Klaudia :-) Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Narazie pracujemy nad przychodzeniem na zawołanie,ignorowaniem obcych osób i ludzi(młoda wszystkich zaczepia na ulicy) i ładnym siadaniem. Quote
Reno2001 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Klaudia :-)']Narazie pracujemy nad przychodzeniem na zawołanie,ignorowaniem obcych osób i ludzi(młoda wszystkich zaczepia na ulicy) i ładnym siadaniem. To chyba będzie najbardziej wyedukowany pies na świecie :evil_lol:. Klaudia, tytuł zmienisz wchodząc w Edytuj a potem w Opcje zaawansowane ;) Quote
Dynamique Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Marysia&Pysia napisał(a):Plany na kolejne borderki to chyba wszyscy posiadacze bc mają :evil_lol::evil_lol::loveu: To tak jak na rkotyk. Weźmiesz raz i potem chcesz już ciągle... :lol::loveu: Quote
simbik Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Reno2001']To chyba będzie najbardziej wyedukowany pies na świecie :evil_lol:. Klaudia, tytuł zmienisz wchodząc w Edytuj a potem w Opcje zaawansowane ;) O tym samym pomyślałam :evil_lol:. A tytuł aktualnie już tak się zmienić nie da :shake:, też próbowałam. Napisałam do moderatora i czekam :lol:. Quote
Klaudia :-) Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Właśnie już tak zrobiłam jak pisze Ewa,ale to zmienia się tylko tytuł pierwszego postu,a nie wątku.Napisze do moderatora. Quote
Klaudia :-) Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Filmik YouTube - Verti Natalia fotki z manu są na filmiku Quote
bellatriks Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Świetny filmik! Verti jest naprawdę cudowna:loveu: O, nawet moja ręka się załapała:cool3::evil_lol: Quote
Marysia&Pysia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 To tak jak na rkotyk. Weźmiesz raz i potem chcesz już ciągle... :lol::loveu: wiesz coś o tym ....:mad::razz: a filmik słodziasty:loveu::loveu: Quote
Rauni Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Cudna Czekoladka :loveu::loveu::loveu: A Mika jak się miewa? Quote
Klaudia :-) Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mika czuje się w miare dobrze, osatatnio większość czasu przesypia albo kombinuje jak dostać się do jedzenia małej. Quote
Reno2001 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Klaudia :-)']Mika czuje się w miare dobrze, osatatnio większość czasu przesypia albo kombinuje jak dostać się do jedzenia małej. Cóż, cwiczy po prostu szare komórki :evil_lol:. Bardzo mądrze. Quote
Reno2001 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Klaudia :-)']Dzisiaj rano odeszła na moich kolanach Najkochańsza Mika. Kochanie dziękuje za wszystko czego mnie nauczyłaś,tak bardzo mi Ciebie brakuje. Na zawsze w moim sercu,biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem. MIKA (*) Tak bardzo żal ... Quote
Klaudia :-) Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dzisiaj rano odeszła na moich kolanach Najkochańsza Mika. Kochanie dziękuje za wszystko czego mnie nauczyłaś,tak bardzo mi Ciebie brakuje. Na zawsze w moim sercu,biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem. Quote
Kinia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Klaudia :-)']Dzisiaj rano odeszła na moich kolanach Najkochańsza Mika. Kochanie dziękuje za wszystko czego mnie nauczyłaś,tak bardzo mi Ciebie brakuje. Na zawsze w moim sercu,biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem. Przykro mi Quote
Koma Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 nie uwierzyłam jak przeczytałam u siebie w galerii :-( trzymaj się Klaudia... strasznie mi przykro Quote
Marysia&Pysia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [*] Wiem ze takie gadanie nie pomoze, przy stracie bardzo bliskiego stworzenia,ale wiem co czujesz, poniewaz niedawno(2 lata temu ale dla mnie to jest niedawno) ode mnie też odszedł przyjaciel ...... [*] Quote
Dynamique Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 "... ale wyznam szczerze, że miłość jest w sercu, a nie na papierze" [*] [*] [*] Biegaj szczęsliwie za tęczowym mostem :-(:-(:-( Quote
Czoko Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bardzo mi przykro Klaudia i współczuję Ci z całego serca! Wiem co przeżywasz bo niedawno sama straciłam przyjaciela... Quote
Mudik Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Klaudia jestem myślami z Tobą , tak, nagle, tak nagle, ale była szcześliwa z Tobą i zawsze zostanie w Twoim sercu! Mikunia [`] [`] [`] Quote
ewka i haker Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 nie wiem co pisac lyz stanely w oczach:-( MIka byla kochanym psem i kochala Ciebie niech zyje szczesliwie za TM:-( [*] [*] [*] [*] Quote
Recommended Posts