Mysia_ Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 teraz jest bardzo ciężko o domki :( mam nadzieje, że uda mi się utuczyć Dobka :) Quote
PaulinaM Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 o tak bardzo ciężko niestety :-( :-( :-( ludzie coraz mniej zwierzaków biorą ze schronisk, a przecież takie zwierzęta są wierniejsze, bardziej zasługują na szęście, tyle się już wycierpiały, ludzie z dogo są wspaniali, i pomagają psiakom, które już nikogo innego nie obchodzą, to takie smutne :placz: :-( :placz: Quote
Mysia_ Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 najgorsze, że tych psiaków do schronisk trafia więcej niż kiedyś :( Żeby temu psiakowi się poszczęściło... Quote
draculka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Śliczny piesku trzymam kciuki za dobry domek dla Ciebie.... do góry!!!! Quote
Guest Msand Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Nie cieszy się zainteresowaniem :shake: :-( szkoda psa ... Quote
Mysia_ Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Heh... :shake: Nie tracimy nadzieji :roll: Quote
PaulinaM Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 niektórzy są trochę uprzedzeni do dobermanów niestety :shake: a to przecież, że pies jest agresywny w szczególności zależy od właściciela nie od psiny... Quote
Mysia_ Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 U nas w schronisku zazwyczaj dobermany znajdują domki bardzo szybko, ale jeśli są młode :shake: Quote
Mysia_ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Dobi już w coraz lepszej kondycji :) jaki on jest kochany... dzisiaj się do mnie bardzo przytulał i jeszcze tyle buziaczków od niego dostałam :lol: Quote
zaba14 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Dobi już w coraz lepszej kondycji :) jaki on jest kochany... dzisiaj się do mnie bardzo przytulał i jeszcze tyle buziaczków od niego dostałam :lol: aż Ci zazdroszcze :P mam nadzieje ze zaniedlugo bedzie te buziaki rozdawał swojemu włascicielowi :) Quote
Mysia_ Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 zaba14 napisał(a):aż Ci zazdroszcze :P mam nadzieje ze zaniedlugo bedzie te buziaki rozdawał swojemu włascicielowi :) nawet nie wiesz jakbym chciała... :) Quote
Guest Msand Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Mysia ważne że dobuś dochodzi do siebie ... ech żeby ludzie wiedzieli jak fajne moga byc dorosłe osobniki tej rasy to by się nie wahali przy jego adopcji :roll: Quote
Mysia_ Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 W nim nie ma ani troszeczkę agresji wobec ludzi i zwierząt... jest taki kochany :loveu: biedak pocharatał sobie nos o kraty boksu w szpitaliku :( teraz jest luzem w szpitaliku, a oto jego dzisiejsze zdięcie (musiałam go długo namawiać , żeby się położył, cały czas chciał się przytulać :lol: ) : Quote
zaba14 Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Mysia_Zabrze']W nim nie ma ani troszeczkę agresji wobec ludzi i zwierząt... jest taki kochany :loveu: biedak pocharatał sobie nos o kraty boksu w szpitaliku :( teraz jest luzem w szpitaliku, a oto jego dzisiejsze zdięcie (musiałam go długo namawiać , żeby się położył, cały czas chciał się przytulać :lol: ) : On sie smieje! Patrzcie jak sie usmiecha o nowy dom!! Boski ! :) Quote
Guest Msand Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Mysia kontaktuj się ze mną jak najszybciej! Jest chętny do adopcji. Podaj mi swój email na pm. :multi: Quote
Guest Msand Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Mysia przesłałm ci dane kontaktowe do tej kobietki. Skonatktuj sie i porozmawiaj. Quote
Recommended Posts