e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Klaudia :-) napisał(a):No wiesz Ewa trzeba było trochę wykorzystać większego kolege:-) Jeszcze trochę zdjęć,wreszcie obrobiłam większość:-) :evil_lol: Tigra by pewnie po nim przebiegła:evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: Byłam i dokonałam kradziejstwa:p Quote
Klaudia :-) Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 dzień doberek no tak Julia ty w kradziejstwie jesteś dobra:-):-):-) Quote
leemonca Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Imbir1 napisał(a):dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: Byłam i dokonałam kradziejstwa:p co ja słyszę!!! sister :shake:, nie ładnie, oj nie ładnie :mad::diabloti: dzieńdoberek!!! muszę się cofnąć w Twojej galeryjce, żeby pooglądać fotki :razz: Quote
bazylowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 o mama jaki olbrzym !!!!!! czy on taki tylko na zdjęciach?? Quote
e.v.a Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='mamabazyla']o mama jaki olbrzym !!!!!! czy on taki tylko na zdjęciach?? fotomontaż:evil_lol: czesc Mikulce:multi: Quote
Klaudia :-) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 cześć Tigerki Tysiu jest duuużżżyyy,może nie jest taki wysoki,ale potężny:-) Quote
Klaudia :-) Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 ucze się od Julii,czyli fotki skradzione Justynie Klaudia :P Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ty obchodzisz święto swoje, Ja na kanapie musze spać. I życzenia na tę chwilę, Tylko stąd Ci muszę słać. Na Dzień Kobiet @--,--'-- Dla Ciebie Mikuś Gaston Doberek :multi: jaka zadowolona minka Miki :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 dziękujemy za życzenia dla Mikulca:-) Figa masz racje,ona nie lubi być brana na ręce i zawsze kombinuje jak by tu wyskoczyć. Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No proszę pisałam nażarty a trafiłam :evil_lol: Choc wcale się nie dziwię że nie lubi być Miczysko noszone, moja Figowa tez woli brykac niż siedzieć w ramionach u panci, ot co! ;) Quote
cuciola Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ale piekne zdjecia! wpadnijcie do nas bo daawno was nie bylo :) Quote
Klaudia :-) Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 wpadniemy:-) jutro rano trening,a w niedziele zawody w Warszawie,zapowiada się fajny weekend:-) Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Klaudia :-) napisał(a):wpadniemy:-) jutro rano trening,a w niedziele zawody w Warszawie,zapowiada się fajny weekend:-) Oo, ale Wam fajnie:cool3: :cool3: Powodzenia:cool3: A jakieś zdjęcia będą:razz: Quote
Klaudia :-) Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 może jutro na treningu coś się stworzy jeżeli chodzi o fotki,a z zawodów to nie wiem,bo są w hali i to są kiepskie warunki jak dla mojego aparatu Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Klaudia :-) napisał(a):może jutro na treningu coś się stworzy jeżeli chodzi o fotki,a z zawodów to nie wiem,bo są w hali i to są kiepskie warunki jak dla mojego aparatu To pożyjemy, zobaczymy;) ;) Quote
Klaudia :-) Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 i jest trochę foteczek z treningu: szpice w akcji Unga Aura Hola Fanta Tyson Wigo i Mika Quote
Recommended Posts