_ogonek_ Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Kolejny porzucony pies.... Ponoć został wyrzucony z samochodu. Czyżby maskotka "trochę" urosła? Możliwe. Tymczasem napiszę tu konkretne informacje: Imię: na razie brak Rasa: alaskan malamute Wiek: ok. 1 roku Opis: Jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi. Nadaje się najlepiej do domu z ogrodem, gdyż jest to duży pies. Raczej się do psów nie nadaje. Bardzo sympatyczny ;) Tęskni głośno za człowiekiem. Szuka dobrego domu. Ośrodek Pomocy dla Zwierząt Os. Białe 7 Uciechów k/Dzierżoniowa tel. 510 433 322 e-mail: schronisko-uciechow@31.pl [CENTER] Quote
Ingrid44 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 jaki on dostojny i piekny. ludzie chyba rozum stracili ze go wyrzucili :( Quote
rotek_ Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 pies jest potężny takcy jak on trafiają się w schroniskach rzadko stając na dwóch łapach może mieć ok 180cm wysokości!!! głową sięgami mi grubo powyżej bioder ale to taka wielka przyepa...nieamowicie kochany Quote
karjo2 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ktos go wrzucal na zaprzegowce, fora szpicow? Quote
rotek_ Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ogonek mówiła że zwróciła się z pomoca do dziewczyn(chyba z fundacji) o pomoc w ogłaszaniu...nic więcej nie wiem Quote
_ogonek_ Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Tak tak powiedziałam im (karjo zresztą masz PW ;) ) Dzisiaj musze tylko info uzupełnić. ,i fotki Quote
rotek_ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 pies przez 6 tyg mieszkał w stodole.... na początku załatwiał się słomą...koszmar...co on jadł ludzie którzy go przygraneli mówili że widzieli jak był wyrzucany z auta może uda mi się namówić roberta żeby to jednak on zawiózł psa na kastrację...nie mam możliwości sama go zapakować i zawieźć do weta a przydałoby się już na cito oprerować chłopaka Quote
Ingrid44 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Koniecznie trzeba to zrobic ,zanim ktos wpadnie na pomysl zeby go ukrasc do pseudohodowli. Quote
Wiwi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 oj tak zdecydowanie! a kiedy ta kastracja, może mogłabym jakoś pomóc? tylko nie w ten weekend, w ogóle teraz to mam beznadziejnie, bo tylko weekendy mi zostają na ogłoszenia i w ogóle, beznadzieja... Quote
_ogonek_ Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Wiwi, jak duży masz samochód? :evil_lol: Bo u nas będzie problem chyba. Kastracja musi się odbyć 10 dni po szczepieniach. Szczepienia najszybciej będzie miał 11 gdyż wtedy kończy kwarantannę, ale wiemy że różnie bywa. Czyli dopiero jak już 21 mógłby być kastrowany... ;/ Zamieszkał dzisiaj z Arią ;) Jak ich zobaczyłam pomyślałam tylko ' no dwa czuby się dogadały' :diabloti: :) Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Byli dzisiaj państwo i pytali się o malamuta lub husky. Może to jest szansa? Zobaczymy, nic pewnego. Quote
_ogonek_ Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jednak będzie się nazywał Aron :) Wywnioskowałam że ponad 1/4 psiaków ze schroniska nosi wymyślone przeze mnie imiona :D Quote
Ingrid44 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Aron bardzo do niego pasuje.Mam nadzieje ze spodoba sie Panstwu,ktorzy szukaja malamuta albo Husky . Quote
rotek_ Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 w niedzielę zapadnie decyzja..ludzie są z uciechowa więc bedziemy mieli ich na oku:) Quote
Ingrid44 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='rotek_']w niedzielę zapadnie decyzja..ludzie są z uciechowa więc bedziemy mieli ich na oku:)[/QUOTE] W takim razie siedze na szpilkach do niedzieli :) Quote
Wiwi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 a ja już zaczęłam kombinować z transportem na kastrację ;) super, trzymam kciuki!!! Quote
Recommended Posts