Emigrantka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ze tak powtorze za Obraczus....ludzi na watku nie ma bo trzeba sie przez kilka dobrych stron przekopac zeby jakiekolwiek info/zdjecia znalezc chyba dopiero na stronie 13.... Koniecznie 1 strone poprawcie - zdjecie, aktualne dane o sunieczce wszystko co wazne na 1 strone.... Quote
agata51 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jestem, tripti - mam słabość do kulasków: http://www.dogomania.pl/threads/100642-Przywiazali-na-przystanku-ze-zA-amana-A-apAE-RzeszA-w-JUZ-W-SWOIM-DOMU Ciekawa jestem tego eksperymentu z gipsem. Będę zaglądać. Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Witam, Emi mnie tu przygnała... Dziewczynka przesłodka, dom się musi zaleźć. Nie wszystkim ludziom przeszkadza zepsuta łapka. Zrobię bannerki i obrobię zdjęcia do ogłoszeń. Quote
obraczus87 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Niunia pokazuj się!!!!! :) A tutaj ciekawostka, byc może któraś sunieczka bądź piesio skorzysta: http://arka.strefa.pl/Akcja-2010/akcja_sterylizacji_2010.html Quote
tripti Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 fibi to ja mam również prośbę, o zmianę pierwsze postu w miarę możliwości. imię: Lenka wiek: ok roku (ale poniżej) waga: ok 4 kg sierść: dłuższa, miękka, czarna podpalana szczekanie: cicha, sporadycznie w domu - zawsze na przywitanie 3-4 szczeknięcia czystość w domu: kuwetka, na podwórku zawsze coś zrobi smyczka: od kilku dni idealnie chodzi sterylizacja: nie stosunek do dzieci: delkiatna, ładnie się bawi (na czas gipsu i rehabilitacji wymaga większej ostrożności i spokoju) jazda samochodem: idealnie stosunek do innych psów: bez większych problemów, trochę powarkuje na moje, ale to z innych przyczyn, bo musi sobie uzgodnić pozycję w stadzie i od czasu założenia gipsu jest niepocieszona:) Quote
tripti Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dziękuje za przybycie:) Emigrantka - rozumiem, ale jakby ktoś fajny gdzieś tu w Polsce wspominał, że chce fajnego pieska, to miej małą na uwadze:) Quote
fibi:) Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 wstawie to co napisałaś na pierwszą stronę jak wrócę do domu bo w pracy net mi nawala..... a zdjęcia nie dodam bo nie umiem. próbowałam tyle razy już. zreszta jest napisane w pierwszym poście na których stronach są zdjęcia małej ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 A ja się dziś wezmę za obiecane banerki... Quote
fibi:) Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 wykupiłam małej póki co 10 ogłoszeń.jutro wstawie linki. tylko że allegro by sie przydało jeszcze:roll: co u małej?;) Quote
tripti Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 dziś odzew na ogłoszenie na gumtree był wręcz uciążliwy, aż rozładowali mi komórkę. Z tych telefonów wybrałam dwie osoby i zaporsiłam do siebie na jutro w godzinach wieczoranych, reszcie narazie odmówiłam, bo albo to były dzieci, albo ludzie, którzy nie przeczytali do konca ogłoszenia o chorej łapce, albo tacy którym po prostu zdjęcia spodobały się i bez niczego chcieli przyjść i zabrać pieska... jak ładną maskotkę. jedna pani jest z Piaseczna, a druga to dziewczyna 21letnia z Warszawy, obie przyjądą jutro, ale powiedziałam już im, że Lenki jutro nie oddam, niech przyjdą zobaczą, zastanowią się na spokojnie, w Piasecznie Pani mogę każdego dnia zawieźć pieska, a dziewczynie z Warszawy w poniedziałek. Umowy i ankietki mam naszykowane, ale teraz tak, czy organizujemy kogoś na wizytę przedadopcyjną? ja z nimi porozmawiam dokładnie, ale to będzie na moim terytorium, więc nie wiem. Proszę o szybką reakację. Quote
Dzika_Figa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 myślę, że mimo wszystko dobrze zrobić wizytę. Osoba, która nie ma nic do ukrycia bez problemu się na to przecież zgodzi. Quote
