Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informacji mam niedużo póki co.... rodzina mojej siostry-mąż kuzynki mojej cioci jak wracał z pracy przy drodze znalazl szczeniaczka. w te największe mrozy:-( wziął małą ale....
wiem że to sunia,ma typowe szczenięce ząbki. nie może u nich zostać:-( a co najgorsze- szczeniak ma problem z łapką - nie wiem dokładnie co jej jest. wiem tyle że jest maleńka:-( ja w tym tygodniu nawet nie mam możliwości aby podjechac z nią do weta
fotki dostane pewnie jutro

ZDJĘCIA STR 5 i 15

mój nr tel 500 721 283
w godz od 13 do 21 lub od 11 do 19 nie zawsze mogę odebrać -pracuje.

608-008-883 nr telefonu do tripti- u niej przebywa teraz sunia....

imię
: Lenka
waga: ok 4 kg
sierść: dłuższa, miękka, czarna podpalana
szczekanie: cicha, sporadycznie w domu - zawsze na przywitanie 3-4 szczeknięcia
czystość w domu: kuwetka, na podwórku zawsze coś zrobi
smyczka: od kilku dni idealnie chodzi
sterylizacja: nie
stosunek do dzieci: delikatna, ładnie się bawi (na czas gipsu i rehabilitacji wymaga większej ostrożności i spokoju)
jazda samochodem: idealnie
stosunek do innych psów: bez większych problemów, trochę powarkuje na moje, ale to z innych przyczyn, bo musi sobie uzgodnić pozycję w stadzie i od czasu założenia gipsu jest niepocieszona

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie znam nawet tych ludzi:shake: moja siostra studiuje dziennie w Ciechanowie wiec tez jej nie ma...pytałam czy z nim, nie pójdą-mówiła że nie chca. a Ci ludzie to zacofańce jeśli chodzi o podejście do zwierząt....jak wiekszość okolicznych wsiowych ludzi. no oprócz wyjątków np takich jak ja:evil_lol:

Posted

podnosze....... może ktoś się zlituje. ja mam dwa tymczasy i nawet nie mam co marzyc ze rodzice mi pozwola jeszcze cos wziasc. poza tym teraz ze wzgledu na prace musze sie jak najszybciej "pozbyć";) tego co juz mam

Posted

Zapisuje watek.
Fibi czy wiadomo ile sunia moze zotac tam gdzie teraz przebywa? W jakich jest warunkach?
Kurcze trzeba mala zabrac do weterynarza, zbadac, obejrzeć ta lapkę. Może poszukac kogos z dogo kto mieszka w okolicy co?

Posted

max kilka dni..... gdyby nie to że to mały szczeniak to powiedzieli że wogóle by jej nie wzięli.... to są moje okolice.... ale ja ok 22 wracam z pracy. jest jeszcze ewusek.... ale ona też zawsze "zapsiona"
szczeniak w domu przebywa....

Posted

podniosę...... zajrzy ktoś do nas wogóle? czas ucieka. nie weim co oni zrobia z tym szczeniakiem jak go nie wezmiemy. ludzie w okolicy wiedzą że zajumuje się "takimi" sprawami wiec dali mi znać. ale sama też nie jestem w stanie pomóc

Posted

myślałam że będę miała zdjęcia-ale moja siostra dopiero w sobote rano wraca ze szkoły. a Ci ludzie nie zrobią mu zdjęć:shake:.... to jakieś starsze dziadki.... ja ewentualnie dopiero w niedziele moge tam jechać. sobote mam zabieganą- egzaminy i sterylka mojej tymczasowiczki. zreszta wiadomo że szczeniak jest mikro....dziwi mnie czaem na dogo ten "wymóg" fotek? bo co zmieni zdjęcie? w tym przypadku nic.
a psiaka szkoda bo tyle dni już minęło....niewiadmomo co z łapką....może ją boli:-(

Posted

ja mogę w niedziele tam podskoczyć. ale nie wiem czy szczeniak do tego czasu tam będzie......... nie mam żadnego kontaktu- info przekazywała mi siostra. ale jej tez nie ma do weekendu