Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia fajne - zwłaszcza huśtawka:loveu: ...jak ją tego uczyłaś (kształtowanie, naprowadzanie, jakoś inaczej-jak?)? Napisz pare słów o tym to bedziemy bardzo wdzięczni:lol:

No i to chyba nie ostatnie zdjęcia - miało być duuużo! :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Oczywiście,że nie ostatnie zdjęcia,bo jest ich około 300,ale wstawie tylko wybrane. Kiedyś uczyłam Mike komendy postaw łapy napoczątku na mojej ręce,potem na taborecie,łóżku i innych przedmiotach.Generalnie ona bardzo często jak chce np.jeść czy wyjść na spacer podaje łapkę lub kładzie ją na kolanach,dlatego bardzo szybko załapała o co chodzi. Wystawiałam ugiętą ręke przed siebie,trochę wyżej pokazywała jej przysmak i jak postawiła chociaż jedną łapkę na ręce dawałam jej nagrodę. Potem podnosiłam przysmak wyżej i chcąc go dostać stawiała drugą łapę wtedy mówiłam komende i od razu smakołyk. Wtedy jeszcze nie używałam klikera,który byłby tu bardzo pomocny.

no i gdzie ta kaczka się schowała?

Posted

Klaudia:-) napisał(a):
Justyna nie wydaje Ci się Mika jest bardzo łysa,a w dodatku chudzinka. Wreszcie mam psa, a nie stolik pod telewizor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No co zaraz chudzinka - lepiej napisać, że wreszcie masz pieska o perfect sportowej sylwetce i z typową dla letniego agilitowca szatą:lol: Świetnie ujełaś jej wcześniejszy byt:diabloti: Zdjecie cool, z resztą jak cała Mikunia:loveu:

Posted

Dziękujemy:-)
niestety perfect figurki to nie ma jeszcze,ale ciągle pracujemy,żeby tak się stało.
No to życzymy powodzenia w zdobywaniu wymazonej sylwetki psiurki:lol:

Posted

Haha świetna fotka! ;) Mika odważna sucz, że się nie bała wejść na huśtawkę :cool3: Sama wskoczyła czy jej pomogłaś?
Śliczna Mika :loveu: