_ogonek_ Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Salva, urocza husky. Jest słodka i kochana. Na spacerach uwielbia delektować się tym białym puchem :D. Na smyczy chodzi fajnie, tylko troszkę ciągnie, ale nie jest tragicznie! Imię: Salva Rasa: husky Wiek: 1-2 lata Opis: Suczka jest do adopcji już, ale uprzednio będzie wysterylizowana. Usiłuje dominować nad psami, więc dom raczej bez innych kolegów. Czystość: Salva znaczy teren, co jest dosyć dziwne. Gdyż jest to suczka. Tak więc nasiusiała w boksie 1-szego dnia , a teraz już nie robi. Do ludzi się po prostu klei! Ale nie robi tego tak, że w dzikich podskokach wybije szczękę, podrapie ręce itd. Po prostu tęskni. Kontakt: Ośrodek Pomocy dla zwierząt Os. Białe 7 Uciechów k/Dzierżoniowa tel. 510 433 322 , 889 137 137 e-mail: schronisko-uciechow@31.pl Quote
nicky71 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Kolejna piękność... cudne oczęta, zakochać się można, więc czemu Ciebie nikt nie kocha?? Aż żal patrzeć... :shake: Quote
Ingrid44 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 taka pieknosc powinna dom szybko znalesc. Czy dal ktos juz znac na jakies strony haszczakow ? Quote
rotek_ Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Salva ma chyba najładniejsze zdjęcia fantastycznie pozowała pierwszy raz widziałam sukę która znaczy teren...dosłownie widać że jest dominatorką, ale nie agresorką z naszym Rudolfem dogadała się bez problemu, razem nawet zaczepaiły się podczas spaceru jednak z Falkiem(też dominator) było spięcie i na wszelki wypadek przenieślimy ją do innej klatki Quote
Ingrid44 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 To ostatnie zdjecie jest SUPER do ogloszen. W ogole ona jest piekna i w tym sniegu,poprostu CUDO:loveu: Quote
_ogonek_ Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Śliczna :loveu: Na spacerku z Rudolfem świetnie się dogadali :D Stwierdziłam że dla niej to takie sierotki tylko :D Quote
Ingrid44 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Widocznie nie lubi dominatow tylko mezczyzni ulegli jej pasuja :) Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ogonek, moze by troszke tytul zmienic i napisac zaraz po jej imieniu HUSKY to wiecej cioteczek by przyszlo na watek. Znalazlam strone internetowa haszczakow :www.huskyadopcje.hekko.pl Mozna by ja ktos zapisal, ja nie znam szczegolow wiec sie za to nie biore. Quote
Wiwi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 REWELKA! cudo i jeszcze parę innych epitetów, cudne zdjecia! no przepiekna! jutro wrzucę na portale, chyba że już nie trzeba będzie ;) Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Zmieniłam Ingrid :) Fotki: Ach, taka jestem piękna :loveu: :D Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ogonku, niesamowicie PIEKNE zdjecia ze sniegiem w tle. Ona moze byc do reklam, tak ladnie pozuje. Widzialam duzo haszczakow ale ona jest wybitnie piekna. :) Kiedy sterylizacja ? Quote
Wiwi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 aż z ciekawości musiałam jeszcze raz wejśc na dogo żeby zobaczyć jej zdjęcia, jednym słowem cudo! ona wygląda jakby ją ktoś uczył pozować normalnie Quote
_ogonek_ Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Sterylkę będzie miała pierwsza w kolejce. ;) Quote
Ingrid44 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wierzyc mi sie nie chce ze ludzie po nia w kolejce nie stoja. Moze to normalne w Polsce ze takie psy sa w Schroniskach ? Dla mnie to szok ! ! ! Quote
Ingrid44 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ale tu ciiiiiiiiisza:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Hihi, chyba nikt po nocach nie smiga :P Hopnę :D Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Slicznotka do gory :loveu::loveu::loveu: Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ona jest niesamowita . Nie moge uwierzyc ze ktos ja porzucil :( Quote
_ogonek_ Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Dzisiaj Salva pojechała do nowego domku :) Przyjechali panowie i ją przygarnęli :) Będzie dobrze miała :D Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ogonek napisz wiecej szczegolow, ciekawosc mnie zzera . A co ze sterylka ? Quote
Wiwi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 łał ale ekspresowa akcja!! a ja dzisiaj dopiero na dogo dotarłam miałam ją poogłaszać a tutaj proszę :) ciekawa jestem jak zwykle więc...;) Quote
_ogonek_ Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Więc, panowie mieszkają bardzo blisko nas, a więc sterylkę się zrobi. Już się umówili i za 2 tyg.bedzie sterylka. Hmmm... Szczegóły... No przyjechali podpisali i pojechali :D Ciężko więcej, bo to nie była nadzwyczajna adopcja :-) Quote
Recommended Posts