fibi:) Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 noo myśle że wizyta przedadopcyjna sie przyda. a osoby naprawde w porządku nie maja nic przeciwko takiej wizycie;) fajnie że telefony o małą wreszcie ruszyły;) Quote
obraczus87 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Bardzo sie ciesze, że telefon rozdzwonił sie :) Quote
tripti Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ja też tylko szkoda, że dziś tak masowo:) czułam się trochę prawdopodobnie jak ten ci ludzie od ratlerka;) najbardziej wkurzający byli tacy, którzy po prostu pytali KIEDY mogą przyjść i zabrać pieska.... jak jakąś rzecz... Ja już z tych dówóch osób mam swój typ, jak wszystko pójdzie pomyślnie to jutro i tak Lenki nie dostanie, ale jak będzie naprawdę dobrze, to zawieziemy małą w sobotę do centrum warszawy. Fibi tak na wszelki wypadek, chcesz przy tym być? to zgramy to w czasie. Ja bym chciała jak to możliwe, to żebyś była:) A umowa adopcyjna na kogo ma być? jak fibi nie będzie to chyba na mnie? Quote
tripti Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Lenka u mnie się już nawet zadomowiła, nawet może już korzystać ze wspólnej miski z wodą i żadna na nią nie buczy. Poza tym to miałam dwa posłania dla psów na dole i one nie korzystały z nich, więc położyłam w rogu jedno na drugie i Lenka sobie upodobała bardzo to miejsce i warczy na dziewczynki jak podchodzą do "jej" posłanka, broni swego terytorium:) bo Melcia to taki mały kurdupelek i teraz z tym gipsem nie może wgramolić się na łóżko czy fotel trzeba podsadzać;) Quote
tripti Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 a jeszcze co do spacerów, to puszczona bez smyczy idzie równiutko obok człowieka, a na smyczce już też normalnie chodzi, na początku była jakaś blokada. Quote
fibi:) Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 ojej chciałabym być ale w ten weekend do 19 mam szkołę:shake:.... zanim będę w domu to 20 już jest.a w tygodniu od 10 do 22 nie mogę też bo praca:roll:. wogóle na nic nie mam czasu ostatnio..... dobrze że moja tymczasowiczka w ostatni weekend lutego idzie do nowego domku-bo też nie mam dla niej dużo czasu:oops:. wiec dopiero 27/28ego bede w Wawie... cieszę się że coś ruszyło w sprawie małej;) Quote
tripti Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Drodzy Państwo;) Lenka w sobotę jedzie do nowego domku! tylko jeszcze muszę przespać się z tym do którego, bo dwa domki bardzo fajne przyszły dziś na rozmowę. Rano mam dać odpowiedzi. Problem w tym, że nie za bardzo umiem ją oddać:( Quote
obraczus87 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Tripti to może Bunia zaproponowac do tego 2 domku ?? :) Quote
Dzika_Figa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Właśnie, dla drugiego domu też się znajdzie pies! Przyznam cicho, że jak się dowiedizałam, że ma być wizyta, to specjalnie zwlekałam z bannerkami i obrazkami... bo już mi kilka psów "wyfrunęło" do domu, jak się tak ociągałam... Quote
tripti Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 tak, już pokazywałam zdjęcia tej rodzinie, która przyszła druga w kolejności, ale problem w tym, że jedni i drudzy chcą akurat tą... nie byli za bardzo zainteresowani żadnym innym psiakiem, bo tych typów miałam kilka przygotowanych na wszelki wypadek:( Bunio i Mtizi byli na pierwszych miejscach. obraczus87 ja o Bunio zawsze pamiętam:) Quote
fibi:) Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 jej jakie super wieści :loveu::loveu::loveu: ja 28ego oddaje moja tymczasowiczkę jak teraz o tym mysle to już płaczę:placz: mój pierwszy tymczasik który pójdzie do adopcji:roll: Quote
Recommended Posts