Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Z Mińska Mazowieckiego znalazłam takie osoby: Alex78 evita. nadzieja (ale nie wiem, czy zajmuje się adopcjami) rybon36 bardzo dziękuję :)
Szara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja jestem BARDZO chętna na taką sunię :D:D:D Szukam spanielka wszędzie ! Mój mail to szara.kinia@gmail.com Skąd jest szczeniaczek do odbioru ? Mieszkam w Otwocku pod Warszawą...
Gryzelda Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Z tego co pisała Aga to nie jest szczeniaczek . Zanim pies bedzie do odbioru odbywa sie wizyta przedadopcyjna i w wiekszości przypadków musi Pani podpisac umowę adopcyjną.
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Gryzelda']Z tego co pisała Aga to nie jest szczeniaczek . Zanim pies bedzie do odbioru odbywa sie wizyta przedadopcyjna i w wiekszości przypadków musi Pani podpisac umowę adopcyjną.[/QUOTE] już pomailowalam z Szarą ;), przedstawiłam wszystkie kryteria
Asia & Ginger Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Gryzelda']Z tego co pisała Aga to nie jest szczeniaczek . Zanim pies bedzie do odbioru odbywa sie wizyta przedadopcyjna i w wiekszości przypadków musi Pani podpisac umowę adopcyjną.[/QUOTE] Jakby co to mam w Otwocku znajomą z forum spanielowego, pewnie się zgodzi przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. ;)
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Jakby co to mam w Otwocku znajomą z forum spanielowego, pewnie się zgodzi przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. ;)[/QUOTE] Super :) Dzwoniła Twoja znajoma, walnęłam jej 10 min wykład zanim zdążyła cokolwiek powiedzieć :oops:
Asia & Ginger Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Aga-33-76']Super :) Dzwoniła Twoja znajoma, walnęłam jej 10 min wykład zanim zdążyła cokolwiek powiedzieć :oops:[/QUOTE] Nikita? A po co ona dzwoniła?
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Nikita? A po co ona dzwoniła?[/QUOTE] Nikita, znaczy się Edyta? Dla brata suni szuka :)
Asia & Ginger Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nie, nie, to nie jest moja znajoma. Pani Edyta z Warszawy czy okolic zadzwoniła do mnie wczoraj i podałam jej linka do wątku ze spisem spanieli do adopcji, była tam też ta spanielka. Widocznie im się spodobała. Moja znajoma jest zalogowana tutaj i na spanielowym pod nickiem Nikita, ona na pewno piesa nie szuka. Pisałam o niej, bo jest z Otwocka i pewnie zgodziłaby się sprawdzić ewentualny domek w Otwocku. ;)
Aga-33-76 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Good, byłabym ogromnie wdzięczna gdyby można było domek w Otwocku sprawdzić, jeśli się jeszcze odezwie (po którymś pytaniu nie padła odpowiedź i cisza ) :(
obraczus87 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Niunia jest przepiekna, domków kilka do wyboru, a ja wiem, że Aga wybierze ten jeden jedyny i najlepszy pod słońcem!!!!!!! :)
Aga-33-76 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Wysłałam zapytania do osób z Mińska z prośbą o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej; ja sprawdzę w przyszłym tygodniu domki w W-wie (razem obecną właścicielką i sunią ;) )
obraczus87 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='aga-33-76']wysłałam zapytania do osób z mińska z prośbą o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej; ja sprawdzę w przyszłym tygodniu domki w w-wie (razem obecną właścicielką i sunią ;) )[/quote] super :) :) :)
Aga-33-76 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 sprawdzałam na mapie dogomaniaków (ale nie znalazłam) czy jest ktoś mógłby przeprowadzić wizytę w m. Podebłocie powiat garwoliński ?
obraczus87 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jesli to te Podębłocie o których myślę, to można zapytac cioteczkę AnnaA - Ona chyba z Kozienic jest. Kozienice sa w odległości 40km, więc jesli tylko by była zmotoryzowana i miała czas to... ;)
Vasco Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 sunieczko, cioteczka Aga-33-76 wybierze ci najwspanialszy domek pod słońcem.
Aga-33-76 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 na razie nikt z Mińska nie odezwał się do przeprowadzenia wizyty, czekamy ...
AnnaA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dziewczyny, ja miałabym do przejechania 65 km w jedną stronę. Z Mińska Maz.też nie mniej. Najbliżej Podebłocia jest Dęblin - 0k.20 km, Ryki - ok 18 km, Garwolin ok 40 km, Puławy - ok 40 km. Ew. Żelechów Łaskarzew. Jak nie będzie nikogo chętnego to oczywiście pojadę.
Aga-33-76 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Kochana cioteczko, postaram się znaleźć kogoś kto mieszka bliżej Podebłocia; chyba że właściciele nie zgodzę się wydać suni tak "daleko" :roll:
Aga-33-76 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Ja zawsze mam nadzieję, że jeśli nie ten psiak to może inny trafi do zwizytowanego domu ...
obraczus87 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 AnnaA przepraszam Cie. ja sprawdziłam na mapie i wyszło w jedna strone 40km.... dlatego pomyślałam o Tobie..
Recommended Posts