Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewaf napisał(a):
Kobiety z dziećmi na reku maja pierwszeństwo w kolejce :evil_lol::cool3:

Dodaj jeszcze:
kobiety o widocznej ciąży
Osoby starsze
Osoby o widocznym kalectwie
...
...
:evil_lol:

Pzdr.

Posted

eee no do osob starszych jescze troche i bede sie zaliczać, na szczescie kaleką nie jestem ( jeszcze), w ciazy dawno nie byłam nie jestem i na szczescie nie bede ale "dziecko " na reku nooo prawie na reku mieć bede wiec tak czy inaczej jestem pierwsza w kolejce do miziania :cool3:

Posted

jak mnie tu daaaaaaaaaaaaawno nie było.. rosnie młoda jak na drożdżach:) a filmiki z posłuszeństwa aż miło pooglądać, podobnie jak was na żywo.. widziałam was ostatnio, Vertitaka zapatrzona w Ciebie jak przy nodze idzie, że niedługo będzi miała na stałe łepek w prawo i do góry wygięty :evil_lol:

pochwale się cichaczem, że u nas też się stado powiększyło, o białą bokserkę Korbę:) pewnie będzie do Asi zaglądać na przedszkole, póki co szkoli ją ciocia Bułka :angryy:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
ooo Marta to kiedy na spacerek z dzieciakami idziemy?

kiedy masz czas:) ostatnio zw. na małą duuuużo spacerujemy:cool1: Gośka (moja siostra) chciała, żebyś jej pokazała jak z klikerem pracowałaś z Verti więc będzie okazja:)

Posted

Dzisiaj Vertalek kończy 6 miesięcy

Marta a zabieracie młodą na wystawe? Ja po włączeniu klikera zaczęłam od 101 zabaw z pudłem,czyli klikania jakiegokolwiek zachowania typu krok w stronę pudła,dotknięcie go nosem,łapą,wejście do niego itp. Potem wzięłam się za ładny,równy siad i luźną smycz.

YouTube - 101 zabaw z pudłem