marisia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='orsini'].....ale zobacz JAKA ma linie gorna i osadzenie ogona:))))Ile takich psow widzialas, ze grzbiecik jak od linijeczki?i teraz kwestia wyboru-ja osobiscie wole dlugiego a prostego, niz krotkiego a z plecami w ksztalcie litery S,albo karpika:)))))co wiecej: ja bym chciala, zeby takie psy mi sie rodzily byleby byly ciut mniejsze, to bede bardzo zadowolona:kawal szyi ma, piekna glowe ma, katy ma no i ta topline (gorna linia z osadzeniem ogona) Hej, jaka ciekawa dyskusja się tutaj toczy :lol: Do znawczyni show dogs i pet-ów, mam pytanie, czy show dog powstydziłby się mając górną linię taką, jak ta prezentowana poniżej :cool3: ? To jest bardziej karpik, czy S-ka :cool3: ? Jakieś uwagi do kłębu a może do ogona :cool3:? Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 dyskusja jest bardzo ciekawa masz racje Marusia,ale.... KTO TY JESTES????? czemu masz tylko 3 posty???? kolejny anonim???Bagsfunny 2????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy ja nie pisalam gdzie jest miejsce dla anonimow????W KOSZU!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ALE wyjatkowo Ci cos napisze: jak dla mnie jestes prowokatorka kolejna juz!i znajac zycie ten kawalek psa to kawalek psa kogos z nas, a Ty jestes poprostu takim "zyczliwym" duszkiem z konkurencji, prawda????i zapewnie nie wiesz, ze grzbietu sie nie ocenia na stoj,a w ruchu?nie widzialam tego psa na zywo wiec nie wypowiem sie na jego temat. Jedno jest pewnie-to po co TU przyszlas Mam prosbe do JUSTY: sprawdz IP i jesli Marysia jest klonem to ja wykop!!!a klonem zapewne jest Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 a te oko to mi sie jakies znajome wydaje!!!:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
GUCIA Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Chcę Zostawić Szczenie Po Mojej Suce Na Co Mam Patrzeć ??? A I Napiszci Czy Głupotą Jest Zostawić Psa???? Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Gucia Ty masz szorke do pomocy:)))wiec nie masz sie czym martwic:)))) jesli piesek ladny to czemu ma to byc glupota? Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 GUCIA napisał(a):no to mnie zmyłaś!!!:lol: :placz: hahahaa nie:))) ja bym tak wlasnie zrobila:)))))wziela szorke, moze niekoniecznie za fraki:))))i poprosila o pomoc:lol: :lol: :lol: Quote
Natalia_W Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Gucia a chcesz zostawic cz-sr czu p&s??????? Quote
marisia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='orsini']aaa no nie moge zamilknac:)))))) wg. mnie czarne minis maja najgorsze glowy(sorki zapomnialam o bialych ktore maja jeszcze krotsze), a nie najbardziej wzorcowe:)))))) ja chce takie glowy: nie wiem czy to westik, chart czy pudel:)))))ale leb zajefajny i sorki, ale u czarnych TAKICH glow to ja nie widzialam:)))juz coraz wiecej jest ladnych glow u czarnych minis, ale i kupa jest glowek krociutkich i okraglych, to maja byc te wzorcowe lby?krociusienkie?z okraglymi ślipiami?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: oki spadam juz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No tak na temat górnej linii już coś wiadomo :lol: , prezentowane zwierzątko w ruchu również ma linię bez zarzutu a jeśli pozwolisz zadam następne pytanko: Czy poniżej prezentowana głowa jest do zaakceptowania dla show dog :cool3: ? Jest za krótka a może za długa :cool3: ? Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 marusia no a ta swoje no!!! skad mam wiedziec???? wstaw leb z przodu-zobaczymy jaka jest?czy szeroka czy dluga i waska jak u....krokodyla:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Natalia to Bagsfunny 2:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marisia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='orsini']dyskusja jest bardzo ciekawa masz racje Marusia,ale.... KTO TY JESTES????? czemu masz tylko 3 posty???? kolejny anonim???Bagsfunny 2????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy ja nie pisalam gdzie jest miejsce dla anonimow????W KOSZU!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ALE wyjatkowo Ci cos napisze: jak dla mnie jestes prowokatorka kolejna juz!i znajac zycie ten kawalek psa to kawalek psa kogos z nas, a Ty jestes poprostu takim "zyczliwym" duszkiem z konkurencji, prawda????i zapewnie nie wiesz, ze grzbietu sie nie ocenia na stoj,a w ruchu?nie widzialam tego psa na zywo wiec nie wypowiem sie na jego temat. Jedno jest pewnie-to po co TU przyszlas Mam prosbe do JUSTY: sprawdz IP i jesli Marysia jest klonem to ja wykop!!!a klonem zapewne jest Parę słów prawdy, ale nie całej :eviltong: : nie jestem bags..... i nie wiem kto to jest mam suczkę sznaucerkę cz-s, ale szczeniaczków nie miałam .............no i na razie wystarczy ;) . Nie bardzo mi się podoba to, że tak łatwo chcesz, jak to nazwałaś ??? wykopać....... :diabloti: kogoś kogo nie znasz a do zachowania anonimowości ma prawo :evil_lol: . Jeśli chodzi o konkurencję to w pewnym sensie wszyscy dla wszystkich jesteśmy konkurencją :roll: , ale to nie oznacza, że nie mamy siebie traktować z szacunkiem :mad: . A głowa jest bardzo ładna :multi: , zapewniam Cię i można to określić na podstawie tego zdjęcia z pół-profilu i wiesz o tym dobrze ;) . Dla Romans mam uszka i dodam, że uszy naturalne niestety nie mogą być malutkie, bo wtedy wstają i sznaucerek wygląda, jak skrzyżowanie sznaucera z nietoperzem. Uszy powinny być nie za duże i nie za małe, nie za lekkie. Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='marisia'] A głowa jest bardzo ładna :multi: , zapewniam Cię i można to określić na podstawie tego zdjęcia z pół-profilu i wiesz o tym dobrze ;) . no wlasnie wiem ze zeby zobaczyc glowe to nie z boku!!!!no chyba ze sie ma rentgen w oczach i sie widzi jaka jest ona szeroka:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja nie mam RTG w oczach, wiec nie wiem czy ta glowa jest a la westik czy a la krokodyl:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli to Twoja sunia tak???? to czemu ja tak wklejasz po kawalku??????? Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 i co sie oburzasz?jak nie jestes klonem to Cie nikt nie wykopie! ale ponawiam prosbe do Justy o sprawdzenie IP marysi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Olivka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='marisia']Hej, jaka ciekawa dyskusja się tutaj toczy :lol: Do znawczyni show dogs i pet-ów, mam pytanie, czy show dog powstydziłby się mając górną linię taką, jak ta prezentowana poniżej :cool3: ? To jest bardziej karpik, czy S-ka :cool3: ? Jakieś uwagi do kłębu a może do ogona :cool3:? Moja rada. Zostaw troszke więcej włosów, tuż za kłębem, bo pies ma bardzo ładnie rozbudowany kłąb i tym samym tworzy to złudzenie optyczne, że robi się lekkie siodełko.:lol: Quote
marisia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 orsini napisał(a):no wlasnie wiem ze zeby zobaczyc glowe to nie z boku!!!!no chyba ze sie ma rentgen w oczach i sie widzi jaka jest ona szeroka:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja nie mam RTG w oczach, wiec nie wiem czy ta glowa jest a la westik czy a la krokodyl:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli to Twoja sunia tak???? to czemu ja tak wklejasz po kawalku??????? To nie jest moja sunia, może kiedyś wkleję całość :lol: , na razie interesuje mnie wasze zdanie na temat pewnych elementów :cool3: . Quote
marisia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Olivka napisał(a):Moja rada. Zostaw troszke więcej włosów, tuż za kłębem, bo pies ma bardzo ładnie rozbudowany kłąb i tym samym tworzy to złudzenie optyczne, że robi się lekkie siodełko.:lol: Dziękuję Olivko za to, że nie chcesz na wstępie mnie zlinczować :lol: . Piesek jest na krótkim włosie, tzn. fotka wykonana 5 tygodni po wytrymowaniu tego co łatwo wychodziło i zgoleniu reszty. Specjalnie pokazuję takie zdjęcie, żeby nie można było zarzucić, że pod długim włosem kryje się niewiadomo jaka S-ka, albo karpik :cool3: . Generalnie uważam, że jest ładna górna lina, ale orsini przez „gardło” to nie przejdzie. Jakoś super łatwo przychodzi jej krytykować a pochwalić w żadnym wypadku :eviltong: . Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 marysiu ja Ci powiedzialam, ze z anonimami nie dyskutuje!!!!w zadnej postaci!!!! w urzedach anonimy laduja w koszu wlasnie a poza tym nie widzialam psa na zywo-fote zawsze mozna zrobic tak ze nawet najgorsza krzywizne sie wyprostuje:))a w ruchu wszystko widac ale swoja droga mysle, ze wiem kim jestes, i ze oprocz tej suki masz jeszcze i psa cz-sr-zgadza sie????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo ten sposob wypowiedzi to ja znam skads juz hahahaha Quote
orsini Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 marysiu ale zeby Cie wyprowadzic z bledu to moge Ci i komplemencik walnac: na tym kawalku foty sunia wyglada na krotka. Zadowolona????? to natychmiast przeprosic mnie , ze tylko krytykuje!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
marisia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 orsini napisał(a):marysiu ale zeby Cie wyprowadzic z bledu to moge Ci i komplemencik walnac: na tym kawalku foty sunia wyglada na krotka. Zadowolona????? to natychmiast przeprosic mnie , ze tylko krytykuje!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: I'm sorry :modla: Izvinitie pażałujsta :placz: Quote
marisia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='orsini']no wlasnie wiem ze zeby zobaczyc glowe to nie z boku!!!!no chyba ze sie ma rentgen w oczach i sie widzi jaka jest ona szeroka:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:ja nie mam RTG w oczach, wiec nie wiem czy ta glowa jest a la westik czy a la krokodyl:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyli to Twoja sunia tak???? to czemu ja tak wklejasz po kawalku??????? Sprawdziłam głowa jest długa, wąska, generalnie całkiem niezała a może nawet i ładniejsza od prezentowanej głowy p&s :lol: , co ja piszę :modla:, zdecydowanie ładniejsza bo z naturalnymi uszami :evil_lol: , no i na koniec obiecane zdjęcie :gent: Quote
orsini Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Marysia nie no hahahaahaha ale poniewaz to negatyw to chyba w photoshopie mozna odwrocic kolory?bo ja tam slepa jestem i widze tylko jakis cien:((((( a po czym ta sunia jest?po Twoim piesku?:lol: :lol: Quote
vis Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='marisia']Sprawdziłam głowa jest długa, wąska, generalnie całkiem niezała a może nawet i ładniejsza od prezentowanej głowy p&s :lol: , co ja piszę :modla:, zdecydowanie ładniejsza bo z naturalnymi uszami :evil_lol: , no i na koniec obiecane zdjęcie :gent: W O W :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
orsini Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='[B']vis]W O W :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: EWA??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts