fibi:) Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 w niedzielę pojade tam. ale co z tego jak u nas żaden wet w okolicy mnie nie przyjmie w niedziele..... jak musiałam z moja tymczasowiczką w niedziele w trybie natychmiastowym jechać do weta to aż 40 km musiałam jechać. no i w drodze wyjątku- mała miała parwo Quote
fibi:) Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 dzwoniła dzis ciocia..... dziś maja mi podrzucić fotki- sisotra nie wróciła ze szkoły na weekend a oni nie sa obcykani w necie-nie wysla mi fotek pocztą. z tym że sprawa pilna- szczeniak ma trafić.............. na ulice jeśli do wtorku ktoś go nie wezmie od nich biore sie za rozsyłanie PW bo cięzko to widze........ Quote
karolina_g_k Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Wrzucaj maleństwo, moze zdjęcia kogoś przyciagną? A czy ciocia może powiedzieć o piesku cos wiecej. Chocby o co chodzi z ta lapka? Czy zraniona, polamana, opuchnieta? Wiem, ze to i tak bez roznicy bo szczenie MUSI trafic do weterynarza ale gdyby to byla jakas niewielka rano to moze ciocia chocby ja przemyla, zalozyla jakis opatrunek? Quote
fibi:) Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 gdyby to była rana do "opatrzenia" no to ciocia albo siostra na pewno by ją opatrzyły. jutro rano jak bede jechała do szkoły to wstapie po te zdjęcia wiem jedno- ciocia powiedziała że oni już dzis go chcieli wyrzucić ale ich ubłagała żeby poczekali chcoiaz do wtorku Quote
fibi:) Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 podnosze maleństwo.... jej gdyby się znalazł nawet płatny DT........ Quote
Ada-jeje Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Podniesc moge ale co z tego jak nie ma jak pomoc :shake::-( Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 dzwoniłam do tych ludzi.bardzo miła pani. prosiła o fotki małej.... powiedziałam jej jak wygląda sytuacja.... na szczęscie chcieli sunie- szczeniak to też sunia wiec może....... Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 mam fotki. kto wstawi????? wet stwierdził że sunia ma ok 6 miesięcy. co do łapy-nosi ją czasem w górze, jak ja biora na ręcę to nie skomli-wiec jakiegos mocnego urazu nie ma. byc może to jakis stary uraz Quote
auraa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 W typie jakiej rasy jest mała? Gdzie ona teraz jest? Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 mała,czarna,podpalana,puchata:) na jednym zdjęciu z yorkiem- aby porównać wielkość. no nadal u tych ludzi.... Quote
Marfi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ogłaszałam Majowe szczeniaki i miałam 2 telefony od ludzi, którzy chcą małego szczeniaka, który w dorosłym wieku też będzie mały ale potrzebne foty, jak tylko wrzucisz w temat wysyłam na maile tych osób, podaj tylko jakieś namiary na siebie bo jak chcemy to załatwić profesjonalnie to nie możemy powiezieć "to pan sobie zadzwoni do tych ludzi gdzie teraz jest" tylko musimy pomóc od początku do końca. Oba telefony miałam z Warszawy. Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ehh nic z tego nie będzie- wysyłałam tym ludziom 5 razy fotki na poczte- nic nie doszło:shake: mają podjechac do schroniska bo są z Józefowa Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 karolina 500 721 283 no sunia jest wielkości troszke przerośniętego yorka-jakiego maja Ci ludzie.....a większy niz york bo bankowo na rynku kupiony <no ale temat rzeka...nie poruszam nawet> Quote
Marfi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 wyśij mi fotki na pocztę, wrzucę w temat: agamarfi@op.pl Quote
fibi:) Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ok,zaraz wyśle. myślałam że auraa zaraz wstawi.... Quote
Marfi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Piękna sunia, fibi, dopisz w pierwszym wątku, że zdjecia suni na 5 str i podaj telefon do Ciebie. Quote
auraa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Przepraszam, ale musiałam niespodziewanie wyjść. Właśnie ściagnęłam fotki. Dobrze, ze juz są wstawione. Quote
Recommended Posts