Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oki,zaraz. na zdjęciu nie widać ale jak się wpatrzy w inne zdjęcia które mam to widac że ma troszke krzywy pyszczek- wet mówił że albo po wypadku albo ktos ja bił....

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

równie dobrze mogła mieć za mało wapnia podczas wzrostu ale przyczyny krzywego zgryzu można ustalić po RTG a to teraz najmniej ważny problem, trzeba suni znaleść domek ;)

Posted

wiem ze spokojna,cicha,ladnie bawi sie z dziecmi. skad mam wiedziec wiecej?.... watek zakładałam tydzień temu-sunia juz była wtedy u nich kilka dni. jak pisałam- juz wczoraj mieli ja wyrzucić,ciocia ich ubłagała o czas chociaz do wtorku. mieszka z dziadkiem tych ludzi w jakiejś przybudówce ich domu...

Posted

No to, żeby się spodobala. Jest bardzo ładna. Teraz dopiero zobaczyłam, że ona jest malutka, a wydawało się inaczej, ale na pierwszej fotce trzyma ja na rękach dziecko:)

Posted

znalezienie domu w dwa dni? oj ciężko będzie mysle że nawet o DT nie ma co marzyć:shake:
nie wiem co robić, nie wiem co z nia będzie..... oni na pewno jej nie zostawią:-(
a ja jej nie wezme:oops:- rodzice by mnie chyba..... za 5 psa
powysyłałam mase PW....nie wiem jeszcze co robić

Posted

[quote name='fibi:)']hotelik? jeśli byłoby gdzieś miejsce to warto spróbować...[/QUOTE]

A kasa na hotelik ??? Bo miejsce moze by sie znalzło ale wiesz jak jest teraz z deklaracjami . Cięzko wyskrobac cokolwiek , zima i mnie już dopija z opłatami za opał :(

Posted

Uzupełnij dane i wstaw zdjęcia na wątku szczenięcym,jest taka śliczna może ją ktoś zechce.Wstawiłaś tylko link do wątku ,więc nie wiem czy wszyscy go otwierają:shake:
Wpisz się na tym wątku że poszukujesz DT http://www.dogomania.pl/threads/20791-Spis-DomA-w-Tymczasowych/page16 Tylko napisz dużymi czerwonymi literami że to jest bardzo pilne i napisz o jaki DT chidzi,płatny czy darmowy?Może ktoś się do Ciebie odezwie.Napisz że sunia ma czas do wtorku w innym przypadku grozi jej azyl.Jak będziesz uzupełniała na szczeniakach to też zaznacz o jej czasie i groźbie schroniska:cool3:

Posted

no ja mam tymczasowiczke po parwo i sterylce.... wiec nawet nie wiem czy 50 zł bym była w stanie wyskrobać.... podałas pomysł z hotelikiem- no to chyba myśl hotelik od razu wiąże sie z kasą.
płatny DT też raczej odpada- ja go nie zasponsoruje, nie stac mnie na to

Posted

nie umiem wstawiac zdjęć:shake: wogóle na dogo nic oprócz zakladania wątków nie umiem robić jeszcze nic:oops:

małą czeka ulica na naszych okolicznych wiochach....... a nie schronisko:-(

Posted

wiem, że ma około 6 mcy? waży około 6 kg? zdzwoniła do mnie pani w sprawie adopcji Soni z mojego wątku, ale dla niej prawdopodobnie będzie to za duzy piesek, więc ściągnę i wyślę jej też zdjęcie tej malizny, szkoda że nie można jej zabrać do weterynarza - byłoby wiadomo coś więcej przede wszystkim o tej łapce. Rozglądam się też za DT, ale z tym ciężko raczej:(