Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to diabołek w skórze aniołka:-) Dzisiaj była u nas Asia z 4-miesięczną gryfonką Mimi,maluchy poszalały i Vertuś poszła spać.

Vertiś to kawał baby i ma charakterek,Mimi na początku nie była pewna czy chce się z nią bawić. Ale na spotkanko z Maszynką musi jeszcze trochę poczekać:-)

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
to diabołek w skórze aniołka:-) Dzisiaj była u nas Asia z 4-miesięczną gryfonką Mimi,maluchy poszalały i Vertuś poszła spać.

Aaa, no to super :loveu:. Napisz kiedy już będzie można, to naślę Ci Maszynę :cool3:. Ale to raczej za jakis czas, bo wiesz jak jest Masza ...:razz:.

Posted

Vertiś to kawał baby i ma charakterek,Mimi na początku nie była pewna czy chce się z nią bawić. Ale na spotkanko z Maszynką musi jeszcze trochę poczekać:-)

Hi,hi,hi :evil_lol:.... to zapraszam w przyszłości na spacerek z Uzim. Vert śliczna :lol:, a zważ że mówi to średni miłośnik borderów :roll:.

Posted

No wlasnie! Jak juz Verti ciut podrosnie to zorganizujemy wielkie spacerkowo ze stadem czworonoznych przyjaciol :evil_lol: Ludzie beda nam z drogi schodzic :razz: Na sama mysl nie moge sie doczekac ;)

Posted

Verti - śliczna klusia borderusia :loveu::loveu::loveu:
cud miud i orzeszki
a może przejeżdzasz w najbliższym czasie przez szczecin :evil_lol::evil_lol: bo miałabyś od razu dwa bordery załatwione (PYSIA i LUCKI) :cool3:

Posted

Natalia zapraszam po świętach,a przed sylestrem do mnie do domu.Napisz do mnie po świetach na gg albo na prv to jakoś się umówimy.

Super! Dzięki wielkie! Już się nie mogę doczekać!
Muszę tylko od rodziców wyczaić aparat ;)

Wesołych Świąt!!!

Posted

Marysia&Pysia napisał(a):
Verti - śliczna klusia borderusia :loveu::loveu::loveu:
cud miud i orzeszki
a może przejeżdzasz w najbliższym czasie przez szczecin :evil_lol::evil_lol: bo miałabyś od razu dwa bordery załatwione (PYSIA i LUCKI) :cool3:

Dwa pseudobordery :loveu: Wierz mi... jeszcze nigdy nei widziałaś dwóch pseudo :lol::cool3:

Posted

Moja pseudo nie jest (no może troche):evil_lol::lol:

Im częściej tu zagladam tym bardziej nie moge wzroku odkleić od ekranu monitora po prostu ja się nie moge naptarzeć na Verti normalnie, a na dodatek ostatnio bardzo polubiłam taki kolorek ( przypomina "milke" z orzechami ;)