jolkablaszczyk Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 jest juz tegoroczny plan imprez dogtrekkingowych :) serdecznie zapraszam na stronę, aby uzyskać wiecej informacji :) http://www.dogtrekking.com.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Quote
Cockermaniaczka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kto sie szykuje z dogomaniakow? Ja zaczne chyba sie tym interesowac:D Najblizej mam Pawelki i Olsztyn:D Wiec na 98 proc tam bede ze swoim psiem:) Quote
ulvhedinn Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 My (to znaczy KrAksa i ja) się przymierzamy nieśmiało ;) Czy do Pawełek (Pawełków?) to nie wiem, bo równocześnie mamy szkolenie.... Quote
Teanka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 My (ja + 2 beagle) też się wybieramy na pewno do Pawełek, zresztą na następne wyjazdy pewnie też, jeśli chodzi o szkolenie/kursy to najwyżej ominiemy jeden weekend:) Jedyny minus dla nas to taki że z Warszawy wszędzie daleko a już do Złotego Stoku i szczególnie Przesieki to bardzo daleko i złe drogi, nad tą ostatnią jeszcze się zastanowimy:) Do zobaczenia w Pawełkach:cool2: A propos: gorąco namawiam do startu w Pawełkach, trasa jest tam łatwa i bardzo dobra na początek i na rozgrzewkę (płaska). Następne starty to już jednak góry, trasa trochę trudniejsza. Quote
AngelikaXD Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jeśli będe miała kase na wyjazd to się pojawie w Pawełkach z którymś psem ;) Quote
Zlasu Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Na stronie jest już program imprezy:) W schronisku nie ma już miejsca, ale można rozbić namioty. A jak ktoś nie lubi to można dogadać się z organizatorami i spać na jadali w schronisku. Quote
Zlasu Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Za niecałe dwa tygodnie odbędzie się dogtrekking w Przesiece w ramach Pucharu Polski w Dogtrekkingu. Na zachętę dla pierwszych dwóch forumowiczów z dogomani którzy zapiszą się na zawody w tym tygodniu i w formularzu zgłoszeniowym w rubryce o sobie wpiszą "Dogomania" startowe wyniesie 10 zł (normalanie 45 zł). Quote
Teanka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Hmm no ja z moimi beaglami /Bemol, Edur/ chętnie skorzystałabym:) Tylko że już byłam na 3 zawodach i teraz i tak też się wybieram więc chyba tego nie zrobię żeby dać szansę komuś nowemu:razz: Serdecznie zachęcam, to świetna zabawa i nie bójcie się dystansu, mida spokojnie da się przejść jeśli tylko lubicie spacery z psiakiem. Nie trzeba bić rekordów, samo ukończenie trasy daje dużą satysfakcję:cool1: Quote
Zlasu Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Teanka, to miło z Twojej strony. Nam właśnie o to chodzi żeby zachęcić nowe osoby do udziału w dogtrekkingu. Quote
ulvhedinn Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ktoś z dogo się wybiera do Przesieki? Bo mi się chyba NARESZCIE uda pojechać i kurcze tak na "pierwszy raz" przydałoby się "wsparcie moralne"...... Quote
Teanka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Blisko masz:) Ja na 100% jeszcze nie wiem, czy będę, bo jadę z Warszawy i trochę się boję stanu dróg po powodzi... ale raczej dojadę. Nie masz się czym stresować, atmosfera na zawodach jest bardzo fajna i sami psiarze biorą udział. Quote
misia93 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 temat trochę stanął w miejscu ale lubię rozruszać stare tematy .:cool3: Jestem ciekawa czy wybiera się ktoś 28 sierpnia do Brennej na zawody? A i mam takie pytanie jeszcze, bo nie chcę zakładać osobnego tematu: mam psa który ma 8 lat, mały kundelek, mimo wieku bardzo ruchliwy i lubi chodzić na długie spacery czy mogę z nim a właściwie z nią wziąć udział w tym konkursie? I czy osoba niepełnoletnia (ja 17 lat) może sama wziąć udział w tych zawodach? Dziękuję za odpowiedzi :) To by były moje pierwsze zawody :p Quote
Recommended Posts