małyskrzat Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Madzia napisz mi link to swojej galerii,bo nie mogłam znaleźć Medorka:-) Magda wysyłam orginał:-) http://video.google.pl/videoplay?docid=-716299465243686751 filmik od Magdy ja to chodząc z Majutą po takich chaszczach to miałam dużo roboty przy wybieraniu patyczków i trawy z papilotów-dlatego chodziła zawsze w koszulce:evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ula jak już ją obetniesz to nie będziesz miała takiego problemu:-) A że yoreczki zbierają trawe w papilocikach to już nic nie poradzisz:-) Mika za to zmieniła kolor łap po spacerze na ciemno szary. Quote
małyskrzat Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ciachamy się we wtorek-trzymaj kciuki, bo nie wiem jak będzie wygladać! ale ja i mój mąż jesteśmy baaardzo ciekawi no i klamka już zapadła! Jeszcze tylko ostatnie foty przed i ciach... ciach.... W sumie to jestem zadowolona z tej decyzji a mała swobodnie będzie mogła biegać.:) A tak wogóle to masz dobrze że Mika zmienia tylko kolor łap-moja to cała się zmienia na ciemno szary;) Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [CENTER]Świetne psiaki! :cool1: Zazdroszcze możliwości wspólnych spacerków :loveu: [/CENTER] Quote
BlackSheWolf Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hey :D super fotki ze spacerku :D my tez jestesmy z okolic Łodzi... ale moj psiak nie nadaje sie na takie spacerki ;( a tak bym chciala sie spotkac... pozdrawiam :* i czekam na nowe fotki :D Quote
Klaudia :-) Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 małyskrzat robicie Majeczce fryzurke na szczeniaczka???Napewno będzie wyglądała fajnie i na przeszkodach nie będzie problemu z papilocikami i ubrankami:-) Anza&Haker dziękujemy,a wspólne spacerki to naprawde fajna sprawa. butterfly15 czemu Twój psiak nie nadaj się na wspólne spacerki??? Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Madzia napisz mi link to swojej galerii,bo nie mogłam znaleźć Medorka:-) No nic dziwnego:cool3: Bo Medorek nie ma swojej galerii:evil_lol: :evil_lol: Tu można go zobaczyć:razz: to ten żółty cielak z białym:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26956&page=5 Ale pyskacze - szczekacze <na filmiku> ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 super fotki! Ach.. kocham nowofunlandy :loveu:I piekne szpice widze.. :cool3: Spacer chyba udany, prawda? :D Quote
BlackSheWolf Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Klaudia :-) napisał(a): butterfly15 czemu Twój psiak nie nadaj się na wspólne spacerki??? jest maly a u was sa duze psy, jest juz starszy i duzo ruchu nieznosi, a wiekszych psow niektorych sie boi bo byl kiedys pogryziony przez wyzla :( no i tak to sie nie nadaje :( moze jakby kiedys bylo wiecej malych psow :) pozdrawiam i zapraszam do galerii Kleksa :D Link w podpisie :D Quote
e.v.a Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc Mikulce:multi: widze ze spacerek udany :multi: Quote
Klaudia :-) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tak spacerek był bardzo udany,psiaki wybiegane,my pogadaliśmy:-) Quote
shangri_la Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 witam bardzo lubie borderki :cool3: jakie wspaniałe tereny spacerowe :loveu: i tyyyle psiaków. napewneo bede was częściej odwiedzac pozdrawiam Quote
haska_12 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 shangri_la napisał(a): bardzo lubie borderki :cool3: Ja tez :cool1: Quote
tulasy Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Oprócz borderów lubię też ich właścicieli ( a zwłaszcza właścicielki ):evil_lol::multi::lol:. Michał Quote
Klaudia :-) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dziękujemy:-) Pozdrowienia dla właścicieli szpiców:-) Michał napisz mi imię rodowodowe tego psiaka z Niemiec,znaleźliście jego rodowód? Quote
chicken Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Klaudia, Kesi nie jest wogole zainteresowana tym "ala-kongiem" :evil_lol: Coz... Moze jakby lepsze lakocie w srodku byly-moze jutro cos jej kupie zanim zrobie te ciasteczka :lol: Dozobaczenia jutro... Quote
Klaudia :-) Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Magda to trudno,a tą piłeczką? Jutro coś wykombinujemy moze z tą piłką na sznurku jak będą w tej hurtowi. Quote
tulasy Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Klaudia :-) napisał(a):Dziękujemy:-) Pozdrowienia dla właścicieli szpiców:-) Michał napisz mi imię rodowodowe tego psiaka z Niemiec,znaleźliście jego rodowód? 1. Wodpowiedzi : COLLIN MAX vom Himmelreich. Jakoś mam mało cierpliwości i nie znalazłem rodowodu. 2. Dziś udało się mi wreszcie wstawić trochę fotek ze spaceru z naszym udziałem. Oczywiście w naszej galerii. Pozdrawiam Michał Quote
Klaudia :-) Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 foteczki już widziałam,a tego rodowodu spróbuje poszukać:-) Quote
tulasy Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Będę dźwięczny, tzn wdzięczny. Bystrzacha z Ciebie - zanim znalazłem Twój temat zdąrzyłaś odpowiedzieć w moim. Michał Quote
tulasy Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Z pozdrowieniami od szpiców AURY i UNGI : Quote
tulasy Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 I to na tyle z ostatniego spaceru. Z pozdrowieniami dla Klaudii i Miki Quote
Klaudia :-) Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dziękujemy za zdjęcia i czekamy na kolejny spacerek:-) Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Łaaa ależ ja wam zazdroszczę :loveu: Ciekawe czy ja dam rade kiedyś spotkać się na podobnym spacerku w Rzeszowie :( Piękne fotki, szczerze zazdroszczę Ci Mikowej panienki, to szczególnie piękna bestyjja :loveu: Serdecznie Was pozdrawiamy :calus: Quote
Recommended Posts