Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

My (ja + 2 beagle) też się wybieramy na pewno do Pawełek, zresztą na następne wyjazdy pewnie też, jeśli chodzi o szkolenie/kursy to najwyżej ominiemy jeden weekend:) Jedyny minus dla nas to taki że z Warszawy wszędzie daleko a już do Złotego Stoku i szczególnie Przesieki to bardzo daleko i złe drogi, nad tą ostatnią jeszcze się zastanowimy:) Do zobaczenia w Pawełkach:cool2:

A propos: gorąco namawiam do startu w Pawełkach, trasa jest tam łatwa i bardzo dobra na początek i na rozgrzewkę (płaska). Następne starty to już jednak góry, trasa trochę trudniejsza.

• 4 weeks later...
Posted

Na stronie jest już program imprezy:) W schronisku nie ma już miejsca, ale można rozbić namioty. A jak ktoś nie lubi to można dogadać się z organizatorami i spać na jadali w schronisku.

• 1 month later...
Posted

Za niecałe dwa tygodnie odbędzie się dogtrekking w Przesiece w ramach Pucharu Polski w Dogtrekkingu. Na zachętę dla pierwszych dwóch forumowiczów z dogomani którzy zapiszą się na zawody w tym tygodniu i w formularzu zgłoszeniowym w rubryce o sobie wpiszą "Dogomania" startowe wyniesie 10 zł (normalanie 45 zł).

Posted

Hmm no ja z moimi beaglami /Bemol, Edur/ chętnie skorzystałabym:) Tylko że już byłam na 3 zawodach i teraz i tak też się wybieram więc chyba tego nie zrobię żeby dać szansę komuś nowemu:razz:

Serdecznie zachęcam, to świetna zabawa i nie bójcie się dystansu, mida spokojnie da się przejść jeśli tylko lubicie spacery z psiakiem. Nie trzeba bić rekordów, samo ukończenie trasy daje dużą satysfakcję:cool1:

Posted

Blisko masz:) Ja na 100% jeszcze nie wiem, czy będę, bo jadę z Warszawy i trochę się boję stanu dróg po powodzi... ale raczej dojadę. Nie masz się czym stresować, atmosfera na zawodach jest bardzo fajna i sami psiarze biorą udział.

• 1 month later...
Posted

temat trochę stanął w miejscu ale lubię rozruszać stare tematy .:cool3:
Jestem ciekawa czy wybiera się ktoś 28 sierpnia do Brennej na zawody?
A i mam takie pytanie jeszcze, bo nie chcę zakładać osobnego tematu: mam psa który ma 8 lat, mały kundelek, mimo wieku bardzo ruchliwy i lubi chodzić na długie spacery czy mogę z nim a właściwie z nią wziąć udział w tym konkursie? I czy osoba niepełnoletnia (ja 17 lat) może sama wziąć udział w tych zawodach?
Dziękuję za odpowiedzi :) To by były moje pierwsze zawody :p