fibi:) Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Informacji mam niedużo póki co.... rodzina mojej siostry-mąż kuzynki mojej cioci jak wracał z pracy przy drodze znalazl szczeniaczka. w te największe mrozy:-( wziął małą ale.... wiem że to sunia,ma typowe szczenięce ząbki. nie może u nich zostać:-( a co najgorsze- szczeniak ma problem z łapką - nie wiem dokładnie co jej jest. wiem tyle że jest maleńka:-( ja w tym tygodniu nawet nie mam możliwości aby podjechac z nią do weta fotki dostane pewnie jutro ZDJĘCIA STR 5 i 15 mój nr tel 500 721 283 w godz od 13 do 21 lub od 11 do 19 nie zawsze mogę odebrać -pracuje. 608-008-883 nr telefonu do tripti- u niej przebywa teraz sunia.... imię: Lenka wiek: ok roku (ale poniżej) waga: ok 4 kg sierść: dłuższa, miękka, czarna podpalana szczekanie: cicha, sporadycznie w domu - zawsze na przywitanie 3-4 szczeknięcia czystość w domu: kuwetka, na podwórku zawsze coś zrobi smyczka: od kilku dni idealnie chodzi sterylizacja: nie stosunek do dzieci: delikatna, ładnie się bawi (na czas gipsu i rehabilitacji wymaga większej ostrożności i spokoju) jazda samochodem: idealnie stosunek do innych psów: bez większych problemów, trochę powarkuje na moje, ale to z innych przyczyn, bo musi sobie uzgodnić pozycję w stadzie i od czasu założenia gipsu jest niepocieszona Quote
fibi:) Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 podnosimy...... bo czas ucieka.mała max kilka dni może tam zostać. Quote
Piromanka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Czy ta rodzina, która ją znalzła może podjechać do weta? Quote
fibi:) Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 ja nie znam nawet tych ludzi:shake: moja siostra studiuje dziennie w Ciechanowie wiec tez jej nie ma...pytałam czy z nim, nie pójdą-mówiła że nie chca. a Ci ludzie to zacofańce jeśli chodzi o podejście do zwierząt....jak wiekszość okolicznych wsiowych ludzi. no oprócz wyjątków np takich jak ja:evil_lol: Quote
fibi:) Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 podnosze....... może ktoś się zlituje. ja mam dwa tymczasy i nawet nie mam co marzyc ze rodzice mi pozwola jeszcze cos wziasc. poza tym teraz ze wzgledu na prace musze sie jak najszybciej "pozbyć";) tego co juz mam Quote
fibi:) Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 ............................................. Quote
karolina_g_k Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Zapisuje watek. Fibi czy wiadomo ile sunia moze zotac tam gdzie teraz przebywa? W jakich jest warunkach? Kurcze trzeba mala zabrac do weterynarza, zbadac, obejrzeć ta lapkę. Może poszukac kogos z dogo kto mieszka w okolicy co? Quote
fibi:) Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 max kilka dni..... gdyby nie to że to mały szczeniak to powiedzieli że wogóle by jej nie wzięli.... to są moje okolice.... ale ja ok 22 wracam z pracy. jest jeszcze ewusek.... ale ona też zawsze "zapsiona" szczeniak w domu przebywa.... Quote
fibi:) Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 wieczorem też podniosę............. Quote
fibi:) Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 podniosę...... zajrzy ktoś do nas wogóle? czas ucieka. nie weim co oni zrobia z tym szczeniakiem jak go nie wezmiemy. ludzie w okolicy wiedzą że zajumuje się "takimi" sprawami wiec dali mi znać. ale sama też nie jestem w stanie pomóc Quote
fibi:) Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 wątek chyba do zamknięcia. porozsyłałam PW ale i tak nikt nie zagląda. Quote
sylwija Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zagląda, zagląda, tylko jak tu pomoc :( Może jak będą zdjęcia, to ktoś się zadeklaruje, przynajmniej z DT.. Quote
fibi:) Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 myślałam że będę miała zdjęcia-ale moja siostra dopiero w sobote rano wraca ze szkoły. a Ci ludzie nie zrobią mu zdjęć:shake:.... to jakieś starsze dziadki.... ja ewentualnie dopiero w niedziele moge tam jechać. sobote mam zabieganą- egzaminy i sterylka mojej tymczasowiczki. zreszta wiadomo że szczeniak jest mikro....dziwi mnie czaem na dogo ten "wymóg" fotek? bo co zmieni zdjęcie? w tym przypadku nic. a psiaka szkoda bo tyle dni już minęło....niewiadmomo co z łapką....może ją boli:-( Quote
sylwija Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 myślę, ze tymi zdjęciami - chodzi o to, ze łatwiej ogłaszać, albo podpiąć do jakiś grup tematycznych.. Quote
fibi:) Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 wysłałam PW do Ewy....może zajrzy. bo więcej to nikogo nie ma tu z naszych okolic na dogo... Quote
karolina_g_k Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No nie ma niestety, ja tez daleko :( Quote
ala Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Spróbuj tutaj http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-BANERKI-POTRZEBNE?p=14021300#post14021300 powodzenia:smile: Quote
fibi:) Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ja mogę w niedziele tam podskoczyć. ale nie wiem czy szczeniak do tego czasu tam będzie......... nie mam żadnego kontaktu- info przekazywała mi siostra. ale jej tez nie ma do weekendu Quote
fibi:) Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 .............................................................. Quote
Recommended Posts