Kaśka (Hasta) Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jest i Mika :multi: psiaki cudnie wyglądają razem :loveu: (to może drugi na stałe?) Quote
amigo i ja Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Taak drugi..:) Klaudia fajnie by było ... zwłaszcza jeśli ten drugi byłby beagle`m:):evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki:-) A co Amigowa chcesz się pozbyć Amiga na dobre? Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Piękna stójka! http://images31.fotosik.pl/385/fafc7ecd12f15359.jpg Pzdr. Quote
amigo i ja Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Klaudia :-) napisał(a):Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki:-) A co Amigowa chcesz się pozbyć Amiga na dobre? Nieee... ale ty byś mogła mieć swojego prywatnego:PP Quote
Klaudia :-) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Tak naprawdę wszystkie ostatnie psie wizyty w naszym domu miały na celu przyzwyczajenie Miki do drugiego psa w domu. W okolicy świąt dołączy do nas czekoladowa borderka z czeskiej hodowli:-) Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 WOW Ale wieść, skad dokładnie powiedz PLEEESEEE!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Klaudia :-) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 z hodowli Dajavera po I'm Special for Gasko Prim i Devoted One of Maranns Home http://www.dajavera.com/tenda_ixi/fena2_4.jpg http://www.dajavera.com/tenda_ixi/0823.jpg Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Śliczności,słodkości GRATULACJE!!!!:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Mudik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Też bym wybrała z tą mniejszą ilościa bieli;), a czemu nie chciałaś merle czekolady:loveu::loveu::loveu:? Quote
Bursztynka13 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Uroczy maluch:loveu: To będziesz miała "borderkowo" w domu:):cool3: Nastawiasz się na sport czy wystawy? Quote
Marta & Figa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ogromne gratulacje ! Mała jest prześliczna :loveu: rany widze, że borderolioza najsilniej działa zimą parząc po innych forach borderowych :roll: wszystkim zachciało się szczeniaczków :lol: się będzie działo za rok, dwa na zawodach :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Red merlaki to nie jest mój ulubiony kolorek,chciałam albo czekolade albo czarną. Chciałabym z maluchem pobawić się w sport,ale też pare razy ją wystawić.Tak naprawdę co będziemy robić okaże się dopiero za jakiś czas,zobaczymy co nam będzie sprawiało najwięcej przyjemności:-) Ale nie ukrywam,że chciałabym z nią pobawić się w agility. W sobote byliśmy u mauchów i są naprawde boskie:-) Już się nie mogę doczekać przywiezienia jej do domu:-) Quote
simbik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Klaudia :-) napisał(a):Red merlaki to nie jest mój ulubiony kolorek,chciałam albo czekolade albo czarną. Chciałabym z maluchem pobawić się w sport,ale też pare razy ją wystawić.Tak naprawdę co będziemy robić okaże się dopiero za jakiś czas,zobaczymy co nam będzie sprawiało najwięcej przyjemności:-) Ale nie ukrywam,że chciałabym z nią pobawić się w agility. W sobote byliśmy u mauchów i są naprawde boskie:-) Już się nie mogę doczekać przywiezienia jej do domu:-) Gratulacje :multi::multi::multi:. Ostatnio na psim przedszkolu w JB szkole doszły mnie wieści, że u Ciebie się stadko powiększa... u nas już większe :cool3: i tylko sąsiedzi patrzą jak na wariatów :eviltong:. Quote
Klaudia :-) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Kasia gratuluje malucha:-) czy to Wasza grupa ma w tą niedziele spotkanie z wetem? Quote
simbik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Klaudia :-) napisał(a):Kasia gratuluje malucha:-) czy to Wasza grupa ma w tą niedziele spotkanie z wetem? Dziękuję :lol:. Tak, mamy zajęcia w szkole i zamierzamy się stawić. Quote
Klaudia :-) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To do zobaczenia w niedziele:-) będe prowadziła dla Was część zajęć Quote
aneczka0106 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Julcia juz nie może się doczekać małego pieska cioci Klaudii:lol: Quote
ewka i haker Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 a wiec jak sie dowiedzialm na wystawie to sie nie zdziwiłam:lol: wiedziałam ze w konu będzie maluszek:loveu::multi: jeszcze raz gratuluje:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Klaudia :-) napisał(a):Tak naprawdę wszystkie ostatnie psie wizyty w naszym domu miały na celu przyzwyczajenie Miki do drugiego psa w domu. W okolicy świąt dołączy do nas czekoladowa borderka z czeskiej hodowli:-) Jeeeeee, ale radość, co? Czeska słodka Czekoladka...:loveu: Pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 http://www.dajavera.com/tenda_ixi/8551.jpg i jeszcze jedna fotka młodej:-) Quote
Recommended Posts