Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Normalnie ćwiczymy w soboty od 10,ale w ten weekend jadę na wystawe z Kimi i towarzysko z Verti,więc ćwiczymy w środę od 10 i potem o 17.15 PT,a w piątek jeszcze nie wiem jak czy od 12 czy popołudniu na placu na mechanicznej na widzewie.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta proszę Cię ona spokojna,jak biega inny pies to młoda się wścieka. A na treningach nadal ma często fazy głuchnięcia i ona w tym momencie chce już biegać i nie będzie siadała,stała tylko pasienie tunele. Ale już trochę załapała,że albo robi to co ja chce albo w ogóle nie biega i jest już dużo lepiej niż na pierwszym treningu.

Posted

Wow, ale duza, to nie jest moja drobniutka T.;)
Klaudia, no nie widac tego na filmikach. Jednak jak biega, to tak dokladnie i wydaje sie opanowana...no tak widac:p

Posted

W samym bieganiu rzeczywiście jest fajnie,chociaż czasem jak się nakręci to nie zauważa hopek. Udało się nam już wypracować zostawanie w pozycji stój na torze praktycznie zawsze,z siadaniem jest różnie,jak już trochę ochłonie i to też siada i zostaje.Najgorzej jak inne psy biegają,ale pracujemy,pracujemy.

Posted

Jestem zachwycona Twoją psiną ! :loveu:
Strasznie mi się podoba nie tylko pod względem wyglądu ale i jej skupienia na Tobie i energii ! :loveu:
Normalnie jak dla mnie ideał :loveu::cool3: Z pewnością będę tutaj bardzo często zaglądać ! :)

Posted

jak dla mnie jest fajna jak biega :D przynajmniej nie szczeka... ja nie lubie jak pies dziabie na torze niestety... a miałam taki okres, gdzie moja dziamgała jak najęta... chyba za wolno dla niej biegałam czy coś... sama nie wiem :] ale teraz jest skupiona i biega w... ciszy :p dlatego mi Twoja też się podoba :)
Co do tego co dzieje się poza torem to moja była zaś w wieku verti bardzo spokojna, a teraz się dziewuszysko niedobre rozwydrzyło :/ no cóż, czasem tak bywa :] Fajnie mała rośnie... już taka duża... :p
życzymy powodzenia w dalszych treningach i szkoleniu :)

Posted

Tak myślę, że Najlepszy Dorosły Pies w Rasie ;)

Ale też to pierwszy raz widzę ;)
No ale jak ma BOBa to chyba normalne że musiał być najlepszym dorosłym psem nie ;)

A Verti to prawdziwa diablica!!!:diabloti::evil_lol: