fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 oki,zaraz. na zdjęciu nie widać ale jak się wpatrzy w inne zdjęcia które mam to widac że ma troszke krzywy pyszczek- wet mówił że albo po wypadku albo ktos ja bił.... Quote
Marfi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 równie dobrze mogła mieć za mało wapnia podczas wzrostu ale przyczyny krzywego zgryzu można ustalić po RTG a to teraz najmniej ważny problem, trzeba suni znaleść domek ;) Quote
auraa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Napisz coś więcej o suni. Jaki ma charakter. Czy jest bezpieczna? Czy ci ludzie przetrzymaja ja wiedząc, ze szukamy domu? Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 wiem ze spokojna,cicha,ladnie bawi sie z dziecmi. skad mam wiedziec wiecej?.... watek zakładałam tydzień temu-sunia juz była wtedy u nich kilka dni. jak pisałam- juz wczoraj mieli ja wyrzucić,ciocia ich ubłagała o czas chociaz do wtorku. mieszka z dziadkiem tych ludzi w jakiejś przybudówce ich domu... Quote
elmira Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dzięki Rela za link. Śliczna jest. Czy ona jest gdzieś ogłaszana? Może zrobię jej na tych najbardziej poczytnych portalach? Quote
auraa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 wysłałam zdjęcia ludziom zainteresowanym mała sunią. Czekam na informację. Quote
elmira Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 No to, żeby się spodobala. Jest bardzo ładna. Teraz dopiero zobaczyłam, że ona jest malutka, a wydawało się inaczej, ale na pierwszej fotce trzyma ja na rękach dziecko:) Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 znalezienie domu w dwa dni? oj ciężko będzie mysle że nawet o DT nie ma co marzyć:shake: nie wiem co robić, nie wiem co z nia będzie..... oni na pewno jej nie zostawią:-( a ja jej nie wezme:oops:- rodzice by mnie chyba..... za 5 psa powysyłałam mase PW....nie wiem jeszcze co robić Quote
marlenka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jestem ale z Dt pomóc nie moge :( mam 6 piesów . Fibi a moze jekich hotelik co??? Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 hotelik? jeśli byłoby gdzieś miejsce to warto spróbować... Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ej a może jakieś szybkie,błagalne allegro? tylko że tego nie umiem zrobić:oops: Quote
marlenka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='fibi:)']hotelik? jeśli byłoby gdzieś miejsce to warto spróbować...[/QUOTE] A kasa na hotelik ??? Bo miejsce moze by sie znalzło ale wiesz jak jest teraz z deklaracjami . Cięzko wyskrobac cokolwiek , zima i mnie już dopija z opłatami za opał :( Quote
ala Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Uzupełnij dane i wstaw zdjęcia na wątku szczenięcym,jest taka śliczna może ją ktoś zechce.Wstawiłaś tylko link do wątku ,więc nie wiem czy wszyscy go otwierają:shake: Wpisz się na tym wątku że poszukujesz DT http://www.dogomania.pl/threads/20791-Spis-DomA-w-Tymczasowych/page16 Tylko napisz dużymi czerwonymi literami że to jest bardzo pilne i napisz o jaki DT chidzi,płatny czy darmowy?Może ktoś się do Ciebie odezwie.Napisz że sunia ma czas do wtorku w innym przypadku grozi jej azyl.Jak będziesz uzupełniała na szczeniakach to też zaznacz o jej czasie i groźbie schroniska:cool3: Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 no ja mam tymczasowiczke po parwo i sterylce.... wiec nawet nie wiem czy 50 zł bym była w stanie wyskrobać.... podałas pomysł z hotelikiem- no to chyba myśl hotelik od razu wiąże sie z kasą. płatny DT też raczej odpada- ja go nie zasponsoruje, nie stac mnie na to Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 nie umiem wstawiac zdjęć:shake: wogóle na dogo nic oprócz zakladania wątków nie umiem robić jeszcze nic:oops: małą czeka ulica na naszych okolicznych wiochach....... a nie schronisko:-( Quote
Tattoi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ona taka troszkę cziłałkowata jest ... Podnoszę malutką zgodnie z obietnicą. Quote
tripti Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 wiem, że ma około 6 mcy? waży około 6 kg? zdzwoniła do mnie pani w sprawie adopcji Soni z mojego wątku, ale dla niej prawdopodobnie będzie to za duzy piesek, więc ściągnę i wyślę jej też zdjęcie tej malizny, szkoda że nie można jej zabrać do weterynarza - byłoby wiadomo coś więcej przede wszystkim o tej łapce. Rozglądam się też za DT, ale z tym ciężko raczej:( Quote
Tattoi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tripti- dt jest, czekamy na odzew od Fibi, nie wiem, czy jest teraz na dogo, nie sprawdzałam. Quote
tripti Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 a czyli nie jest tak tragicznie jak w tytule? bo całości dokładnie nie przeczytałam, tylko częściowo i to jest bezpłatny dt? Quote
ala Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zrobiłam banerek ale chyba już nie potrzebny:smile: Quote
obraczus87 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tattoi - a w którym Dt jest miejsce dla Niuni?? Quote
Recommended Posts