malibo57 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A, rozumiem. Pewnie masz rację, Fusse - wszystkiego dobrego dla Tuni. Quote
obraczus87 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 FUSSE zobaczysz, że wszystko sie uda. MUSI. Najwazniejsze, to aby Niunia chciala powalczyc o swoje życie.. Bo My wszyscy tutaj bardzo cchemy, aby Tunia grzała doopke w swoim nowym wspaniałym domku. Uda się!!! Bardzo serdecznie wszystkim dziekuje za przybycie! Quote
fusse Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 tak, też bym chciała dla niej... teraz tak najważniejsze te guzy i operacje:) jeszcze raz dzięki malibo - będzie na pokrycie prawie w pełni prześwietlenia, ufff Quote
polubek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ****************** ********* obiecane banerki. Tunieczko oby wszystko było lepiej. buziaki w czubek pyszczka. Quote
Szarotka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jej Polubek to nas wszystkich zaskoczyles/las :):) Quote
polubek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ubocze jak sądzisz, chyba Dylanka może już ustąpić miejsca u mnie w podpisie? Quote
UBOCZE Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 polubek napisał(a):Ubocze jak sądzisz, chyba Dylanka może już ustąpić miejsca u mnie w podpisie? Myślę, że szczęściara już Dylanka może ustąpić miejsca następnej bidzie. Również w moim podpisie... Dzięki Ci Wielkie, Polubek, za bannerki!!! Do wyboru, do koloru... Na Ciebie można zawsze liczyć...:lol::lol::lol: Quote
Agucha Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Boże! Co jeszcze tą kruszynkę spotka??!! :( Quote
Ada-jeje Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Zaznaczam watek, sprobujcie na NK ja oglaszac a moze uda zebrac sie troche grosza na ratowanie malutkiej. Quote
milcia17 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Jaka biedna sunia...... Kasy jeszcze nie mam wiec nie moge wspomoc finansowo :( (uczę się..) Przynajmniej podnosze i powysylam kilku osobom .. Quote
UBOCZE Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Myśle, że tu najlepszym rozwiązaniem byłaby jakaś akcja cegiełkowa... Ależ bida z tej Tuni...:-(:-(:-( Quote
wtatara Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 trzymam kciuki aby nie było przerzutów Quote
Poker Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 biedna malutka. Gdzie to tak strasznie zdzierają za rtg płuc? U nas na weterynarii czy tez prywtanie 50 -60 zł. Dorzucę 50 zł.Proszę konto. Quote
gonia66 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 CO za bidunia...:( DZięki fusse, że sie nia tak dzielnie zaopiekowałaś i przyjęłaś pod swoje skrzydła:):) TO dla Niej bardzo ważne...i to juz kroczek ku wyzdrowieniu:):) Myślę też, że dobre byłoby allegro cegiełkowe...bo sytuacja jest dramatyczna...tylko, że takie allegro może chyba tylko jakaś fundacja zrobić..??? NA szczęście pieniążki nie są potrzebne na raz...oby tylko Maleńka kwalifikowała się do operacji, to będzie dobrze... Quote
Selenga Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 gonia66 napisał(a): Myślę też, że dobre byłoby allegro cegiełkowe...bo sytuacja jest dramatyczna...tylko, że takie allegro może chyba tylko jakaś fundacja zrobić..??? allegro cegiełkowe wystawi fundacja Serce Serc może mi się uda dzisiaj w nocy Quote
Recommended Posts