Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o tak bardzo ciężko niestety :-( :-( :-( ludzie coraz mniej zwierzaków biorą ze schronisk, a przecież takie zwierzęta są wierniejsze, bardziej zasługują na szęście, tyle się już wycierpiały, ludzie z dogo są wspaniali, i pomagają psiakom, które już nikogo innego nie obchodzą, to takie smutne :placz: :-( :placz:

Guest Msand
Posted

Nie cieszy się zainteresowaniem :shake: :-(
szkoda psa ...

Posted

niektórzy są trochę uprzedzeni do dobermanów niestety :shake: a to przecież, że pies jest agresywny w szczególności zależy od właściciela nie od psiny...

Posted

Dobi już w coraz lepszej kondycji :) jaki on jest kochany... dzisiaj się do mnie bardzo przytulał i jeszcze tyle buziaczków od niego dostałam :lol:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Dobi już w coraz lepszej kondycji :) jaki on jest kochany... dzisiaj się do mnie bardzo przytulał i jeszcze tyle buziaczków od niego dostałam :lol:

aż Ci zazdroszcze :P mam nadzieje ze zaniedlugo bedzie te buziaki rozdawał swojemu włascicielowi :)

Posted

zaba14 napisał(a):
aż Ci zazdroszcze :P mam nadzieje ze zaniedlugo bedzie te buziaki rozdawał swojemu włascicielowi :)

nawet nie wiesz jakbym chciała... :)

Guest Msand
Posted

Mysia ważne że dobuś dochodzi do siebie ... ech żeby ludzie wiedzieli jak fajne moga byc dorosłe osobniki tej rasy to by się nie wahali przy jego adopcji :roll:

Posted

W nim nie ma ani troszeczkę agresji wobec ludzi i zwierząt... jest taki kochany :loveu: biedak pocharatał sobie nos o kraty boksu w szpitaliku :( teraz jest luzem w szpitaliku, a oto jego dzisiejsze zdięcie (musiałam go długo namawiać , żeby się położył, cały czas chciał się przytulać :lol: ) :

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']W nim nie ma ani troszeczkę agresji wobec ludzi i zwierząt... jest taki kochany :loveu: biedak pocharatał sobie nos o kraty boksu w szpitaliku :( teraz jest luzem w szpitaliku, a oto jego dzisiejsze zdięcie (musiałam go długo namawiać , żeby się położył, cały czas chciał się przytulać :lol: ) :

On sie smieje! Patrzcie jak sie usmiecha o nowy dom!! Boski ! :)

Guest Msand
Posted

Mysia kontaktuj się ze mną jak najszybciej! Jest chętny do adopcji. Podaj mi swój email na pm. :multi:

Guest Msand
Posted

Mysia przesłałm ci dane kontaktowe do tej kobietki. Skonatktuj sie i porozmawiaj.