli zostawić ją na czas wyjazdu w zaprzyjażnionym hoteliku. Nie martwcie się.

Najważniejsze, że będziesz czuwać nad sytuacją. :p

A sunia zostanie w swoim ukochanym domku. :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...