Zofija Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Asiu i Ginger- nie wiem kto go będzie strzygł, ale jesyem przeszczęśliwa bo jak Snupi dogada się z kotami to zostanie tam na stałe. Mam jeszcze jednego Pana, który wziąłby go od zaraz. Także :)))))))))))) Dowiem się co do fryzjera:) Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Zofija']Asiu i Ginger- nie wiem kto go będzie strzygł, ale jesyem przeszczęśliwa bo jak Snupi dogada się z kotami to zostanie tam na stałe. Mam jeszcze jednego Pana, który wziąłby go od zaraz. Także :)))))))))))) Dowiem się co do fryzjera:)[/QUOTE] O, to super wieści. :multi: A Panu najwyżej pokażemy inne spanielki do adopcji. :cool3: Quote
Zofija Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 oki:) powinnam wszystko wiedzieć w niedziele!!! Quote
Zofija Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Szukam transportu z Cieszyna do Chełma albo chociaż w kierunku Chełma. Pani może podjechać po piesa 200km- nie chodzi o Snupka!!! Quote
Asia & Ginger Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Zofija']Szukam transportu z Cieszyna do Chełma albo chociaż w kierunku Chełma. Pani może podjechać po piesa 200km- nie chodzi o Snupka!!! Jakby ktoś podwózł psiaka do Krakowa jutro, to byłby transport do Lublina. Mąż Matrioszki2 jedzie jutro do Tarnowa, zabiera ze sobą spaniela z Lublina, którego wiezie przy okazji na tymczas w okolice Wieliczki. Spowrotem pewnie będzie miał miejsce. Tylko czy znajdzie się transport do Krakowa na jutro? I nie wiem, czy na pewno będzie wracał jutro, czy gdzieś przenocuje, także trzeba byłoby zapytać Matrioszkę. Zofija masz jej numer czy Ci podać? Quote
Ania&Rudy Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ale jesteście błyskawiczne :) trzymam kciuki za powodzenie akcji i za domek dla Snupka Quote
Zofija Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Asia & Ginger']Jakby ktoś podwózł psiaka do Krakowa jutro, to byłby transport do Lublina. Mąż Matrioszki2 jedzie jutro do Tarnowa, zabiera ze sobą spaniela z Lublina, którego wiezie przy okazji na tymczas w okolice Wieliczki. Spowrotem pewnie będzie miał miejsce. Tylko czy znajdzie się transport do Krakowa na jutro? I nie wiem, czy na pewno będzie wracał jutro, czy gdzieś przenocuje, także trzeba byłoby zapytać Matrioszkę. Zofija masz jej numer czy Ci podać? cześć bardzo Ci dziękuję za informację, ale transport jest mi potrzebny na koniec przysłego tygodnia dla briarda Nico:( Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Asia & Ginger']I co tam u spanielastego?[/QUOTE] Jest u weta po zabiegu sterylizacji i ma ogolone uszka. Okazało się, ze koty toleruje, ale nie dopuszcza do miski i ta Pani się wstrzymała bo w między czasie zadzwonił do mnie Pan szlochając, ze on go chce, ze on go zobaczył z córką i się popłakał, ze on miał takiego. Więc się wstrzymaliśmy. Pan, który tak bardzo się wzruszył losem Snupka więcej się nie odezwał.................... Dzwoniła nastepna Pani też go chciała już i zaraz. Prosiłam, zeby zadzwoniła na drugi dzień jak się sprawa wyjaśni, ale też już nie zadzwoniła. Ludzie................ W każdym razie nie jest już w schronisku. Jest pod okiem weta;) Teraz trzeba mu teraz szybko znaleźć domek. Ta Pani go jak co weźmie na tymczas, ale czekamy, ze może się coś znajdzie ze względu na jej koty, które mają pierwszeństwo Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jak pisałam jest 3 obserwatorów na allegro, zobaczymy. Może to już część co się kontaktowała. Quote
Zofija Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='__Lara']Jak pisałam jest 3 obserwatorów na allegro, zobaczymy. Może to już część co się kontaktowała.[/QUOTE] No właśnie bo oni z ogłoszeń byli Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Zofija']No właśnie bo oni z ogłoszeń byli[/QUOTE] Acha. Przynajmniej jest naturalna selekcja dzwoniących ;) Quote
emilia2280 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No nie kazdemu psu mozna grzebac lapami w misce, zwlaszcza spanielom. Po prostu rtzeba o tym wiedziec i tego nie robic i jest ok. Stád male dzieci nie sá wskazane, bo im sié nie wytlumaczy. Dobrze ze wykastrowany psiak. Quote
__Lara Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Snupi ma już 6 obserwatorów. Jedna osoba do mnie napisała, przekierowałam na podane namiary ;) Quote
Zofija Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Snupi na tymczasie u naszej wolontariuszki. Mam Pania z Warszawy, która chce go wziąść. SZUKAM KOGOŚ DO WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ I JEŻELI BĘDZIE OK TO TRANSPORTU!!!! Quote
Asia & Ginger Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zofija napisał(a):Snupi na tymczasie u naszej wolontariuszki. Mam Pania z Warszawy, która chce go wziąść. SZUKAM KOGOŚ DO WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ I JEŻELI BĘDZIE OK TO TRANSPORTU!!!! Z Warszawy jest sporo osób na dogo, na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem osoby do przeprowadzenia wizyty. Może warto zmienić tytuł, że potrzebna wizyta przedadopcyjna w Warszawie. :cool3: Quote
tanitka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 zadzwonię dziś do Pani umówić się na wizytę :) Quote
Zofija Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 tanitka napisał(a):zadzwonię dziś do Pani umówić się na wizytę :) bardzo Ci dziękuję Quote
Zofija Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 tanitka napisał(a):w piątek o 18.00 :) super, to czekamy na wieści!!! Quote
Asia & Ginger Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czekamy i zaciskamy kciuki. :kciuki: :kciuki: Quote
__Lara Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Napisała do mnie kolejna chętna osoba. Quote
Ss Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 chętna, a gdzies blisko? Mamy sunie, zlota mloda spanielka.. bedzie sterylka... okolice Rybnika Quote
Ss Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179565-JastrzAE-bie-Zdr-A-liczna-spanielka-spod-mostu-Pilnie-szukamy-DS-bo-trafi-do-schronu Quote
Recommended Posts