Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze tak powtorze za Obraczus....ludzi na watku nie ma bo trzeba sie przez kilka dobrych stron przekopac zeby jakiekolwiek info/zdjecia znalezc chyba dopiero na stronie 13....

Koniecznie 1 strone poprawcie - zdjecie, aktualne dane o sunieczce wszystko co wazne na 1 strone....

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fibi to ja mam również prośbę, o zmianę pierwsze postu w miarę możliwości.

imię: Lenka
waga: ok 4 kg
sierść: dłuższa, miękka, czarna podpalana
szczekanie: cicha, sporadycznie w domu - zawsze na przywitanie 3-4 szczeknięcia
czystość w domu: kuwetka, na podwórku zawsze coś zrobi
smyczka: od kilku dni idealnie chodzi
sterylizacja: nie
stosunek do dzieci: delkiatna, ładnie się bawi (na czas gipsu i rehabilitacji wymaga większej ostrożności i spokoju)
jazda samochodem: idealnie
stosunek do innych psów: bez większych problemów, trochę powarkuje na moje, ale to z innych przyczyn, bo musi sobie uzgodnić pozycję w stadzie i od czasu założenia gipsu jest niepocieszona:)

Posted

wstawie to co napisałaś na pierwszą stronę jak wrócę do domu bo w pracy net mi nawala.....
a zdjęcia nie dodam bo nie umiem. próbowałam tyle razy już. zreszta jest napisane w pierwszym poście na których stronach są zdjęcia małej ;)

Posted

dziś odzew na ogłoszenie na gumtree był wręcz uciążliwy, aż rozładowali mi komórkę. Z tych telefonów wybrałam dwie osoby i zaporsiłam do siebie na jutro w godzinach wieczoranych, reszcie narazie odmówiłam, bo albo to były dzieci, albo ludzie, którzy nie przeczytali do konca ogłoszenia o chorej łapce, albo tacy którym po prostu zdjęcia spodobały się i bez niczego chcieli przyjść i zabrać pieska... jak ładną maskotkę.

jedna pani jest z Piaseczna, a druga to dziewczyna 21letnia z Warszawy, obie przyjądą jutro, ale powiedziałam już im, że Lenki jutro nie oddam, niech przyjdą zobaczą, zastanowią się na spokojnie, w Piasecznie Pani mogę każdego dnia zawieźć pieska, a dziewczynie z Warszawy w poniedziałek.

Umowy i ankietki mam naszykowane, ale teraz tak, czy organizujemy kogoś na wizytę przedadopcyjną? ja z nimi porozmawiam dokładnie, ale to będzie na moim terytorium, więc nie wiem. Proszę o szybką reakację.

Posted

noo myśle że wizyta przedadopcyjna sie przyda. a osoby naprawde w porządku nie maja nic przeciwko takiej wizycie;)

fajnie że telefony o małą wreszcie ruszyły;)

Posted

ja też tylko szkoda, że dziś tak masowo:) czułam się trochę prawdopodobnie jak ten ci ludzie od ratlerka;) najbardziej wkurzający byli tacy, którzy po prostu pytali KIEDY mogą przyjść i zabrać pieska.... jak jakąś rzecz... Ja już z tych dówóch osób mam swój typ, jak wszystko pójdzie pomyślnie to jutro i tak Lenki nie dostanie, ale jak będzie naprawdę dobrze, to zawieziemy małą w sobotę do centrum warszawy. Fibi tak na wszelki wypadek, chcesz przy tym być? to zgramy to w czasie. Ja bym chciała jak to możliwe, to żebyś była:) A umowa adopcyjna na kogo ma być? jak fibi nie będzie to chyba na mnie?

Posted

Lenka u mnie się już nawet zadomowiła, nawet może już korzystać ze wspólnej miski z wodą i żadna na nią nie buczy. Poza tym to miałam dwa posłania dla psów na dole i one nie korzystały z nich, więc położyłam w rogu jedno na drugie i Lenka sobie upodobała bardzo to miejsce i warczy na dziewczynki jak podchodzą do "jej" posłanka, broni swego terytorium:) bo Melcia to taki mały kurdupelek i teraz z tym gipsem nie może wgramolić się na łóżko czy fotel trzeba podsadzać;)

Posted

ojej chciałabym być ale w ten weekend do 19 mam szkołę:shake:.... zanim będę w domu to 20 już jest.a w tygodniu od 10 do 22 nie mogę też bo praca:roll:. wogóle na nic nie mam czasu ostatnio..... dobrze że moja tymczasowiczka w ostatni weekend lutego idzie do nowego domku-bo też nie mam dla niej dużo czasu:oops:. wiec dopiero 27/28ego bede w Wawie...

cieszę się że coś ruszyło w sprawie małej;)

Posted

Drodzy Państwo;) Lenka w sobotę jedzie do nowego domku! tylko jeszcze muszę przespać się z tym do którego, bo dwa domki bardzo fajne przyszły dziś na rozmowę. Rano mam dać odpowiedzi. Problem w tym, że nie za bardzo umiem ją oddać:(

Posted

Właśnie, dla drugiego domu też się znajdzie pies!
Przyznam cicho, że jak się dowiedizałam, że ma być wizyta, to specjalnie zwlekałam z bannerkami i obrazkami... bo już mi kilka psów "wyfrunęło" do domu, jak się tak ociągałam...

Posted

tak, już pokazywałam zdjęcia tej rodzinie, która przyszła druga w kolejności, ale problem w tym, że jedni i drudzy chcą akurat tą... nie byli za bardzo zainteresowani żadnym innym psiakiem, bo tych typów miałam kilka przygotowanych na wszelki wypadek:( Bunio i Mtizi byli na pierwszych miejscach.

obraczus87 ja o Bunio zawsze pamiętam:)

Posted

jej jakie super wieści :loveu::loveu::loveu:

ja 28ego oddaje moja tymczasowiczkę jak teraz o tym mysle to już płaczę:placz: mój pierwszy tymczasik który pójdzie do adopcji:roll: