Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten ładny rudy spaniel o imieniu Snupi został znaleziony bardzo zaniedbany, uszy całe skołtunione, pełne błota i lodu mocno mu ciążą. Niestety nie można ich ogolić w schronisku, byłoby mu bardzo zimno, a i tak cały się trzęśie na mrozie. Jest łagodny, choć nie przepada za zaglądaniem w zęby, i na taką akcję trochę zaburczał pod nosem. Na pewno jak to spaniel ma swój charakter. Ma około 3 - 4 lata.
SNUPI PRZEBYWA W CIESZYŃSKIM SCHRONISKU- POŁUDNIE POLSKI.

PILNIE POTRZEBNY DOM TYMCZASOWY, ZEBY DOPROWADZIĆ GO DO NORMALNEGO STANU, OGŁOSZENIA, BANEREK I ALLEGRO!!!!!
CZY KTOŚ MOŻE POMÓC!!!!!

Kontakt w sprawie Snupka: Kasia 785-04-04-04 e-mail: dea2@op.pl lub Zosia 508-063-271 e-mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl

A oto on:

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem.
Ania dzięki za wrzucenie na spanielowe.
Widzę, że Allegro już psiaczek ma, ale może jeszcze wrzucę do swoich aukcji. Ludzie szukający spaniela często zaglądają na moje aukcje. Zresztą ogłoszeń nigdy dość.

Na tę chwilę przypomniało mi się, że jakiś czas temu dzwoniła do mnie babeczka ze śląska, chciała spaniela, ale tak dużo ludzi do mnie dzwoni, że nie pamietam jakie miała wymagania i jakie warunki oferowała. Ale numer gdzieś w komórce mam chyba zapisany, jutro do niej zadzwonię i zapytam, czy to jeszcze aktualne.

Poza tym jeszcze pewien Pan z Łodzi szuka dla swojego brata 18-letniego (czynnie uprawiającego sport) aktywnego spanielka. Pan ten jakiś czas temu adoptował 8-letniego beagla z Medoru ze Zgierza, a teraz szuka średniego psiaka dla brata. Wyślę mu na maila info o psiaku.

Kurczę tymczas by mu się przydał, strasznie biedny jest ten psiak. Fryzjera mam znajomego na śląsku, to by go ładnie ostrzygł. Tylko ten tymczas trzeba mu pilnie znaleźć.

Posted

Przydałoby sie zmienić tytuł na bardziej dramatyczny, typu: Snupi - rudy cocker spaniel zamarza w schronisku. Błagamy o DT i dopisać miejscowość.

Zrobiłam dla Snupiego banerki (podlinkowane), proszę się częstować:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Czy spanielasty jest może wykastrowany albo będzie w schronisku?

Czy wiadomo jak psiak reaguje na inne psy, w szczególności na sunie?[/QUOTE]
Czy coś wiadomo na ten temat?czy jest kastrowany?

Posted

[quote name='Ss']zrobię dziś parę ogłoszeń... niestety tylko tak mogę pomóc[/QUOTE]
Ogłoszenia są bardzo ważne. Bardzo Ci dziękuję!!!
Snupi najprawdopodobniej idzie w tym tygodniu na tymczas:) trzymajcie kciuki!!!!

Posted

[quote name='Zofija']U mamy naszej wolontariuszki-która już miała kilka psów na tymczasie.[/QUOTE]
Super! :multi: :multi: :multi:

Teraz trzeba psiaka doprowadzić do stanu używalności. :cool3:

Dziewczyny, czy psiaka będziecie własnoręcznie strzyc, czy polecić Wam kogoś, bo mam 2 spanielowe ciotki (hodowczynie) w tamtych okolicach, jedna z Wodzisławia Śląskiego (salon ma w Syryni i Raciborzu), druga z okolic Bielska-Białej (salon ma w Żywcu). ;)