Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Ogromne gratulacje ! Mała jest prześliczna :loveu:
rany widze, że borderolioza najsilniej działa zimą parząc po innych forach borderowych :roll: wszystkim zachciało się szczeniaczków :lol: się będzie działo za rok, dwa na zawodach :cool3:

Posted

Red merlaki to nie jest mój ulubiony kolorek,chciałam albo czekolade albo czarną. Chciałabym z maluchem pobawić się w sport,ale też pare razy ją wystawić.Tak naprawdę co będziemy robić okaże się dopiero za jakiś czas,zobaczymy co nam będzie sprawiało najwięcej przyjemności:-) Ale nie ukrywam,że chciałabym z nią pobawić się w agility. W sobote byliśmy u mauchów i są naprawde boskie:-) Już się nie mogę doczekać przywiezienia jej do domu:-)

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
Red merlaki to nie jest mój ulubiony kolorek,chciałam albo czekolade albo czarną. Chciałabym z maluchem pobawić się w sport,ale też pare razy ją wystawić.Tak naprawdę co będziemy robić okaże się dopiero za jakiś czas,zobaczymy co nam będzie sprawiało najwięcej przyjemności:-) Ale nie ukrywam,że chciałabym z nią pobawić się w agility. W sobote byliśmy u mauchów i są naprawde boskie:-) Już się nie mogę doczekać przywiezienia jej do domu:-)

Gratulacje :multi::multi::multi:. Ostatnio na psim przedszkolu w JB szkole doszły mnie wieści, że u Ciebie się stadko powiększa... u nas już większe :cool3: i tylko sąsiedzi patrzą jak na wariatów :eviltong:.

Posted

Kasia gratuluje malucha:-) czy to Wasza grupa ma w tą niedziele spotkanie z wetem?

Dziękuję :lol:. Tak, mamy zajęcia w szkole i zamierzamy się stawić.

Posted

Tak naprawdę wszystkie ostatnie psie wizyty w naszym domu miały na celu przyzwyczajenie Miki do drugiego psa w domu. W okolicy świąt dołączy do nas czekoladowa borderka z czeskiej hodowli:-)

Jeeeeee, ale radość, co? Czeska słodka Czekoladka...:loveu:

Pzdr.