Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lenka z gipsem na leżąco:

Lenka z gipsem na stojąco, łapka opuszczona do dołu, podpiera się na niej czasami, jak chodzi to również łapka w dół, do tego jak wstaje i przeciąga się to odgina ją do tyłu, przez co ćwiczy mięsień, którego wcześniej nie używała:

jeszcze raz Lenka na niebiesko:

Lenka w swoim ulubionym miejscu, Lenka jest na tyle oryginalna, że zdarza jej się spać z otwartymi oczkami, do tego tak głęboko, że przez sen jej drgają łapki:

Lenka czuwająca na posłaniu:

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tripti napisał(a):
Lenka już śpi na swoim docelowym łóżku... Nowi właściciele zachwyceni są nią. Ogólnie to wszystko idealnie, oprócz tego, że mi cholernie smutno:(((

Głowa do góry Kochana!!!!!!!!!!!! Jak Ci tak bardzo smutno to zapraszam na jutrzejszy wyjazd do Klembowa :)

Posted

kiedyś to rozważę, ale jeszcze nie jutro, bo na miejsce Lenki przyszła dziś nowa panienka na chwilę, więc jutro będziemy się oswajać, bo dziś to i ona płacze i ja popłakuję. Miałam już relację jak mała się zachowuje i ponoć bardzo dobrze:) imię zostaje, ale mówią o niej księżniczka:) do tego mała ma znowu blokadę chodzenia na smyczy, ale to chyba kwestia zaufania, bo ze mną już chodziła do sklepu i na dłuższe spacerki, a pierwsze dni to był osiołek.

Posted

[quote name='tripti']Lenka już śpi na swoim docelowym łóżku... Nowi właściciele zachwyceni są nią. Ogólnie to wszystko idealnie, oprócz tego, że mi cholernie smutno:(((

to moze chcesz klona ?
a no mamy coś podobnego - Myszkę:

po kliknieciu na obrazek jest opis i wiecej zdjęc

Posted

Pamiętam o Myszcze, pytałam panią, której nie dałam Lenki, ale nie była zainteresowana, możnaby za jakiś czas jeszcze raz zapytać, bo na mnie chyba jest trochę obrażona, że nie dostała tego pieska. Tylko, że Myszka chyba większa jest?

Posted

u Lenki bardzo dobrze, rozmawiałam dziś z nową właścicielką, za około 2 tygodnie spotkamy się na przeglądzie łapki w lecznicy. Generlanie to cała nowa rodzina jest nią zachwycona:) a u nas mimo, iż pełno to i pusto jakoś:(
fibi:) trzeba by było zmienić tytuł wątku i wogóle przenieść.

• 2 weeks later...
Posted

wieści z nowego domku są bardzo zadawalające, mała jest pogoda, radosna, ładnie bawi się, ładnie zostaje w domku, załatwia się na podwórku, ogólnie wszystko w porządku. W końcu chyba nie napisałam, że mała ma zdjęty gips już dawno i założony lekki opatrunek, bo jednak rozlizała sobie rankę i trzeba było szybko reagować. Dam jeszcze znać, co wyszło z tego eksperymentu.

Posted

DZIEWCZYNY!!!! to nie jest Lenka, ale jest identyczna: http://www.psy.warszawa.pl/ jest w psach, które trafiły w lutym na paluch, 22 .02.2010 r. nr 520/10, nie mogę się dodzwonić i dowiedzieć co z nią:(

To zdjęcie podniosło mi poziom adrenaliny:

Ze zdjęć podobieństwo niesamowite. Jest w kwarantannie do 8 marca, ale postaram się jutro pojechać i ją sprawdzić, bo może ta pani, która nie dostała Lenki i obraziła się na mnie będzie zainteresowana, a jak nie to byli jeszcze inni chętni:)

Posted

w rzeczywistości jednak troszkę większa, wielkość jamnika na wyższych łapkach, ale włos identyczny. Bardzo przestraszona i spokojna, bardzo też lgnie do człowieka. Jak ludzie, którym wysłałam numerki nie wezmą jej, może jej pomożemy?

• 2 months later...