Cerber Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Klaudia :-) napisał(a):Luiza to może przyjedziecie jak będzie kolejne seminarium z Tomkiem na początku lipca. hmmm na początku lipca to mam zamiar jechać do Wa-wy na trening frisbee, muszę trochę podszkolić się w tym zakresie bo popełniam masę błędów, a na pokazach frisbujemy, więc wypadałoby dostatecznie dobrze to robić... tylko jeszcze nie wiem dokładnie w który weekend. Poza tym mieliśmy jechać z kolegą Tomkiem i Tidim do Oli Rosiak na owieczki jakoś na przełomie czerwca-lipca :) ale dziękuję za zaproszenie tak czy inaczej :) Quote
Klaudia :-) Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 mam nadzieje,że dostane jakieś fotki Verti z Wrocka i Wałbrzycha. we Wrocławiu I/3 i wo,a w Wałbrzychu I/1 i NSzwR Quote
Dynamique Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 BRAWO !!!! Verti idzie jak burza ! Strach się bać ! :cool3: Quote
Marta & Figa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ogromne gratulacje :) Klaudia :-) napisał(a):mam nadzieje,że dostane jakieś fotki Verti z Wrocka ja coś mam, postaram się jutro wrzucic ;) Quote
ewka i haker Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 czekamy na zdjecia!!! Klaudia wy bedziecie na dcdc? Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Klaudia :-) napisał(a):mam nadzieje,że dostane jakieś fotki Verti z Wrocka i Wałbrzycha. we Wrocławiu I/3 i wo,a w Wałbrzychu I/1 i NSzwR Brawo, brawo dla Małej!:multi: Pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nie będziemy na DCDC bo jestem wtedy już na obozie. gościnny trening we Wrocławiu YouTube - Agility Verti YouTube - Agility Verti cz.II http://www.youtube.com/watch?v=0hthYXxiTGw YouTube - Agility Verti cz.IV Quote
kajkoowa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Alez ona zapyla :crazy: Dobra jest. Tp chyba taki borderowy zapał :loveu: Quote
kajkoowa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A tak z ciekawości, nbo w przyszłosci chciaalbym się zajmowac taką tresura psów jaki to kierunek?:oops::oops: Quote
Klaudia :-) Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 nie wiem o co chodzi z tym "kierunkiem",ale podejrzewam,że to ma być rodzaj sportu to agility Quote
kajkoowa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Klaudia :-) napisał(a):nie wiem o co chodzi z tym "kierunkiem",ale podejrzewam,że to ma być rodzaj sportu to agility Patrzyłam w necie ale nie znalazłam. Bo szkoleniowcy tez skończyli raczej jakieś studia, żeby szkolić chyba.. Ja to w ogóle nie wiem czy są jakieś studia dla agilitowców czy co ale wiem że psy o moje hobby i przyszła praca:loveu: Chciałabym się nimi zajmować za 10 lat i nie wiem w jakim kierunku iść aby osiągnąć swój cel:oops: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Może weterynaria? A przedtem - technikum weterynaryjne... Pzdr. Quote
kajkoowa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Może weterynaria? A przedtem - technikum weterynaryjne... Pzdr. No właśnie nie mam pojęcia. Dlatego pytam;) Będą nowe focie?:roll: Quote
wiska Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 piekne zdj,piekna sunia :) Co do szkoly...ja od wrzesnia ide na bio-chem do LO -jest to moim zdaniem leprze wyjscie niz technikum,bo po technikum jest sie tylko technikiem i czesto gesto z marnymi szansami na weta a po dobrym LO sie o wiele latwiej dostac na studia. A co do trenera agillity to z tego co ja wiem mozna w ZK zrobic papiery na instruktora agillty,ale trzeba miec skonczone 18lat no i troche trzeba sie napracowac zeby te papiery zdobyc. Mozna tez jakos kombinowac z robieniem instruktora rekreacji z rozszerzona specjalizacja i pod to mozna podciagnac psy. :) i czekam na nowe zdjecia!! :multi: Quote
Klaudia :-) Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 My narazie na obozach,więc zdjęcia jak wróce:-) Quote
Dynamique Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Klaudia :-) napisał(a):My narazie na obozach,więc zdjęcia jak wróce:-) To czekamy :cool3: Quote
kajkoowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Klaudia :-) napisał(a):My narazie na obozach,więc zdjęcia jak wróce:-) Oki, w takim razie czekamy:loveu: Quote
Talia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Oh co za prędkość:crazyeye: Lubie takie nakręcone psy:evil_lol: Śliczna jest. Quote
stratoos Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Hej :) Wpadamy z pierwszą wizytą, ale pewnie nie ostatnią :) Śliczna sunia :loveu: Także czekamy na nowe zdjęcia jak wrócisz. Quote
Dynamique Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ewka i haker napisał(a):Klaudia gdzie zdjecia Używaj znaków interpunkcyjnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A teraz tak serio... czekamy aż wrócisz [oby z fotkami :eviltong:] :cool3: Quote
Recommended Posts