donacja Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ulka18 napisał(a): Na forum collie mam dozywotniego bana, wiec watku tam nie zaloze. Zreszta chyba stamtad nadal mala pomoc jest, nie liczac Miszki oczywiscie :wink: Miszka w ogóle nie ma wątku na forum collie, zanim zorientowałam się w sytuacji, proponowałam że jej założę, ale zostałam poinformowana, że ma wątek na forum Dr. Lucy. Quote
Ulka18 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 To bede czekac, postaram sie podrzucic cos na Lassie. Przynajmniej na to szczepienie, zeby miala. Chyba, ze na zwrot za sterylke sie przyda, to Missieek zdecyduje. Ja sie juz collie nie zajmuje na forum collie, takze jesli chodzi o watki tam zakladane, to musi ktos inny je zakladac. Mam bana na wieki tam za pyskowanie nt. braku pomocy dla collie, za posty na watku kolaka, ktory byl u Halinki pod Lublinem na DT :diabloti: Co do Miszki, to chodzilo mi o pomoc dla niej, niekoniecznie o watek. Quote
andzia69 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 przyjszłam tutaj z wątku Miszki...i ponieważ ona nie potrzebuje już allegro - to zrobiłam dla suni: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=922234452 gdyby coś trzeba było zmienić/dodać - napiszcie to przerobię;) Quote
nika28 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ogłoszenia dla suni : eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl kokosy.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu psy.pl ofertka.pl pies.pl przygarnijzwierzaka.pl nasipupile.pl oglosili.pl Tylko tyle narazie... Quote
Ulka18 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Poczekam co napisze Missieek o finansach Lassie. Na razie spadam do schroniska pomóc troche bezimiennym kundlom, szczeniakom, ktorych ostatnio mase trafilo do schroniska. SM przywiozl 11 malcow w pudelku, komus nie byly potrzebne. Quote
donacja Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 wątek suni na forum collie: http://collie.info.pl/viewtopic.php?p=270837#270837 Quote
malawaszka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 dzięki wielkie!!!! mam nadzieję, żeteraz sunia szybko znajdzie dobry dom :kciuki: Quote
missieek Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 jesli uda sie uzbierac wsrod osob ktorym collie nie sa obojetne na pokrycie kosztu kastracji - 150zl to 150 ktore bym zaplacila za nia mogloby byc przeznaczone na kundla ktory nie przypomina zadnej rasy :razz: na suczke wolam Cookie z innymi psami dogaduje sie roznie ma raczej dominujacy charakter Quote
Ulka18 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Trzeba wierzyc w to, ze beda wplaty, drobne, niewazne, byle byly. Jak bede robic przelewy, to wplace na konto Missieek. Pamietam, ze konto sie zmienilo, jak nie bede miala w stalych adresach, to poprosze o podanie. Quote
donacja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 poproszę o nr konta, postaram się coś wpłacić pod koniec przyszłego tygodnia Quote
Ss Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 piesek tez szuka domku? Sa moze jakies lepsze zdjecia malucha? Quote
malawaszka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ss napisał(a):piesek tez szuka domku? Sa moze jakies lepsze zdjecia malucha? jesli jeszcze żyje, albo jesli go nie wywieźli nie wiadomo gdzie... to szuka domu :( nikt się nim nie interesuje - on został w Olkuszu w tym piekielnym "schronisku" Quote
Ss Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 o kurcze... trzeba go wyciagnac.. zaraz dam go na forum collie i dr lucy! Quote
Ss Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 czy to jest to schronisko? http://schronisko.olkusz.prv.pl/ Quote
malawaszka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Ss']czy to jest to schronisko? http://schronisko.olkusz.prv.pl/ tak - to to miejsce, ale ani słowo tam napisane nie jest prawdziwe - to prywatna mordownia... zdjęcia piękne kolorowe były robione bardzo dawno - widzę nawet na nich psa, którego dziewczyny wyciągały ledwo zywego dawno temu... tu jest prawda: http://www.dogomania.pl/threads/127622-OFIARY-SCHRONISKA-A-ywe-trupy-bA-agajAE-o-PILNE-WSPARCIE Quote
donacja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Czy coś wiadomo w sprawie psiaka? Jest tam jeszcze w tym "schronie"? Quote
Ulka18 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wplacilam na Lassie. Pieniadze powinny byc na koncie. Czy potrzebne sa ogloszenia? Wiem, ze Malawaszke nikt nie przebije, jest jak blyskawica w ogloszeniach. Quote
malawaszka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 nie jest nie jest bo nie wyrabia - więc jak możecie to ogłaszajcie Cookie - ja ją mam tylko na allegro zbiorowym psiaków missieekowych Quote
missieek Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 donacja napisał(a):Czy coś wiadomo w sprawie psiaka? Jest tam jeszcze w tym "schronie"? tak na dzien dzisiejszy JEST Quote
missieek Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 [quote name='Ss']o kurcze... trzeba go wyciagnac.. zaraz dam go na forum collie i dr lucy! prosze zmien kontakt na samca na mnie, a nie na Pana P Quote
Ss Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 juz zmieniam... Zaraz porobie mu ogłoszenia Quote
donacja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 dwa razy to samo się wysłało-zadziwiający jest sposób działania nowego dogo... Quote
Recommended Posts