Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Ewa to czekam na fotki:-) Natalia od Ciebie również:-D

Najpierw muszę się zebrać i to przecedzić co nieco - no i pokadrować to, co zostanie. Musisz uzbroić się w cierpliwość.:eviltong:

Posted

Zapraszam tutaj :diabloti:

Głupawe miny Vertala już za chwilę:diabloti::loveu:

Klaudia, wymiziaj Verti. Jeszcze nie wszystkie foty borderowe są obrobione, ale będą one sukcesywnie dodawane do podanego wątku.;)
Kimolem zajmę się na koniec:eviltong: Mogę potem wstawić tutaj?

Posted

Łał Klaudia... ja nie wiedziałam, że wam tak super poszło na wystawie... nie chwaliłaś się... gratuluję! i ty mówisz, ze verti to szałaput... a to moje spokojne kurcze zeschizowało...

Posted

Vertal jest szalona i bardzo długo ćwiczyłyśmy bieganie na ringówce,bo przy każdym zakręcie wpadała na mnie,a stanie klikałyśmy od 1s,a potem dołączyłam do tego oglądanie zębów i macanie najpierw przeze mnie a potem przez innych ludzi.

Posted

Verti dzisiaj na MWPR w Łodzi
I,wo,NSzwR
a Kimo
I,dosk,CWC,res.CACIB

mam nadzieje,że jakieś fotki dostaniemy i będe mogła wstawić

Gratulujemy!!!

No, a film z "pudełkiem" świetny! Pozazdrościć Twoich umiejętności szkolenia, no i pojętnej uczennicy!:loveu:

Pzr.

Posted

Vertal jest szalona i bardzo długo ćwiczyłyśmy bieganie na ringówce,bo przy każdym zakręcie wpadała na mnie,a stanie klikałyśmy od 1s,a potem dołączyłam do tego oglądanie zębów i macanie najpierw przeze mnie a potem przez innych ludzi.

Ha! to widzisz ja robiłam to samo oprócz samego macania, bo głaskanie mamy opanowane, a samo macanie nie ;) wszystko inne czyli chodzenie na ringówce, badanie uzębienia i stanie miałyśmy na 6 z + :) teraz będziemy dzielnie ćwiczyły to ostatnie. A wam jeszcze raz ogromnie gratuluję!:multi::loveu:

Posted

Tez miałam na początku problemy ze staniem w jednym miejscu. Nasza pierwsza wystawa to była masakra. Pies mi galopował, nerwy przeszły na niego i nie dał się ustawić :shake::lol: