Mudik Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 To jestem ciekawa co teraz klikacie, buuu zobaczę dopiero wieczorem w poniedziałek:placz::placz::placz:, ale coś za coś:lol::lol: Quote
Dynamique Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Niestety u nas ostatnio nie jest za różowo. Mika ma nowotwór wyrastający z kości lędzwiowej,guz jest nieoperacyjny,powoduje problemy z poruszaniem. Narazie zostają nam tylko środki przeciwbolowe i przeciwzapalne i nadzieja,że będzie się ten guz powoli rozwijał. Przerzutów nie wykryto. Ojej :( Biedna :C Czekamy na więcej fotek i zapraszam do galerii Lakulca :) Quote
Klaudia :-) Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Filmik z pierwszej sesji ćwiczenia kontaktu wzrokowego przy rozproszeniu w postaci ruszania miską z żarciem http://www.youtube.com/watch?v=lk4iCBBjvWM Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 super ale mika jeszcze slabiutka sie wydaje jak tak wstala Quote
Klaudia :-) Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a tutaj kontakt wzrokowy bez rozproszeń http://www.youtube.com/watch?v=GmIX1KZDWXc Quote
lafuma-82 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Klaudia, że Ci się tak chce pracować:razz: mnie to klikanie usypia, jednak zdaję sobie sprawę, ze przy stanie zdrowia Miki, to chyba jedna z lepszych metod współpracy, no ale też wiem, że stosujesz również inne metody szkoleniowe:diabloti:( heh szkoda, że nie ma fotek z plaży),wszystko zależy od charakteru i stanu zdrowia psa Musimy kiedyś sfilmować, jak uczysz Zarazę zdejmować skarpetkę:eviltong: Quote
Bursztynka13 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ale mądry Mikulec:) Muszę spróbować z Bursztynem;) on ma broblemy z koncentrowaniem się na mnie:lol: wokół jest w końcu tyle ciekawych rzeczy:roll: A ten kocyk żeby się Mika nie ślizgała na panelach? Zapraszam do galeri Bursztyna Quote
Klaudia :-) Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mikulcowa od dłuższego czasu pracuje tylko metodą klikerową i ona się u niej najlepiej sprawdza. Zdejmowanie skarpetek też z Mikulcową robiłam klikerkiem,a z Zahrką może nagramy w Białymstoku:-) Na podłodze mamy wszędzie jakieś wykładziny albo tą czerwoną kołdre,bo łatwiej jej się wtedy poruszać,chociaż po panelach i płytkach też chodzi. Quote
Klaudia :-) Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 aporcik http://www.youtube.com/watch?v=aNQyElRToWc http://www.youtube.com/watch?v=KY6AY24yYyk Quote
Bursztynka13 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja jak Bursztyna jakiejś sztuczki w domu uczę to taki pomarańczowy, polarowy kocyk rozcągam na podłodze bo się ślizga na panelach. Raz by coś mu z kregosłupem się stało bo jak robił "siup" to na grzbiet niebezpiecznie upadł:-( Teraz boję się trenować na "gołych" panelach. Quote
łapeczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 czesc Klaudia fajnie byloby gdybys z Zahra przyjechala na miedzynarodwke do P-ń ;] Quote
Klaudia :-) Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ania w Poznaniu będe i tak wystawiała Bialego owczarka szwajcarskiego więc napewno będe,a czy Zahrkową też zobaczymy. Quote
ewka i haker Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 witamy co tam u Was jak MIka:loveu: Quote
Bursztynka13 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Witam i pytam:) Kiedy jakieś nowe zdjęcia/filmy? Quote
Klaudia :-) Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Narazie jest w dobrze.Mikulcowa chętnie chodzi na spacery i mniej chętnie wraca do domu.Oby tak pozostało jak najdłużej Quote
Bursztynka13 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dzielny Mikulec:) Trzymam kciuki za zdrówko Mikulcowej:thumbs: Quote
BooBC Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Klaudia :-) napisał(a):Narazie jest w dobrze.Mikulcowa chętnie chodzi na spacery i mniej chętnie wraca do domu.Oby tak pozostało jak najdłużej Cieszy mnie ta wiadomość :) Trzymajcie się :) Ze sportem musiałaś skończyć na stałe ? Quote
Klaudia :-) Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ze sportem tzn agility i frisbee nasze ostatnie spotkanie było na obozie na początku wakacji. I cholernie mi tego brakuje,Mikulcowej też. Quote
Recommended Posts