Dynamique Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dawno nie czytałam tematu,nie jestem w temacie ale widzę,że Border się szykuję ? :diabloti: Jeśli tak to gratuluje nowego "dziecka" :loveu: Mam nadzieje,ze jeszcze nie zapomniałaś kim jestem :lol: Pozdrawiam :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Luiza dziękuje i zapraszam częściej:-) Dominika szykuje się nowe maleństwo,odbieram za 18 dni:-) Dajavera Border kolie collie nowe filmy,Verti na 3(przewraca konewke) i 8 Quote
Cerber Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 podejrzewam, ze będę częściej zaglądać chociażby popatrzeć jak maluszek się rośnie ;) Pozdrawiam ;) Quote
Dynamique Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ooo to jest ta hodowla z której sunie ma Mariolak ? (Ta offem to Lucky podrywał marioli suczke na wystawie i całkiem fajnie chciały sie bawić w "berka" :diabloti: No,ale niestety były na smyczach,żeby nie być brudnym ,wiec bawiły się w plątanie smyczy :loveu: - przepraszam za to offowanie :evil_lol:). Bo skąś kojarze ten przydomek :cool3: Rozumiem,ze suczka równiez będzie sie sportowo prezentować ? :multi: Quote
Klaudia :-) Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Tak to półsiostra Bessi. Sporty są w planach,a co z tego wyjdzie zobaczymy. Quote
Cerber Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hehehe muszę porządnie trenować ze swoją bo widzę, ze konkurencja mi z miesiąca na miesiąc rośnie :cool3::razz: belgowo-borderowo-ausikowo-kelpiowa :eviltong::loveu: Quote
Klaudia :-) Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Luiza jak my będziemy w zerówkach to Ty z Rudą już dawno w A1 Quote
Mudik Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cerber napisał(a):hehehe muszę porządnie trenować ze swoją bo widzę, ze konkurencja mi z miesiąca na miesiąc rośnie :cool3::razz: belgowo-borderowo-ausikowo-kelpiowa :eviltong::loveu: Ekhmm, a my to co nie konkurencja?:mad: <FOCH> Quote
Rauni Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ooo, jakie tu zmiany się szykują :) Swoją drogą, jak to dziwnie człowieka wciąga, najpierw sobie jak normalny człowiek kupuje jednego pieska, potem nagle stwierdza, że i drugi by się przydał, a potem... :diabloti: Quote
Dynamique Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Klaudia jest sie zgodzisz to zostane wyrodną ciocia,któa zagłąska na śmierć :diabloti::loveu: Ahhh no I Luiza i tak ma w planach rozgromić i poustawiać jak jej sie chcę zerówki,wiec to druga sprawa :mad: Quote
Cerber Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Klaudia :-) napisał(a):Luiza jak my będziemy w zerówkach to Ty z Rudą już dawno w A1 a skąd wiesz, że nie przetrzymam się w 0 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: albo czy na tyle dobrze, będzie nam szło by być gotowym do tego czasu na 1:p Mudik napisał(a):Ekhmm, a my to co nie konkurencja?:mad: <FOCH> no Ty konkurencja??? toć ty niedługo do 1 pójdziesz kiedy my zaczniemy startować :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: no ale dobra mogę dodać jeszcze, ze mudikowa konkurencja :razz: pasuje?:razz: aaa no i holendrowa (czyt. holenderska) ;) a tak na serio to Deli taki duży mi sie wydawał już i dlatego o nim zapomniałam :oops: Dynamique napisał(a): Ahhh no I Luiza i tak ma w planach rozgromić i poustawiać jak jej sie chcę zerówki,wiec to druga sprawa :mad: Oj ciiiiiiiiiiiii miało sie nie wydać ;):eviltong::evil_lol: Quote
