bursztynki Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 :lol:Hawanczyko-maniaki,kto będzie w Bydgoszczy???? Quote
Hawanka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 I tutaj robi sie duży problem Ja miałam być ale odpuszczam sobie Bydgoszcz .... Quote
Aniu_sia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zgłoszone sa 4 suczki:w klasie szczeniąt-1,w klasie młodzieży 1,w pośredniej -1 i otwartej -1.Tyle na dzienną i nocną .ZZmieniono sędziego na nocnej na pana Andrzeja Każmierskiego. Quote
Hawanka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Aniu_sia']Zgłoszone sa 4 suczki:w klasie szczeniąt-1,w klasie młodzieży 1,w pośredniej -1 i otwartej -1.Tyle na dzienną i nocną .ZZmieniono sędziego na nocnej na pana Andrzeja Każmierskiego.[/QUOTE] Tak bendą 4 sunie ja kibicuje czarnej Hawańce z Ustronia morskiego ;) Quote
bursztynki Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ciekawe jak poszło hawańczykom w bydgoszczy??? Quote
Hawanka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 bursztynki napisał(a):Ciekawe jak poszło hawańczykom w bydgoszczy??? Jeszcze brak wieści ale śledze na bieżąco wiec jezeli cos bede wiedzieć Dam znać ;) Sama jestem bardzo ciekawa :D Quote
bursztynki Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Nikt się nie chwali wynikami z Bydgoszczy???? Quote
martika5 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witam moje Hawańczyko-maniaczki . W Bydgoszczy moja Roksanka dostała dwa złote medale , 1x CWC i N.S.w Rasie. Tym samym skończyłyśmy hodowlankę i zaczęłyśmy championat . Jesteśmy bardzo szczęśliwe.:multi: Dziękujemy Hawance z Kołobrzegu za kibicowanie. Quote
Hawanka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 martika5 napisał(a):Witam moje Hawańczyko-maniaczki . W Bydgoszczy moja Roksanka dostała dwa złote medale , 1x CWC i N.S.w Rasie. Tym samym skończyłyśmy hodowlankę i zaczęłyśmy championat . Jesteśmy bardzo szczęśliwe.:multi: Dziękujemy Hawance z Kołobrzegu za kibicowanie. No to Ogromne Gratulacje !!! ;) Wiedziałam że wygra ona jest taka ślicza :) szturchaniec dla roksanki :) Quote
bursztynki Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Gratki!!!!! a fotki gdzie??? Quote
martika5 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='bursztynki']Gratki!!!!! a fotki gdzie??? Dzięki Fotki wstawię ale sama ich jeszcze nie mam Pozdrawiam Quote
Hawanka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='martika5']Dzięki Fotki wstawię ale sama ich jeszcze nie mam Pozdrawiam No to czekamy na Fotki :lol: Ale ja znam Hawaneczke jest naprawde śliczną czarnulką :loveu: Ps : Mam nadzieje ze kiedyś sie spotkamy :cool3: Quote
martika5 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 fotki na pewno będą z tym czarnym diabełkiem. My mamy do siebie rzut beretem spotkać możemy się w każdej chwili Quote
Hawanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='martika5']fotki na pewno będą z tym czarnym diabełkiem. My mamy do siebie rzut beretem spotkać możemy się w każdej chwili No prawda bardzo blisko :razz: No to bedzie trzeba ;) Pedruś pozna koleżanke śliczną :loveu: Quote
Hawanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 martika5 gdzie teraz wybierasz sie z Hawanką na wystawe ?? Quote
martika5 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hawanka napisał(a):martika5 gdzie teraz wybierasz sie z Hawanką na wystawe ?? SZczerze mówiąc jeszcze nie wiem. Quote
Hawanka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 martika5 napisał(a):SZczerze mówiąc jeszcze nie wiem. A wybierasz sie może na Łódz ?? I jak czarnulka ;) mój bawi sie kulą smakulą :D Pozdrowionka ;) Bardzo sie ciesze że mieszkasz w pobliżu A hawanka naprawde BARDZO mi sie podoba :loveu::loveu::loveu::loveu: Załóż galerie hawance warto !!!! Pedruś i Fafciu ma swoja skromna galerie ... No i czekamy na fotki ;) Quote
martika5 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Hawanka napisał(a):Bardzo sie ciesze że mieszkasz w pobliżu A hawanka naprawde BARDZO mi sie podoba :loveu::loveu::loveu::loveu: Załóż galerie hawance warto !!!! Pedruś i Fafciu ma swoja skromna galerie ... No i czekamy na fotki ;) Ja też się cieszę że mieszkamy w pobliżu.:lol: Jeszcze nie wiem jak wstawiać fotki. Jak do tego dojdę to może zrobię galerię. Twój Pedruś też jest cudowny:loveu::loveu: Jeżeli chodzi o Łódz to jeszcze nie wiem. Pozdrawiam ;) Domyślam się skąd masz zdjęcia Quote
Hawanka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ciekawe jak inne havany poradziły sobie w Bydgoszczy czyżby nikt nie wiedział :( Tak tak dobrze sie domyślasz :cool3: Takiego cuda nie mieć w swojej galeri to grzech :lol: Fotki sie bardzo ładwo wstawia ja wstawiam tak kożystam z tego programu http://pl.tinypic.com/?t=postupload wgrywam fotke jaka chcem z pulpitu na forum musi byc rozmiar 640x 480 jak sie fotka wgra to na dogomanie wklejasz 2 kody : - Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych i - Bezpośrednie łącze na potrzeby układów i foteczka powinna sie ukazać ;) http://i46.tinypic.com/2r70ne8.jpg Mam nadzieje ze pomogłam ;) Quote
bursztynki Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Bardzo ładna suczka ona jest od Herminy z Vampirelli? Quote
martika5 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 bursztynki napisał(a):Bardzo ładna suczka ona jest od Herminy z Vampirelli? Moja suczka jest od Oliwii z Bohemi Vampirelli. Z tego co wiem Hawańczykom poszło bardzo dobrze. Nie znam dokładnych ocen więc nie podaje Wiem tylko że suczka OFF HANDED REPLY THE NOBLE MINDED zdobyła złoto i cwc w klasie otwartej Pozdrawiam Dzięki Hawanko naprawdę mi pomogłaś . Teraz już coś wiem. Galeria na pewno będzie tylko potrzebuję trochę czasu:cool3: Pozdrawiam . Quote
Recommended Posts