Koma Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia, na których Mika jest tak w Ciebie wpatrzona :loveu: Śliczna i grzeczna- pies marzenie :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Prosze przekazać Mice buziaka :buzi: Bo choc walentynek nie praktykujemy - buziaka przekazać możesz :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Buziaki przekazane:-) Dzisiaj kupiłam jej smyczke i obroże Rogza:-) Quote
małyskrzat Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 i jak się podoba?? a jak tam idzie nauka aportu? Quote
Klaudia :-) Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Zdjęcia w nowej obroży będą wieczorem,a nauka aportu średnio.Niby nosi go w mordzie i oddaje,ale nie chce siadać z aportem:-D Quote
Medorowa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mamy taką samą obróżkę:multi: A Mikunia ślicznie wyglada w nowym 'ubranku' :multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Niebieska obróżka - piękna :cool3: I Mice do pyska w niej :evil_lol: Będzie szpanować na spacerach teraz że hej :evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Śmiałyśmy się z Justyną,że zabierzemy Mike i Tyśka w rogzach i idziemy szpanować po osiedlu. Mam niestety złą wiadomość Mika przedwczoraj odnowiła sobie kontuzje, czyli naciągnęła więzadło w tylnej łapie. Zawody w Pruszkowie stają pod znakiem zapytania,bo nie wiem czy będzie mogła skakać. Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 To wszystko zawsze wie w którym momencie nawalić :mad: Quote
Klaudia :-) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 No niestety,nie wiem czy wogóle pojedzie do Pruszkowa,a co do jej startu to naraznie watpie,bo ostatnio leczyła to 3 tygodnie. Może jak nie będzie kulała przy wstawaniu,skokach,bieganiu to pojedzie,a najwyżej wycofam ją po pierwszym przebiegu. Niby jak chodzi i równo biegnie to nie kuleje i ją nie boli,ale jak skacze czy szaleje to już tak.Zobaczymy za tydzień w piątek. Quote
Klaudia :-) Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 zdechł pies w wykonaniu Miki i slalom między nogami Quote
małyskrzat Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Klaudia :-)'] zdechł pies w wykonaniu Miki i slalom między nogami O tańcząca Mika:loveu: Klaudia nie wiesz gdzie można taniej zdobyć jakiś mini tunel do agility? Quote
Klaudia :-) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 wiesz co czasami w sklepach są takie dla dzieci z takiego miękiego materiału i dla Majki taki by wystarczył,albo na allegro http://www.allegro.pl/item164628610_tunel_prosty_150_cm_jedyny_na_allegro.html http://www.allegro.pl/item167214169_rewelacyjny_tunel_dla_kota.html Quote
małyskrzat Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dzięki-ten dla kota fajny tylko trochę mały a ten drugi wydaje mi się za duży, może jakiś posredni?? Sama nie wiem! Muszę poszperać na allegro jeszcze.. Quote
Klaudia :-) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 wiesz czasem na allegro pojawiają się takie różne tunele,najlepiej kup o średnicy najbardziej zbliżonej do tej z torku agility, http://agility.fora.pl/viewtopic.php?t=156&start=255 Monice udało się na allegro kupić taki tunel,a w zasadzie dwa połączone w jeden długi Quote
małyskrzat Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 boski ten tunel! taki by mi pasował:) Quote
Klaudia :-) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no to Ula musisz śledzić allegro,może coś takiego się jeszcze pojawi jak tam tańczący york,co już umiecie? Quote
:: FiGa :: Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Świetne fotki ;) Uwielbiam borderki :multi: I oczywiście życzę by Mike tylna łapka juz nie bolała i byście wystąpiły w tych zawodach, no i pierwszego miejsca przy okazji :cool3: Bo tu cioteczki z dgm bedą kibicować ;) Quote
Klaudia :-) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jak narazie to ma zakaz biegania przez jakieś 7 dni,więc nie wystartuje w tych zawodach.Zobacze jak się będzie czuła w piątek,ja napewno pojade na te zawody,a ona zobaczymy może jako widz pojedzie. Może uda nam się pobiec 11.03 na Fort Cup,ale narazie nie wiadomo. Quote
Kati Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Swietne fotki, fajnie razem ćwiczycie. Życzę zdrowia dla Miki, może szybko jej przejdzie. Dajesz jej jakiś preparat na stawy, np. Arthroflex? Quote
Klaudia :-) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ma dostawać przez 10 dni Artrostop Rapid.Dzisiaj byłyśmy u weta i to jednak nie jest to więzadło kolanowe co ostatnio naciągnęła tylko nadwyrężyła mięsień i staw biodrowy najprawdopodobniej przy zabawie piłką jak wpadła w dziure.Wet powiedział,że to jest tak samo jak u ludzi czasem coś przeskoczy albo naciagnie się i przez jakiś czas boli,a potem jest już ok. Quote
małyskrzat Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 no to nie nadwyrężaj Mikulca! Klaudia a powiedz mi gdzie mam na tym allegro szukać, bo ciemna masa jestem jak wpisuję tunele do agility to mi wyskakuje że nic nie znaleziono-zupełnie nie wiem gdzie mam szukać.. aa i ile koleżanka dała za tan tunel?? Quote
Recommended Posts