Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
niestety czas mija bardzo szybko i czasem zapominam ile ona ma lat,biorąc pod uwage jej głupkowate odpały wieczorem,zabawy piłką,skakanie po łóżkach i dzika radość z pływania

bo Mika jest młoda duchem:loveu:

Posted

Dobry wieczór ;)
Wpadliśmy się rozejrzeć, przywitać... i podzielić refleksją :)

Czekając na swoją kolej podczas wystawy w Zagrzebiu wpadłam na fantastyczny pomysl, że nie ugotuję (tak jak 99% wystawcow) swojego psa w gorącej hali, tylko posiedzę pod zadaszeniem pijąc lodowatą wodę (i polewając nią ręcznik ktorym przykryty był Potwór).
I tak siedziałam, i piłam, i siedziałam, i piłam... i nagle podeszło dość blisko dwoje ludzi z borderkami, poustawiali pachołki i zaczęli czary (bo nie da się tego inaczej nazwać, to nie było zwykłe posłuszenstwo) ze swoimi psami. To, że potrafiły absolutnie wszystko - to pikuś. Rozwaliła mnie kompetnie pasja z jaką wykonywaly kolejne polecenia i tempo w jakim to robiły. To były ułamki sekund.
Pomyślałam wtedy o swoim Korkosmoku, jego tempie i.... hmmm... wrodzonym talencie :) i dotarlo do mnie, ze moj pomysl by rozpocząć z dogiem obedience byl mocno szalony :)
Pozostawimy to rasom takim, jak border wlasnie :)

Pozdrawiamy serdecznie :)

Posted

Sylwia fajnie,ze podobał Ci się styl pracy borderów,ja się zakochałam w ich pasji i chęci pracy:-):-):-)
ale czemu miała byś nie robić obi z Korkiem,fajnie wygląda taki wielki psiunio idący przy nodze i wpatrzony w oczy właścicielki:-)
Pozdrawiamy

Posted

Czesc Klaudia,
ja nie poszlam do weta bo dowiedzialam sie ze moj jest dzis po poludniu wiec pozniej do niego wpadne...
Mam tylko nadzieje ze burza (ktora wlasnie sie zaczyna) szybko minie i nasz trening sie dobedzie :lol:

Posted

bellatriks napisał(a):
Klaudia, setną stronkę masz! :multi::multi::multi::multi:

Z tej okazji prosimy o fotki! :cool3:

heheh z takiej okazji to sie pije:evil_lol:

:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: