Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Klaudia :-)'] Tak fleszem po oczach:mad: :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no cóż jak pies dostaje świra i szczeka,żebyśmy wkońcu się ruszyły,a nie tylko robiły zdjęcia to w nagrode dostaje fleszem po oczach:-) Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Klaudia :-)']no cóż jak pies dostaje świra i szczeka,żebyśmy wkońcu się ruszyły,a nie tylko robiły zdjęcia to w nagrode dostaje fleszem po oczach:-) Różne są metody;) :evil_lol: :evil_lol: A na tym zdjęciu wyszła, jak włóczykij;) Quote
Medorowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Przyczajony tygrys:cool3: [quote name='Klaudia :-)']i Quote
bazylowa Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 HEJ !!!!! A ja Was tu z tajniaka podglądam od jakiegos czasu ;) I powiedz mi te szpice to są wilcze, czy to jeszcze coś innego? Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 echhh achh :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: witajcie kochani:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Wstawać spiochy i fotki dalej wstawiać:cool3::evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 my już po spacerku,po śniadanku i zabieramy się za wstawianie zdjęć:-) Ula w tym tygodniu napewno Kasia była na treningu,ja jeszcze nie byłam.Przeszkody są na złotnie i myśle,że jakiś trening za dwa tygodnie będzie,bo za tydzień jedziemy do Pruszkowa. Quote
Medorowa Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Super te fotki:p :p :p i spotkanka też macie super, tylko pozazdrościć:cool3: Quote
Kate I Luka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Miki wykończyła dwa zółtki :evil_lol: Doberek :) Quote
:: FiGa :: Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć dziewuszki ;) Oglądam te fotki i ogladam i coraz bardziej podobają mi się BC :razz: Ale agresywne BC mi się nie podobają :evil_lol: Świetne fotki :multi: :klacz: Quote
Klaudia :-) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Figa chciałaś napisać rozszczekane BC,Mika generalnie cały czas miała coś do powiedzenia co widać na zdjęciach:-) Quote
:: FiGa :: Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Figa chciałaś napisać rozszczekane BC,Mika generalnie cały czas miała coś do powiedzenia co widać na zdjęciach:-)Spokojnie, wiem że to był szczek :evil_lol: [quote name='Klaudia :-)'] Łaaaa :loveu: Latający Mikulec :multi: Quote
e.v.a Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 :evil_lol: no wiecie co... zeby Tysio robil za przeszkode...:lol: :multi: :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 No wiesz Ewa trzeba było trochę wykorzystać większego kolege:-) Jeszcze trochę zdjęć,wreszcie obrobiłam większość:-) a po spacerku u Justyny Quote
Recommended Posts