Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w niedzielę pojade tam. ale co z tego jak u nas żaden wet w okolicy mnie nie przyjmie w niedziele..... jak musiałam z moja tymczasowiczką w niedziele w trybie natychmiastowym jechać do weta to aż 40 km musiałam jechać. no i w drodze wyjątku- mała miała parwo

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniła dzis ciocia..... dziś maja mi podrzucić fotki- sisotra nie wróciła ze szkoły na weekend a oni nie sa obcykani w necie-nie wysla mi fotek pocztą.
z tym że sprawa pilna- szczeniak ma trafić.............. na ulice jeśli do wtorku ktoś go nie wezmie od nich
biore sie za rozsyłanie PW bo cięzko to widze........

Posted

Wrzucaj maleństwo, moze zdjęcia kogoś przyciagną?
A czy ciocia może powiedzieć o piesku cos wiecej. Chocby o co chodzi z ta lapka?
Czy zraniona, polamana, opuchnieta? Wiem, ze to i tak bez roznicy bo szczenie MUSI trafic do weterynarza ale gdyby to byla jakas niewielka rano to moze ciocia chocby ja przemyla, zalozyla jakis opatrunek?

Posted

gdyby to była rana do "opatrzenia" no to ciocia albo siostra na pewno by ją opatrzyły.
jutro rano jak bede jechała do szkoły to wstapie po te zdjęcia

wiem jedno- ciocia powiedziała że oni już dzis go chcieli wyrzucić ale ich ubłagała żeby poczekali chcoiaz do wtorku

Posted

dzwoniłam do tych ludzi.bardzo miła pani. prosiła o fotki małej.... powiedziałam jej jak wygląda sytuacja.... na szczęscie chcieli sunie- szczeniak to też sunia wiec może.......

Posted

mam fotki. kto wstawi?????
wet stwierdził że sunia ma ok 6 miesięcy. co do łapy-nosi ją czasem w górze, jak ja biora na ręcę to nie skomli-wiec jakiegos mocnego urazu nie ma. byc może to jakis stary uraz

Posted

ogłaszałam Majowe szczeniaki i miałam 2 telefony od ludzi, którzy chcą małego szczeniaka, który w dorosłym wieku też będzie mały ale potrzebne foty, jak tylko wrzucisz w temat wysyłam na maile tych osób, podaj tylko jakieś namiary na siebie bo jak chcemy to załatwić profesjonalnie to nie możemy powiezieć "to pan sobie zadzwoni do tych ludzi gdzie teraz jest" tylko musimy pomóc od początku do końca. Oba telefony miałam z Warszawy.

Posted

karolina 500 721 283 no sunia jest wielkości troszke przerośniętego yorka-jakiego maja Ci ludzie.....a większy niz york bo bankowo na rynku kupiony <no ale temat rzeka...nie poruszam nawet>