Madzika Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No to przynajmneij sie opłukały bo po tym błotku ta siersc :crazyeye::crazyeye: Quote
Jess Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Madzika']Czy one serio wbiegły do tego błotka na 1 focie?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Brudny pies to szczęśliwy pies :loveu: :loveu: :loveu: Koffam jak moja jest taka brudna :loveu: :loveu: :loveu: Border w swoim żywiole :loveu: :loveu: :loveu: Klaudia świetny spacerek psiaki miały :loveu: :loveu: :loveu: Ta fotka naj naj naj i wogóle jak tam masz łaaaadnie :loveu: :loveu: :loveu: Musze do ciebie przyjechać i uściskać Mikuśke :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Klaudia:-) Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Jess trzymam Cię za słowo i czekam na Was z Boogie. A psiaki były szczęśliwe,że mogą się wybrudzić,wytarzać i robić co chcą. Quote
Jess Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Jess trzymam Cię za słowo i czekam na Was z Boogie. Powiedz gdzie i kiedy :eviltong: Najważniejsze że szczęśliwe :loveu: Borderowi pasuje błotko :loveu: Poźniej i tak wyschnie :p :loveu: :p Czekamy na nowe zdjęcia ze spacerku :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Troche nas nie było - zdjęcia jak zawsze przecudne z prześliczną modelką i prosimy o więcej:loveu: Quote
nomu Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Klaudia:-)'] ale świetne ujęcie:lol: Quote
Klaudia:-) Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Wszystkim dziękujemy za odwiedziny i specjalnie dla Was kolejne fotki: odpoczynek na łóżeczku spacerek Quote
Jess Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='Klaudia:-)'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: śliczna Quote
Imbirka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Klaudia, a co ty jesteś taka oszczędna z tymi foteczkami? Tyle czasu was nie było i tak nam dozujesz:mad: Quote
Madzika Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Imbir1 napisał(a):Klaudia, a co ty jesteś taka oszczędna z tymi foteczkami? Tyle czasu was nie było i tak nam dozujesz:mad:ktos tu na odwyku :cool3::cool3::cool3: Quote
Jess Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Madzika kto to mówi :mad: Kidy ostatnio dawałaś nowe fotki w swojej galeri :mad: Klaudia jednak faktycznie masz takiego bajer psiaka a zdjęciami się nie chcesz pochwalić :cool1: Wstawiaj wstawiaj :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Dobre fotki:loveu: - ale co tak mało!!!!:mad: Quote
Klaudia:-) Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 No niestety ostatnio cierpie na brak czasu,ale postaram się wstawiać nowe fotki: Quote
Anza&Hacker Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Dzieki, dzięki, dzieki! :loveu: Jakie cudne foto z frisbee!:p -> szkoda, że nie ma jakiegoś super łapania na nich uwiecznionego:eviltong: Quote
Imbirka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 no proszę wakacje, a Mika ma indywidualne ćwiczenia z frisbee:evil_lol: Quote
Jess Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Piękne fotki :laola: A jakie masz freezbe ? [SIZE=2] Quote
Klaudia:-) Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 To na zdjęciu to SofFlite,ale na nim uczyłam ją łapać i nakręcałam na talerzyk,bo jest miękki i elastyczny. A teraz mam Wham-O, twardsze i lepiej latające.Ciągle się uczymy obsługi talerza tzn.ja rzucania,a Mika łapania dlatego nie ma jakiś rewelacyjnych ujęć z talerzykiem. Pozdrawiam Klaudia&Mika Quote
nomu Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Jaa nie wiedziałam, ze są różne rodzaje frisbee:crazyeye: Normalnie musze sobie o tym poczytać:shake: Nie słuchaj ich że nie ma super łapania, bo zdjęcia i tak są suuuper:razz: :razz: :razz: :razz: Quote
Klaudia:-) Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 jeżeli interesuje Cię frisbee to poczytaj trochę na stronie http://frisbee.net.pl , www.discbusters.com Quote
Jess Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Klaudia:-)']http://frisbee.net.pl , www.discbusters.com Dzięki za linki :loveu: Bo mysle że te tu są świetne http://www.borderkowo.izoo.krakow.pl/borderkowo_bcbo.html ale właśnie nie wiem do końca, bo jeszcze nie kupowałam freezbe i nie wiem jak to wybierać ;) Ale poczytam..... a ty wstawisz fotki :D :D :D Quote
nomu Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 I ja skorzystam z linków i się dokształce. A co, nie stać mnie :lol: Quote
Klaudia:-) Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Jess Boogi jest jeszcze szczeniaczkiem i najodpowiedniejsze frisbee dla niej to SofFlite,które nadaj się dla młodych i początkujących psów. Zacznij od rolerów,pogoni za talerzykiem(trzymanym przez Ciebie na wysokości jej pyska) i nakręcenia jej na ten talerzyk,jak trochę już załapie zacznij płaskie rzuty na wysokości jej mordki,a dopiero jak podorosnie wszelkie skoki i ewolucje z talerzem. A i najlepiej odrazu naucz ją,że na daną komende ma jak najszybciej przynieść dysk do Ciebie,na inną ma puścić dysk i przybiec do Ciebie po kolejny. Nie pozwalaj jej na kładzenie się i obgryzanie talerzy,ale możesz napoczątku się nimi z nią przeciągać,szarpać. Quote
Klaudia:-) Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Filmik z naszej nauki tańca z psem: http://www.zippyvideos.com/6024916965843076/taniec/ Quote
Recommended Posts