Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co pisała Aga to nie jest szczeniaczek .
Zanim pies bedzie do odbioru odbywa sie wizyta przedadopcyjna i w wiekszości przypadków musi Pani podpisac umowę adopcyjną.

Posted

[quote name='Gryzelda']Z tego co pisała Aga to nie jest szczeniaczek .
Zanim pies bedzie do odbioru odbywa sie wizyta przedadopcyjna i w wiekszości przypadków musi Pani podpisac umowę adopcyjną.[/QUOTE]
już pomailowalam z Szarą ;), przedstawiłam wszystkie kryteria

Posted

[quote name='Gryzelda']Z tego co pisała Aga to nie jest szczeniaczek .
Zanim pies bedzie do odbioru odbywa sie wizyta przedadopcyjna i w wiekszości przypadków musi Pani podpisac umowę adopcyjną.[/QUOTE]
Jakby co to mam w Otwocku znajomą z forum spanielowego, pewnie się zgodzi przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Jakby co to mam w Otwocku znajomą z forum spanielowego, pewnie się zgodzi przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. ;)[/QUOTE]

Super :)
Dzwoniła Twoja znajoma, walnęłam jej 10 min wykład zanim zdążyła cokolwiek powiedzieć :oops:

Posted

Nie, nie, to nie jest moja znajoma. Pani Edyta z Warszawy czy okolic zadzwoniła do mnie wczoraj i podałam jej linka do wątku ze spisem spanieli do adopcji, była tam też ta spanielka. Widocznie im się spodobała.

Moja znajoma jest zalogowana tutaj i na spanielowym pod nickiem Nikita, ona na pewno piesa nie szuka. Pisałam o niej, bo jest z Otwocka i pewnie zgodziłaby się sprawdzić ewentualny domek w Otwocku. ;)

Posted

Good, byłabym ogromnie wdzięczna gdyby można było domek w Otwocku sprawdzić, jeśli się jeszcze odezwie (po którymś pytaniu nie padła odpowiedź i cisza ) :(

Posted

Wysłałam zapytania do osób z Mińska z prośbą o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej; ja sprawdzę w przyszłym tygodniu domki w W-wie (razem obecną właścicielką i sunią ;) )

Posted

[quote name='aga-33-76']wysłałam zapytania do osób z mińska z prośbą o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej; ja sprawdzę w przyszłym tygodniu domki w w-wie (razem obecną właścicielką i sunią ;) )[/quote]

super :) :) :)

Posted

Jesli to te Podębłocie o których myślę, to można zapytac cioteczkę AnnaA - Ona chyba z Kozienic jest. Kozienice sa w odległości 40km, więc jesli tylko by była zmotoryzowana i miała czas to... ;)

Posted

Dziewczyny, ja miałabym do przejechania 65 km w jedną stronę. Z Mińska Maz.też nie mniej. Najbliżej Podebłocia jest Dęblin - 0k.20 km, Ryki - ok 18 km, Garwolin ok 40 km, Puławy - ok 40 km. Ew. Żelechów Łaskarzew. Jak nie będzie nikogo chętnego to oczywiście pojadę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...