Jump to content
Dogomania

TOFIK bardzo chory BORDOG -POJECHAŁ DO DOMU !!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 405
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tatankas']Bokserkowe cioteczki,ale mordka tak samo bita hihihi.[/QUOTE]

Co by nie było-wiekszośc włascicieli bokserków-potem ma bordożka:evil_lol:, a potem buldożka:evil_lol: -więc się ciotka przygotuj:diabloti:

Posted

No niestety dziewczyny,moja miłość niezmienna.10 lat była bokserka,teraz od roku druga bokserka.Wszystkie bite w mordki psiaki kochamy,ale tylko boksie w domu.

Posted

[quote name='tatankas']No niestety dziewczyny,moja miłość niezmienna.10 lat była bokserka,teraz od roku druga bokserka.Wszystkie bite w mordki psiaki kochamy,ale tylko boksie w domu.[/QUOTE]

Toś wytrwała i wiecznie młoda:evil_lol:
U mnie zamiana nastąpiła bo sił i czasu zabrakłoby na bokserka....miałam dwie z energią dziesięciu, bordożki dały mi troche więcej luzu -nie potrzebują takiego wybiegania, są spokojniejsze..

Posted

W srodę 10.11. jedziemy na badania do Dr Garncarza i nastąpi chwila prawdy , co bedzie robione z jego oczkami + kastracja i kwota do zapłacenia
Saldo naszej " skarpety" na chwilę obecną nie jest w stanie poktyć kosztów zabiegów , a od kilku dodatkowej dni pomocy finansowej po prostu nie ma.
tutaj link do bordożej " skarpety" http://www.ddb**********/molosy-takze-ddb-w-potrzebie,28/psy-w-potrzebie-aktualne-saldo-naszej-skarpety,1602-150.html#66628. Krótko, mamy 491,00 zł.

Posted

mam nadzieję, że trochę się uzbiera z naszego bazarku, ale on dopiero jutro lub w środę.
no i jak będzie już wiadomo ile kaski potrzeba, to może ktoś jeszcze wspomoże, będziemy pisać i prosić

Posted

Jeżeli ustalimy dzień zabegów Tofika to napewno bedzie w przyszłym tygodniu.
Cholera. Muszę mieć nadzieje że sie uda . Inaczej po co jechac na konsultację?

Posted

Malibu napisał(a):
Jeżeli ustalimy dzień zabegów Tofika to napewno bedzie w przyszłym tygodniu.
Cholera. Muszę mieć nadzieje że sie uda . Inaczej po co jechac na konsultację?

Ulcia-będzie dobrze....musi być..nie ma innej opcji...ciotki wspomogły dzieciaka kupując swetroski-w czwartek koniec aukcji-coś nazbieramy..

Postaram się znowu uszyć kilka.