Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie macie z tymi spacerkami grupowami... :loveu: My tez z Kesi do was wkrotce dolaczymy ;) -ale najpierw musimy isc na szkolenie i sie pouczyc, ze nie wolno uciekac :cool3:

Posted

A my zdrówka życzymi Mice. Klaudia napisz co z małą. Chyba wszystkie nasze łódzkie psiaki już chore:cool3::shake:, chyba coś w powietrzu szaleje:cool3:, Imbir też na antubiotyku:cool3:

Posted

dziewczyny dziękujemy:*:*:*
Jest coraz lepiej,ale jeszcze trochę musi się podleczyć.Mika nadal kaszle,ale już troche mniej,od soboty na antybiotyku.Teraz sama jej robie te zastrzyki w domu,dzisiaj mija 5 dni antybiotyków i mam nadziej,że nie będzie musiała dostać kolejnej porcji. Oprócz tego dostała czopki przeciw wymiotne bo w sobote w nocy i w niedziele rano co chwile wymiotowała,tabletki na kaszel.
Na początku podejrzewali grype jelitową lub ostre zatrucie,potem zwężenie tchawicy,a teraz okazało się,że to jakaś wirusówka,bo w Łodzi coś szaleje.

Posted

[quote name='Klaudia :-)']

no wyrosniety Aki ^^ tylko z wiekszym kolnierzem,

Pozdrawiamy Mike i zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia :D

Oraz zapraszamy do naszej galerii dalam nowe fotki

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
dziewczyny dziękujemy:*:*:*
Jest coraz lepiej,ale jeszcze trochę musi się podleczyć.Mika nadal kaszle,ale już troche mniej,od soboty na antybiotyku.Teraz sama jej robie te zastrzyki w domu,dzisiaj mija 5 dni antybiotyków i mam nadziej,że nie będzie musiała dostać kolejnej porcji. Oprócz tego dostała czopki przeciw wymiotne bo w sobote w nocy i w niedziele rano co chwile wymiotowała,tabletki na kaszel.
Na początku podejrzewali grype jelitową lub ostre zatrucie,potem zwężenie tchawicy,a teraz okazało się,że to jakaś wirusówka,bo w Łodzi coś szaleje.

Jamniczka mojej mamy też chora :shake: . bardzo wysoka temperatura i opuchnięte gardło, do tego stopnia że nie chciała jeść. Moje szczęśliwie już prawie doszły do siebie.