Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

amica napisał(a):
Przepraszam za moją chwilową nieobecność!
Bardzo ważne, że masz zaznajomioną panią wet, która pomoże Wam przez wszystko przejść!
Wiem, że bardzo jest Ci cięzko patrzeć jak ona coraz trudniej oddycha. Twoje wpisy zawsze końcą sie moimi łzami wzruszenia. Niezastąpione jest wspólne wylegiwanie się i głaskanko:)
Dajesz jej więcej niż mogła sobie wymarzyć!
fusse odwagi i siły raz jeszcze! Modle się za Was!

dziękujemy Ci...

Posted

Aldrumka napisał(a):
z pierwszego bazarku dla Tuni uzbierało się 46 zł, drugi może będzie bogatszy
poproszę na pw numer konta do wpłaty

cudownie - przyda się na jedzenie, bo już teraz Tunia wcale nie chce jeść suchego, więc codziennie mięskiem ją karmię - to wcina jak kot ciasteczka z walerianą...

Posted

Tunia oddycha od kilku dni jak sportowiec po biegu... bardzo dużo śpi i bardzo dużo pije wody (z dwie miski dziennie)... a ze spraw w wokół jej życia, to jak wychodzę z nią na spacer zawsze znajdzie, wyszpera jakiś kawałek chleba - śmieję się, że mieszkam teraz z inspektorem śledczym i kolekcjonerem odpadków :) i jak znajdzie taki przysmak wesoło merda kitką i biegnie do drzwi wejściowych, oczywiście pozwalam jej znosić te "cuda", bo ma z tego radość... i kładzie sobie na posłaniu... nie zjada... może po ostatnim razie kiedy coś chapsnęła i potem miała żyganko - powiedziałam do niej - widzisz jak to jest jak się je na mieście?

niestety dłuższy spacer ją męczy, więc kółko wokół domu i wracamy, ostatnio zawsze z "łupem" hihi...

a najśmieszniejsza jest jak idę z nią do sklepu mięsnego, zostawię ją na chwilę, kupię dla niej mięsko, oczywiście niecierpliwie czeka, jak już wyjdę ze sklepu - to później ciągnie ile sił do domu, merdający ogonek, jakbyśmy z polowania wracały... - bardzo to rozkoszny jej widok i taki radosny...

Posted

A ja sie wzruszyłam, że Tunieczka jest taka szczęsliwa, że skarby do domku znosi, taka starowna kobitka, że leci z zakupami do domku jak każda kobieta....
Stworzyłaś Fusse jej raj:-)

Posted

Dziewczyny ja nie wiem czy ja jakieś zwidy miałam, ale wydaje mi się, że Fusse tu pisała, że czeka na 2 rentgen, żeby potwierdzić diagnozę przerzutów, dałabym sobie głowę uciąć, że post wsiąkł. Chyba, że mi się śniło...

Posted

Oby z sunia było wszystko dobrze!!! Oczywiście dobrze jak na jej trudny stan. Cały czas mysle o Was dziewczyny! Fusse nie daj się!
Jak bedziesz mogła daj znać jak dajecie sobie rade.

Posted

amica napisał(a):
Oby z sunia było wszystko dobrze!!! Oczywiście dobrze jak na jej trudny stan. Cały czas mysle o Was dziewczyny! Fusse nie daj się!
Jak bedziesz mogła daj znać jak dajecie sobie rade.

Ja też tu zaglądam.