Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Garamond]Ośmiomiesięczna przepiękna suczka spaniela poszukuje nowego domu. [/FONT]
[FONT=Garamond]Psinka jest bardzo łagodna, przyjazna, uwielbia towarzystwo dzieci. [/FONT]
[FONT=Garamond]Zachowuje czystość w domu. [/FONT]
[FONT=Garamond]Warunkiem przekazania jej nowemu właścicielowi jest zgoda na przeprowadzenie sterylizacji.[/FONT]

[FONT=Garamond]Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem : 508 099 773 (Agnieszka) [/FONT]
[FONT=Garamond]lub 513 157 438[/FONT]

Strony na których umieściłam ogłoszenia suczki:

[FONT=Calibri]http://www.petworld.pl/ogloszenie/sprawdzenie/dodania/11730[/FONT]
[FONT=Calibri]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/[/FONT][FONT=Calibri] - czeka na akceptację[/FONT]
[FONT=Calibri]http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=183431911&MessageId=MSG.VIEW_AD.USER_REGISTERED&NotifyMe=unchecked[/FONT]

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem, zaraz wrzucę sunię na forum spanielowe i do wątków adopcyjnych spanieli.
Mogę jej też zrobić Allegro.
Czy sunia może zostać w swoim dotychczasowym domu do czasu znalezienia nowego?

Swoją drogą szybko się sunia znudziła... :shake:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Już jestem, zaraz wrzucę sunię na forum spanielowe i do wątków adopcyjnych spanieli.
Mogę jej też zrobić Allegro.
Czy sunia może zostać w swoim dotychczasowym domu do czasu znalezienia nowego?

Swoją drogą szybko się sunia znudziła... :shake:[/QUOTE]

Sunia może zostać w dotychczasowym domku dopóki nie znajdzie się taki, który pokocha ją i pozostanie w nim (mam nadzieję) do końca życia :roll:

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pojawili się na wątku i pomagają w znalezieniu domku dla suni o wyjątkowej (jak sami widzicie) urodzie.
Brak informacji o psie na pierwszej stronie wynika z tego, że nie znam go :shake: a z wywiadu z dotychczasową właścicielką niewiele mogłam wywnioskować.
Jak na mój matematyczny umysł to i tak dużo, dla mnie treść "oddam młodą suczkę spaniela w dobre ręce" zawiera wszystko na co powinien być przygotowany nowy właściciel: spaniel = temperament, młody spaniel = niespożyte pokłady energii, młoda suczka z pierwszą cieczką = sprzątam po sobie ale uważajcie bo jestem uciekinierką (więc proszę o sterylkę), jestem kanapowcem a nie podwórkowcem, będziesz miał po mnie ludziu trochę sprzątania bo gubię młodzieńcze piórka, jestem bardzo miła w dotyku bo właściwa dieta zapewnia mi mięciutką sierść, uwielbiam z miłością patrzeć w Twoje oczy i oczekuję wzajemności w spojrzeniu, chcę byś mnie przytulał, bawił się ze mną, wybiegał na spacerach (jak się wyhasam, oszczędzę Twoje kapcie ;)) i kochał aż do końca moich dni ....

Posted

[quote name='Vasco']Kurczaki, jaka ona smutna na tych zdjęciach. Jakby wiedziała, że coś się święci.[/QUOTE]

masz rację ... mimo wszystko lgnie do człowieka ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...