Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Narazie pracujemy nad przychodzeniem na zawołanie,ignorowaniem obcych osób i ludzi(młoda wszystkich zaczepia na ulicy) i ładnym siadaniem.

To chyba będzie najbardziej wyedukowany pies na świecie :evil_lol:.
Klaudia, tytuł zmienisz wchodząc w Edytuj a potem w Opcje zaawansowane ;)

Posted

Marysia&Pysia napisał(a):
Plany na kolejne borderki to chyba wszyscy posiadacze bc mają :evil_lol::evil_lol::loveu:

To tak jak na rkotyk. Weźmiesz raz i potem chcesz już ciągle... :lol::loveu:

Posted

[quote name='Reno2001']To chyba będzie najbardziej wyedukowany pies na świecie :evil_lol:.
Klaudia, tytuł zmienisz wchodząc w Edytuj a potem w Opcje zaawansowane ;)

O tym samym pomyślałam :evil_lol:.
A tytuł aktualnie już tak się zmienić nie da :shake:, też próbowałam. Napisałam do moderatora i czekam :lol:.

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Mika czuje się w miare dobrze, osatatnio większość czasu przesypia albo kombinuje jak dostać się do jedzenia małej.

Cóż, cwiczy po prostu szare komórki :evil_lol:. Bardzo mądrze.

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Dzisiaj rano odeszła na moich kolanach Najkochańsza Mika. Kochanie dziękuje za wszystko czego mnie nauczyłaś,tak bardzo mi Ciebie brakuje. Na zawsze w moim sercu,biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem.

MIKA (*)

Tak bardzo żal ...

Posted

Dzisiaj rano odeszła na moich kolanach Najkochańsza Mika. Kochanie dziękuje za wszystko czego mnie nauczyłaś,tak bardzo mi Ciebie brakuje. Na zawsze w moim sercu,biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem.

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Dzisiaj rano odeszła na moich kolanach Najkochańsza Mika. Kochanie dziękuje za wszystko czego mnie nauczyłaś,tak bardzo mi Ciebie brakuje. Na zawsze w moim sercu,biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem.

• Przykro mi