Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w sumie to nie moja wina,że Mikulec jest szalony i nie patrzy jak biega,no i jak leci za piłeczką to wpadnie w dziure,wyląduje 3 cm przed drzewem i takie tam.

ja wpisałam poprostu tunel i trzeba poszperać,bo tam wyskakują dziwne rzeczy np.książki,maty dla dzieci... a nawet nie wiem ile zapłaciła

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tutaj to zawsze można liczyć na nowe foteczki :loveu:

nie, tak się śmieję.
jest tunel w karusku ale po110 zł- chciałam zdobyć trochę tańszy ale nie wiem czy mi się uda

Daj linka, jak dla mnie idealna cena :D Jeśli to jest taki duży jak na profesjonalnym agility ;)

EDIT: Już znalazłam, może sobię kupię ... jak mi zostanie kaski z wystawy :) Albo może coś na wystawie wynajde :) Klaudia jak myślisz ?

Mokulec wracaj do zdrówka, masz buziaczka od Boguśki ;) :loveu: ;)

Pozdrawiam :loveu:

Posted

zdechł pies czasem robi merdając ogonem,a czasem nie:-)
na wystawie w Polsca napewno nie znajdziesz tunelu,ale może w Berlinie tak,a pozatym palma musiałybyś kupić tunel o tej większej średnicy,czyli takiej jak jest na zawodach 60cm i koszt to 389zł

Posted

Cześć Borderkowa rdozinko:multi:
Wpadłam dziś tylko na monent, ale postaram się pooglądać galerię od początku jak tylko wyzdrowieje :D
Lubię Bordery są równie szalone jak boksie:evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Nas też powitacie ;) Mizanko dla pieska ... heh ... ;)

Posted

Witamy wszystkich.
Ja niestety jestem chora,mam chyba grype.Rano gorączka 38,7;wszystko mnie boli i wogóle straszne jest to siedzenie w domu.
Ula,ale może będą jeszcze coś mieli.Właśnie też mi się wydaje fajny.

Posted

[quote name='Klaudia :-)']

Hi,hi,hi :evil_lol: tu to mi wygląda jakbyście się na wystawę szykowały :cool3: . My też nie jedziemy do Pruszkowa...dopiero na majową Bydgoszcz się wybieramy .

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Kasia no coś ty, onataka nie uczesana,nie wykąpana,nie ustawiona to zupełnie nie wystawowe fotki:-)A ona zamiast stać woli gryźć butelki

oo.. Nałęczowianka?:cool3:

Mika słodziutka:loveu: :loveu: :loveu: