Medorowa Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Mamo, no pohuśtaj mnie, pohuśtaj;) :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Zdjęcia fajne - zwłaszcza huśtawka:loveu: ...jak ją tego uczyłaś (kształtowanie, naprowadzanie, jakoś inaczej-jak?)? Napisz pare słów o tym to bedziemy bardzo wdzięczni:lol: No i to chyba nie ostatnie zdjęcia - miało być duuużo! :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Oczywiście,że nie ostatnie zdjęcia,bo jest ich około 300,ale wstawie tylko wybrane. Kiedyś uczyłam Mike komendy postaw łapy napoczątku na mojej ręce,potem na taborecie,łóżku i innych przedmiotach.Generalnie ona bardzo często jak chce np.jeść czy wyjść na spacer podaje łapkę lub kładzie ją na kolanach,dlatego bardzo szybko załapała o co chodzi. Wystawiałam ugiętą ręke przed siebie,trochę wyżej pokazywała jej przysmak i jak postawiła chociaż jedną łapkę na ręce dawałam jej nagrodę. Potem podnosiłam przysmak wyżej i chcąc go dostać stawiała drugą łapę wtedy mówiłam komende i od razu smakołyk. Wtedy jeszcze nie używałam klikera,który byłby tu bardzo pomocny. no i gdzie ta kaczka się schowała? Quote
Medorowa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ale ona, oprócz tego, że jest śliczna, ma śliczną obróżkę:crazyeye: :crazyeye: :loveu: Gdzie ją kupiłas:cool3: Quote
Imbirka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 hehe, ale zmokła kura:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudia:-) Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 A obróżkę kupiłam na Starcie przy okazji programu "Z psem za pan brat" i smyczkę mamy taką samą. Quote
Anza&Hacker Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tiaaa - kliker jest nieoceniony:cool3: Strasznie mi się podoba to zdjecie:loveu: Kiedy to ja się dorobie aparatu:-( ...oczywiście czekamy na następne zdjęcia:diabloti: Quote
teqquila Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Klaudia super zdjecia :) Mika jakos tak malo futra chyba ma albo ja ja dawno nie widzialam :) Quote
Klaudia:-) Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Mika i Kira na treningu agility Justyna nie wydaje Ci się Mika jest bardzo łysa,a w dodatku chudzinka. Wreszcie mam psa,a nie stolik pod telewizor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Anza&Hacker Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Justyna nie wydaje Ci się Mika jest bardzo łysa,a w dodatku chudzinka. Wreszcie mam psa, a nie stolik pod telewizor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No co zaraz chudzinka - lepiej napisać, że wreszcie masz pieska o perfect sportowej sylwetce i z typową dla letniego agilitowca szatą:lol: Świetnie ujełaś jej wcześniejszy byt:diabloti: Zdjecie cool, z resztą jak cała Mikunia:loveu: Quote
bellatriks Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ja sie wprost nie mogę napatrzeć jaka ta Mika jest piękna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Klaudia:-) Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Dziękujemy:-) niestety perfect figurki to nie ma jeszcze,ale ciągle pracujemy,żeby tak się stało. Quote
Anza&Hacker Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Klaudia:-) napisał(a):Dziękujemy:-) niestety perfect figurki to nie ma jeszcze,ale ciągle pracujemy,żeby tak się stało. No to życzymy powodzenia w zdobywaniu wymazonej sylwetki psiurki:lol: Quote
Klaudia:-) Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 I dalsza część fotek z wyjazdu: gdzie ona mi każe siedzieć? i już pozwoliła mi zejść Quote
Anza&Hacker Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :loveu: jej... ale Mikuni słodziutko z tego profilu i nawet łapke dała :loveu: Quote
bellatriks Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Znowu jakaś huśtawa? Bujaj mnie! No jak już mnie tu wsadziłaś, to pobujaj E tam, nie to nie... spadam Kochana Mika:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bellatriks Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ech.... śliczna Mikunia:loveu: a ja cały czas jeszcze pamiętam to cudowne uczucie kiedy ją poglaskałam:cool3: Quote
Imbirka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Mikulec wygląda na tych wczasach jakoś inaczej:evil_lol: sierść inna, postura, widać, że wypoczynek jej służy:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 no bo Miika na wczasach odpoczywa bo co innego ma robic chyba tylko pozowac musiala:P wczasowiczka nasza:) Quote
Medorowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Klaudia Ty tak specjalnie pokazujesz tą obróżkę i smycz, żebym była zazdrosna :placz: ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Koma Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Klaudia:-) napisał(a): Haha świetna fotka! ;) Mika odważna sucz, że się nie bała wejść na huśtawkę :cool3: Sama wskoczyła czy jej pomogłaś? Śliczna Mika :loveu: Quote
Recommended Posts