tripti Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Lenka z gipsem na leżąco: Lenka z gipsem na stojąco, łapka opuszczona do dołu, podpiera się na niej czasami, jak chodzi to również łapka w dół, do tego jak wstaje i przeciąga się to odgina ją do tyłu, przez co ćwiczy mięsień, którego wcześniej nie używała: jeszcze raz Lenka na niebiesko: Lenka w swoim ulubionym miejscu, Lenka jest na tyle oryginalna, że zdarza jej się spać z otwartymi oczkami, do tego tak głęboko, że przez sen jej drgają łapki: Lenka czuwająca na posłaniu: Quote
tripti Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Lenka z ludziem: Obowiązuje zasada, kto pierwszy ten ma miejsce, dla mnie już nie starczyło: A tak nam dobrze razem: Quote
mru Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 wiem, że tripti wie, ale i tak wrzucę moje smarki do adopcji są 4 szczyle... mamy dwa dni żeby je zabrać :( w niedziele pojadą na giełdę... http://www.dogomania.pl/threads/180259-CZTERY-maluchy-i-ich-przeraA-ona-MAMA-pomocy-mamy-niecaA-e-2-dni Quote
idusiek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 a no mamy coś podobnego - Myszkę: po kliknieciu na obrazek jest opis i wiecej zdjęc ;) Quote
fibi:) Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 tripti, i jak? mała już w domku? Quote
obraczus87 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kochani zajrzyjcie bardzo prosze do Tuni.... Niunia została opuszczona przez właścicieli :( zaopiekowała sie Nia dobra dusza.. niestety sunia ma nowotwór, a tymczasową opiekunke już nie stać na dalsze badania i kolejne operacje..... :( bez operacji Tunia umrze.... http://www.dogomania.pl/threads/178963-TUNIA-opuszczona-przez-wA-aA-cicieli-konieczna-pomoc-finansowa-w-jej-leczeniu-i-DS Quote
tripti Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Lenka już śpi na swoim docelowym łóżku... Nowi właściciele zachwyceni są nią. Ogólnie to wszystko idealnie, oprócz tego, że mi cholernie smutno:((( Quote
tripti Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 aaaa i przede wszystkim dziękuje wszystkim bardzo bardzo za wszelką pomoc i zainteresowanie. Dziękuje:) Quote
obraczus87 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 tripti napisał(a):Lenka już śpi na swoim docelowym łóżku... Nowi właściciele zachwyceni są nią. Ogólnie to wszystko idealnie, oprócz tego, że mi cholernie smutno:((( Głowa do góry Kochana!!!!!!!!!!!! Jak Ci tak bardzo smutno to zapraszam na jutrzejszy wyjazd do Klembowa :) Quote
tripti Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 kiedyś to rozważę, ale jeszcze nie jutro, bo na miejsce Lenki przyszła dziś nowa panienka na chwilę, więc jutro będziemy się oswajać, bo dziś to i ona płacze i ja popłakuję. Miałam już relację jak mała się zachowuje i ponoć bardzo dobrze:) imię zostaje, ale mówią o niej księżniczka:) do tego mała ma znowu blokadę chodzenia na smyczy, ale to chyba kwestia zaufania, bo ze mną już chodziła do sklepu i na dłuższe spacerki, a pierwsze dni to był osiołek. Quote
idusiek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='tripti']Lenka już śpi na swoim docelowym łóżku... Nowi właściciele zachwyceni są nią. Ogólnie to wszystko idealnie, oprócz tego, że mi cholernie smutno:((( to moze chcesz klona ? a no mamy coś podobnego - Myszkę: po kliknieciu na obrazek jest opis i wiecej zdjęc Quote
tripti Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Pamiętam o Myszcze, pytałam panią, której nie dałam Lenki, ale nie była zainteresowana, możnaby za jakiś czas jeszcze raz zapytać, bo na mnie chyba jest trochę obrażona, że nie dostała tego pieska. Tylko, że Myszka chyba większa jest? Quote
tripti Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ok, to zadzwonię jeszcze raz, czyli waży 5 kg, ma 2 lata 3 miesiące, jest łagodna w stosunku do innych suczek i coś ma z łapką? wiadomo co? Quote
auraa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 ale wiadomości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniale ! Quote
tripti Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 u Lenki bardzo dobrze, rozmawiałam dziś z nową właścicielką, za około 2 tygodnie spotkamy się na przeglądzie łapki w lecznicy. Generlanie to cała nowa rodzina jest nią zachwycona:) a u nas mimo, iż pełno to i pusto jakoś:( fibi:) trzeba by było zmienić tytuł wątku i wogóle przenieść. Quote
sylwija Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Super, ze się suni udało tak dobrze trafić :) Quote
Tattoi Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Nie zaglądałam, bo miałam bana. Bardzo się cieszę, że wszystko tak dobrze się zakończyło. Quote
tripti Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 wieści z nowego domku są bardzo zadawalające, mała jest pogoda, radosna, ładnie bawi się, ładnie zostaje w domku, załatwia się na podwórku, ogólnie wszystko w porządku. W końcu chyba nie napisałam, że mała ma zdjęty gips już dawno i założony lekki opatrunek, bo jednak rozlizała sobie rankę i trzeba było szybko reagować. Dam jeszcze znać, co wyszło z tego eksperymentu. Quote
tripti Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 DZIEWCZYNY!!!! to nie jest Lenka, ale jest identyczna: http://www.psy.warszawa.pl/ jest w psach, które trafiły w lutym na paluch, 22 .02.2010 r. nr 520/10, nie mogę się dodzwonić i dowiedzieć co z nią:( To zdjęcie podniosło mi poziom adrenaliny: Ze zdjęć podobieństwo niesamowite. Jest w kwarantannie do 8 marca, ale postaram się jutro pojechać i ją sprawdzić, bo może ta pani, która nie dostała Lenki i obraziła się na mnie będzie zainteresowana, a jak nie to byli jeszcze inni chętni:) Quote
tripti Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 w rzeczywistości jednak troszkę większa, wielkość jamnika na wyższych łapkach, ale włos identyczny. Bardzo przestraszona i spokojna, bardzo też lgnie do człowieka. Jak ludzie, którym wysłałam numerki nie wezmą jej, może jej pomożemy? Quote
Recommended Posts