Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam na odpowiedź na mojego e-maila.... Zadałam kilka pytań, bo chcę, żeby Dobek trafił w dobre i odpowiedzialne ręca... :) narazie nie odpisała...

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh... mam pewne wątpliwości :( Kobieta ma bliżej do schroniska niż ja, a nie chce po Dobka jechać, jak napisałam jej , że ja narazie nie mam możliwości z nim jechać to napisała, że w takim razie nie będzie mogła go wziąść :/ w sumie nie wiem czy zależy jej na nim... Spytałam co oferuje Dobkowi i czy jest przygotowana na pojawienie się psa w domu to napisała tak:
"(...)A jesli chodzi o warunki to mam bardzo dobre poniewaz mam dwa duze pokoje itd czyli mieszkanie jest duze a pozatym u nas w bytomiu jest wybieg dla psow a w naszym mieszkaniu nie mieszka duzo osob jesli jezeli jest problem z jego przywiedzieniem to w takim razie musiała bym zrezygnowac z niego(...)"

Posted

Ehh... szkoda gadać, Bytom to dosłownie rzut beretem.. po naszego dobcia przyjechała jego nowa właścicielka własnie z Bytomia i to tramwajem (!!) mielismy watpliwosci, ale sobie poradzila .. ;) Jesli ktos naprawde chce to moze!!

Posted

ja wiem ze każdy dom jest na wagę złota, ale nie wiem czy w takim wypadku lepiej nie zrezygnować z tej pani, jednak z drugiej strony na żywo zobaczysz warunki, tylko po jednej wizycie pewnie nie wiele można się zorientować, tak źle i tak nie dobrze

Posted

Mnie się wydaje, że zawsze lepiej poczekać ciut dłużej i znaleźć lepszy domek niż taki jaki oferuje ta Pani. Jak już się wiele razy na dogo przekonaliśmy podróż po psa często bywa w jakiejś części wyznacznikiem tego, do jakich ludzi ma trafić psiak.

Guest Msand
Posted

Mysia masz telefon do tej kobiety - zadzwon. Zawsze konfrontacja bezpośrednia jest lepsza niż pisanie do siebie emaili.

Posted

Wychudzony doberman czeka na dom, gdzie będzie kochany i nikt go nie skrzywdzi... Jest spokojny, nie ma w nim agresji, uwielbia kontakt z człowiekiem... :roll: