Dynamique Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 WOW GRATULACJE !!!! Brawo ! Wymiziać od ciotki :diabloti::multi::multi::multi: Quote
Agniecha93 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gratuluję! Niestety nie znalazłam Was, a chciałam wymiziać Verti. Quote
Dynamique Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Masz jakies foteczki wystawowej Verti ? :loveu: Quote
bellatriks Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Klaudia :-) napisał(a): mam nadzieje,że jakieś fotki dostaniemy i będe mogła wstawić Muszę się zastanowić, czy zasłużyłyście :diabloti: Quote
ewka i haker Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 gratulujemy:loveu::loveu: mam troche biegajacej Verti super ona jest Quote
Klaudia :-) Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ewa to czekam na fotki:-) Natalia od Ciebie również:-D Quote
bellatriks Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Klaudia :-) napisał(a):Ewa to czekam na fotki:-) Natalia od Ciebie również:-D Najpierw muszę się zebrać i to przecedzić co nieco - no i pokadrować to, co zostanie. Musisz uzbroić się w cierpliwość.:eviltong: Quote
kajkoowa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ale wielandzia http://images38.fotosik.pl/115/b7c901e4bd90e0b3med.jpg :-o :loveu::loveu: Quote
bellatriks Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Zapraszam tutaj :diabloti: Głupawe miny Vertala już za chwilę:diabloti::loveu: Klaudia, wymiziaj Verti. Jeszcze nie wszystkie foty borderowe są obrobione, ale będą one sukcesywnie dodawane do podanego wątku.;) Kimolem zajmę się na koniec:eviltong: Mogę potem wstawić tutaj? Quote
Klaudia :-) Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Natalia dzięki za fotki,Vertal jest mistrzem głupich min:-) Quote
bellatriks Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Klaudia :-) napisał(a):Natalia dzięki za fotki,Vertal jest mistrzem głupich min:-) Ja jeszcze chyba mam parę fotek Verti;) Ale jeszcze nie są obrobione. Quote
Cerber Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Łał Klaudia... ja nie wiedziałam, że wam tak super poszło na wystawie... nie chwaliłaś się... gratuluję! i ty mówisz, ze verti to szałaput... a to moje spokojne kurcze zeschizowało... Quote
Klaudia :-) Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Vertal jest szalona i bardzo długo ćwiczyłyśmy bieganie na ringówce,bo przy każdym zakręcie wpadała na mnie,a stanie klikałyśmy od 1s,a potem dołączyłam do tego oglądanie zębów i macanie najpierw przeze mnie a potem przez innych ludzi. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Klaudia :-) napisał(a):Verti dzisiaj na MWPR w Łodzi I,wo,NSzwR a Kimo I,dosk,CWC,res.CACIB mam nadzieje,że jakieś fotki dostaniemy i będe mogła wstawić Gratulujemy!!! No, a film z "pudełkiem" świetny! Pozazdrościć Twoich umiejętności szkolenia, no i pojętnej uczennicy!:loveu: Pzr. Quote
Klaudia :-) Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Asiaczek dzięki,Verti na filmiku z pudełkiem na jakieś 9-10 tygodni. Quote
Cerber Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Klaudia :-) napisał(a):Vertal jest szalona i bardzo długo ćwiczyłyśmy bieganie na ringówce,bo przy każdym zakręcie wpadała na mnie,a stanie klikałyśmy od 1s,a potem dołączyłam do tego oglądanie zębów i macanie najpierw przeze mnie a potem przez innych ludzi. Ha! to widzisz ja robiłam to samo oprócz samego macania, bo głaskanie mamy opanowane, a samo macanie nie ;) wszystko inne czyli chodzenie na ringówce, badanie uzębienia i stanie miałyśmy na 6 z + :) teraz będziemy dzielnie ćwiczyły to ostatnie. A wam jeszcze raz ogromnie gratuluję!:multi::loveu: Quote
Dynamique Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Tez miałam na początku problemy ze staniem w jednym miejscu. Nasza pierwsza wystawa to była masakra. Pies mi galopował, nerwy przeszły na niego i nie dał się ustawić :shake::lol: Quote
Aga K Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Witaj Klaudia :buzi: wreszcie do ciebie dotarlam ;) niewiem, czy mnie jeszcze pamietasz no ale coz :evil_lol: pozdrawiam i glaskam psinke ;) Quote
Recommended Posts