Dynamique Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Oj ciiiiiiiiiiiii miało sie nie wydać ;-):eviltong::evil_lol: Wcześniej czy później wyszło by na jaw jakei masz zamiary :cool3: toć ty niedługo do 1 pójdziesz kiedy my zaczniemy startować Już myślałam,ze to do nas :lol::lol::lol: Sorry nei doczytałam :lol::lol::lol::lol: Ale nie offujmy tutaj Klaudii :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No cóż Olga sąsiedzi i tak od dawna twierdzą,że jestem szurnięta,bo Mika na spacerach nie bawi się z innymi tylko ze mną i ważniejsze jest dla niej piłka od innych psów i ludzi,no ale cóż przyzwyczaiłam się. A bordery są jak chipsy na jednym się nie kończy,więc najwyższy czas na drugiego borderowego potwora w domu. Dominika do mizniania i socjalizacji zapraszam:-) No cóż Luiza już wszyscy wiedzą,że chcesz postartować w A0 z Mandalą,żeby dostawić kolejne pucharki do kolekcji Cerbera. Quote
Cerber Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Klaudia :-) napisał(a): No cóż Luiza już wszyscy wiedzą,że chcesz postartować w A0 z Mandalą,żeby dostawić kolejne pucharki do kolekcji Cerbera. tiaaaa, szczerze to już po jednym pucharku na głowę mam i to mi w zupełności wystarczy ;) chciałam mieć pamiątki i je mam i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba :loveu: no ale nie o mnie tu gadać tylko o małej czekoladce :loveu: i co tam u Miki właśnie? Quote
Klaudia :-) Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Mika po wakacjach przeszła na zasłużoną emeryture:-) Aktualnie głównie śpi,je i robimy głupotki klikerem jak np. trzyamanie aportu czy target łapą. Quote
Cerber Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ha no i widzisz, Mika miała przepiękne przejście na emeryturę, szczęśliwa dalej sobie żyje i wegetuje, żyje jak zasłużona emerytka, przy troskliwej pani ;) no i wszystko ładnie pięknie :) mam nadzieję, ze mój Cerbiś za kilka małych lat też taki piękny koniec kariery będzie miał :) Quote
Klaudia :-) Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Oby przynajmniej w takim wieku jak Mika,która w sobote kończy 10 latek,więc będą prezenty i fotki:-) Propozycje tortu mile widziane Quote
Cerber Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ooo to się nam jubilatka szykuje ;) a tort może w kształcie kostki? co do wieku to Cer zaraz 7 mu styknie w lipcu, więc idziemy w dobrym kierunku by w pięknym 11 leciu może zakończyć karierę, to jeszcze zależy jaki on będzie miał potencjał za te 3-4 lata, czy nadal będzie chciał chętnie pracować i bawić się, czy nie ;) bo w domu to zachowuje się jak stary emeryt, ciągle śpiący i mało co robiący, a na dworze jak nowo narodzony, już nie wspomnę co jest na polu :eviltong: ale cii nie zapeszać. To już się doczekać nie mogę tych zdjęć z 10 urodzin:p Quote
Klaudia :-) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MIKULEC Z OKAZJI 10 URODZIN Quote
Kinia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wszystkiego najlepszego! Smacznych kości, pysznego jedzenia i spokojnej emerytury! Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 wszystkiego co dobre dla Mikulca! taaakich tortów, grzecznego nowego współlokatora i zdrówka! :) Quote
Rauni Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wszystkie najpsiejszego dla Miki z okazji 10-urodzin :) :BIG::new-bday::tort: Quote
Mudik Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wszystkiego NAjlepszego, Zdrówka, Szalonej Zabawy i Pociechy z Współlokatorki:evil_lol: Sto Lat:multi::multi::multi: Klaudia podasz mi przepis na ten tort?:razz: Quote
Klaudia :-) Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Dziękujemy:-) Mudikowa na spodzie jest trochę suchej karmy,potem są pokrojone w plasterki parówki,na tym Bozita Pate z pstrągiem,10 ułożona z ciasteczek-kosteczek,a na tym gryzak do czyszczenia zębów:-) Jak wróce z treningu wstawie zdjęcie jak Mika pierwszy raz zobaczyła Verti na filmiku. Quote
Cerber Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 wszystkiego najlepszego dla Miki :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts