Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Dobisiem coraz gorzej strasznie schudł, pokazuje jego najnowsze zdjątka nie są może za wyraźne ale widać na nich jak okropnie schudł i zmarniał podczas pobytu w schronisku:shake:

Dobisiu nie tyrać nadziei, w końcu znajdzie się osoba o dobrym sercu, która cię przygarnie!!!

Guest Msand
Posted

:shake: to co ... wystawiac go na allegro ponownie???

Posted

Jest zdrowy, bardzo łagodny do innych psiaków i w ogóle bardzo przyjacielski do ludzi. On po prostu bardzo źle czuje się w schronisku, życie w nim oraz stres robią swoje:placz:

Posted

Coś mi się wydaje, że Dobisia będzie musiał znów zobaczyć weterynarz :shake: Dzisiaj zobaczyłam na jego łapie rankę, której wcześnie nie miał, nie wiem czy przypadkiem sobie jej nie zrobił ze stresu i samotności :( Ten pies jest chodzącą dobrocią... :-( On tak kocha ludzi...

Posted

nie wiem od czego zacząć... :-( Dzisiaj dobi miał wizytę u weterynarza... okazało się, że nowotwór w jego organiźmie nie dał za wygraną... :( i pojawiły się przerzuty... Dobi został uśpiony.... :placz:

Guest Msand
Posted

o qrrrr .... :placz: to się z pomocą wyrobiłam .... :-( Boshe strasznie mi przykro, że bidul szansy od życia nie dostał :placz: :placz: :placz:
Biegaj sobie za tęczowym mostem
[*]