Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula jak już ją obetniesz to nie będziesz miała takiego problemu:-) A że yoreczki zbierają trawe w papilocikach to już nic nie poradzisz:-) Mika za to zmieniła kolor łap po spacerze na ciemno szary.

Posted

ciachamy się we wtorek-trzymaj kciuki, bo nie wiem jak będzie wygladać!
ale ja i mój mąż jesteśmy baaardzo ciekawi no i klamka już zapadła!
Jeszcze tylko ostatnie foty przed i ciach... ciach....
W sumie to jestem zadowolona z tej decyzji a mała swobodnie będzie mogła biegać.:)

A tak wogóle to masz dobrze że Mika zmienia tylko kolor łap-moja to cała się zmienia na ciemno szary;)

Posted

małyskrzat robicie Majeczce fryzurke na szczeniaczka???Napewno będzie wyglądała fajnie i na przeszkodach nie będzie problemu z papilocikami i ubrankami:-)
Anza&Haker dziękujemy,a wspólne spacerki to naprawde fajna sprawa.
butterfly15 czemu Twój psiak nie nadaj się na wspólne spacerki???

Posted

Klaudia :-) napisał(a):

butterfly15 czemu Twój psiak nie nadaj się na wspólne spacerki???

jest maly a u was sa duze psy, jest juz starszy i duzo ruchu nieznosi, a wiekszych psow niektorych sie boi bo byl kiedys pogryziony przez wyzla :( no i tak to sie nie nadaje :( moze jakby kiedys bylo wiecej malych psow :) pozdrawiam i zapraszam do galerii Kleksa :D Link w podpisie :D

Posted

Klaudia, Kesi nie jest wogole zainteresowana tym "ala-kongiem" :evil_lol: Coz... Moze jakby lepsze lakocie w srodku byly-moze jutro cos jej kupie zanim zrobie te ciasteczka :lol:
Dozobaczenia jutro...

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Dziękujemy:-)
Pozdrowienia dla właścicieli szpiców:-)
Michał napisz mi imię rodowodowe tego psiaka z Niemiec,znaleźliście jego rodowód?

1. Wodpowiedzi : COLLIN MAX vom Himmelreich. Jakoś mam mało cierpliwości i nie znalazłem rodowodu.
2. Dziś udało się mi wreszcie wstawić trochę fotek ze spaceru z naszym udziałem. Oczywiście w naszej galerii.

Pozdrawiam Michał

Posted

Łaaa ależ ja wam zazdroszczę :loveu: Ciekawe czy ja dam rade kiedyś spotkać się na podobnym spacerku w Rzeszowie :(

Piękne fotki, szczerze zazdroszczę Ci Mikowej panienki, to szczególnie piękna bestyjja :loveu:

Serdecznie Was pozdrawiamy :calus: