Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawno nie czytałam tematu,nie jestem w temacie ale widzę,że Border się szykuję ? :diabloti: Jeśli tak to gratuluje nowego "dziecka" :loveu:
Mam nadzieje,ze jeszcze nie zapomniałaś kim jestem :lol: Pozdrawiam :evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo to jest ta hodowla z której sunie ma Mariolak ? (Ta offem to Lucky podrywał marioli suczke na wystawie i całkiem fajnie chciały sie bawić w "berka" :diabloti: No,ale niestety były na smyczach,żeby nie być brudnym ,wiec bawiły się w plątanie smyczy :loveu: - przepraszam za to offowanie :evil_lol:).
Bo skąś kojarze ten przydomek :cool3: Rozumiem,ze suczka równiez będzie sie sportowo prezentować ? :multi:

Posted

hehehe muszę porządnie trenować ze swoją bo widzę, ze konkurencja mi z miesiąca na miesiąc rośnie :cool3::razz: belgowo-borderowo-ausikowo-kelpiowa :eviltong::loveu:

Posted

Cerber napisał(a):
hehehe muszę porządnie trenować ze swoją bo widzę, ze konkurencja mi z miesiąca na miesiąc rośnie :cool3::razz: belgowo-borderowo-ausikowo-kelpiowa :eviltong::loveu:

Ekhmm, a my to co nie konkurencja?:mad:
<FOCH>

Posted

Ooo, jakie tu zmiany się szykują :)

Swoją drogą, jak to dziwnie człowieka wciąga, najpierw sobie jak normalny człowiek kupuje jednego pieska, potem nagle stwierdza, że i drugi by się przydał, a potem... :diabloti:

Posted

Klaudia jest sie zgodzisz to zostane wyrodną ciocia,któa zagłąska na śmierć :diabloti::loveu:

Ahhh no I Luiza i tak ma w planach rozgromić i poustawiać jak jej sie chcę zerówki,wiec to druga sprawa :mad:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Luiza jak my będziemy w zerówkach to Ty z Rudą już dawno w A1

a skąd wiesz, że nie przetrzymam się w 0 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: albo czy na tyle dobrze, będzie nam szło by być gotowym do tego czasu na 1:p

Mudik napisał(a):
Ekhmm, a my to co nie konkurencja?:mad:
<FOCH>

no Ty konkurencja??? toć ty niedługo do 1 pójdziesz kiedy my zaczniemy startować :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: no ale dobra mogę dodać jeszcze, ze mudikowa konkurencja :razz: pasuje?:razz: aaa no i holendrowa (czyt. holenderska) ;)
a tak na serio to Deli taki duży mi sie wydawał już i dlatego o nim zapomniałam :oops:

Dynamique napisał(a):

Ahhh no I Luiza i tak ma w planach rozgromić i poustawiać jak jej sie chcę zerówki,wiec to druga sprawa :mad:

Oj ciiiiiiiiiiiii miało sie nie wydać ;):eviltong::evil_lol:

Posted

Oj ciiiiiiiiiiiii miało sie nie wydać ;-):eviltong::evil_lol:

Wcześniej czy później wyszło by na jaw jakei masz zamiary :cool3:

toć ty niedługo do 1 pójdziesz kiedy my zaczniemy startować

Już myślałam,ze to do nas :lol::lol::lol: Sorry nei doczytałam :lol::lol::lol::lol:

Ale nie offujmy tutaj Klaudii :cool3:

Posted

No cóż Olga sąsiedzi i tak od dawna twierdzą,że jestem szurnięta,bo Mika na spacerach nie bawi się z innymi tylko ze mną i ważniejsze jest dla niej piłka od innych psów i ludzi,no ale cóż przyzwyczaiłam się. A bordery są jak chipsy na jednym się nie kończy,więc najwyższy czas na drugiego borderowego potwora w domu.

Dominika do mizniania i socjalizacji zapraszam:-)

No cóż Luiza już wszyscy wiedzą,że chcesz postartować w A0 z Mandalą,żeby dostawić kolejne pucharki do kolekcji Cerbera.

Posted

Klaudia :-) napisał(a):

No cóż Luiza już wszyscy wiedzą,że chcesz postartować w A0 z Mandalą,żeby dostawić kolejne pucharki do kolekcji Cerbera.

tiaaaa, szczerze to już po jednym pucharku na głowę mam i to mi w zupełności wystarczy ;) chciałam mieć pamiątki i je mam i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba :loveu:

no ale nie o mnie tu gadać tylko o małej czekoladce :loveu: i co tam u Miki właśnie?

Posted

Ha no i widzisz, Mika miała przepiękne przejście na emeryturę, szczęśliwa dalej sobie żyje i wegetuje, żyje jak zasłużona emerytka, przy troskliwej pani ;) no i wszystko ładnie pięknie :) mam nadzieję, ze mój Cerbiś za kilka małych lat też taki piękny koniec kariery będzie miał :)

Posted

ooo to się nam jubilatka szykuje ;) a tort może w kształcie kostki?
co do wieku to Cer zaraz 7 mu styknie w lipcu, więc idziemy w dobrym kierunku by w pięknym 11 leciu może zakończyć karierę, to jeszcze zależy jaki on będzie miał potencjał za te 3-4 lata, czy nadal będzie chciał chętnie pracować i bawić się, czy nie ;) bo w domu to zachowuje się jak stary emeryt, ciągle śpiący i mało co robiący, a na dworze jak nowo narodzony, już nie wspomnę co jest na polu :eviltong: ale cii nie zapeszać.

To już się doczekać nie mogę tych zdjęć z 10 urodzin:p

Posted

Wszystkiego NAjlepszego, Zdrówka, Szalonej Zabawy i Pociechy z Współlokatorki:evil_lol:

Sto Lat:multi::multi::multi:

Klaudia podasz mi przepis na ten tort?:razz:

Posted

Dziękujemy:-)
Mudikowa na spodzie jest trochę suchej karmy,potem są pokrojone w plasterki parówki,na tym Bozita Pate z pstrągiem,10 ułożona z ciasteczek-kosteczek,a na tym gryzak do czyszczenia zębów:-)

Jak wróce z treningu wstawie zdjęcie jak Mika pierwszy raz zobaczyła Verti na filmiku.