Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
jeżeli chodzi o zawody agility to startujemy od października 2005 roku:-)
a co do sprzątania to niewykonuje tego za długo,bo zaczynałyśmy od jednokrotnego wrzucenia zabawki,a dopiero stopniowo było więcej,ona uwielbia aportować i dla niej nagrodą jest kolejny rzut,a na koniec sesji zawsze jest przeciąganie i zwykła zabawa piłeczką,robienie bez komendy jej nie grozi,bo wtedy po rzucie kładzie mi piłke pod nogi i czeka na kolejny rzut,piłeczke i inne zabawki ma codziennie na spacerach, treningach,więc nie kojarzą jej się tylko z jednym ćwiczeniem

no co do sprztania miki to super
a co to zawodow to swietnie

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj, Kaludia i Miki!
Asiaczki i tutaj przydreptały...

Jeszcze nie oglądnęłam całego FB (oj, dużo czytania i ogladania!), ale powoli, powoli i to nadrobie. To sama przyjemnośc oglądania Miki akcji!!!:loveu:
Pzdr.

Posted

[SIZE="5"]Mikusia wszystkiego naj naj naj naj najlepszejszegoooo

Ile jest w drabinie szczebli, ile Hitler nakradł mebli, tyle szczęścia i słodyczy w dniu urodzin Tobie życzy...Tyson i Jstyna

Posted

WOW już 9 te. Wszystkiego smakowitego,sukcesów,miłości Pańciowej,Zdrówka i kondycji,Wszystkiego Naj dla Jubilatki od mudików(10 lat i 5 lat za 4 dni;-) )

Posted

cosik ode mnie.. dzis na spacerze wyrodna pani miala malo czasu zeby sie zajmowac swoim suczydlem

zrobila sie nowa wersja "Zamiany żon" - Klaudia z Pokerem i Aga z Miką..

Posted

Justyna oni kiedyś chodzili do Zdziśka,ale z tego co mi Marta mówiła to on wtedy miał 3 miesiące,no i oni wtedy chodzili jeszcze ze starszą od niego suczką bulla.A ten Poker co był wtedy w kagańcu i niezbyt przyjazny do psów to raczej nie on.

Posted

[quote name='Klaudia :-)']A my dzisiaj świętujemy 9 urodzinki Mikulcowej:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MYSZECZKO

I od nas mocno spóźnione :oops:, ale baaardzo serdeczne :lol: życzenia, no i chyba przede wszystkim jak najwyższych hooopów :cool3: na torze.