Jump to content
Dogomania

COLLIE z Olkusza, pies i suka... Cookie ma dom, samiec wyadoptowany ze schronu

Recommended Posts

Posted

Ulka18 napisał(a):
Na forum collie mam dozywotniego bana, wiec watku tam nie zaloze. Zreszta chyba stamtad nadal mala pomoc jest, nie liczac Miszki oczywiscie :wink:

Miszka w ogóle nie ma wątku na forum collie, zanim zorientowałam się w sytuacji, proponowałam że jej założę, ale zostałam poinformowana, że ma wątek na forum Dr. Lucy.

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To bede czekac, postaram sie podrzucic cos na Lassie. Przynajmniej na to szczepienie, zeby miala. Chyba, ze na zwrot za sterylke sie przyda, to Missieek zdecyduje.

Ja sie juz collie nie zajmuje na forum collie, takze jesli chodzi o watki tam zakladane, to musi ktos inny je zakladac. Mam bana na wieki tam za pyskowanie nt. braku pomocy dla collie, za posty na watku kolaka, ktory byl u Halinki pod Lublinem na DT :diabloti:

Co do Miszki, to chodzilo mi o pomoc dla niej, niekoniecznie o watek.

Posted

Poczekam co napisze Missieek o finansach Lassie. Na razie spadam do schroniska pomóc troche bezimiennym kundlom, szczeniakom, ktorych ostatnio mase trafilo do schroniska. SM przywiozl 11 malcow w pudelku, komus nie byly potrzebne.

Posted

jesli uda sie uzbierac wsrod osob ktorym collie nie sa obojetne na pokrycie kosztu kastracji - 150zl
to 150 ktore bym zaplacila za nia mogloby byc przeznaczone na kundla ktory nie przypomina zadnej rasy :razz:

na suczke wolam Cookie
z innymi psami dogaduje sie roznie
ma raczej dominujacy charakter

Posted

Trzeba wierzyc w to, ze beda wplaty, drobne, niewazne, byle byly. Jak bede robic przelewy, to wplace na konto Missieek. Pamietam, ze konto sie zmienilo, jak nie bede miala w stalych adresach, to poprosze o podanie.

Posted

Ss napisał(a):
piesek tez szuka domku? Sa moze jakies lepsze zdjecia malucha?

jesli jeszcze żyje, albo jesli go nie wywieźli nie wiadomo gdzie... to szuka domu :( nikt się nim nie interesuje - on został w Olkuszu w tym piekielnym "schronisku"

Posted

[quote name='Ss']czy to jest to schronisko?
http://schronisko.olkusz.prv.pl/

tak - to to miejsce, ale ani słowo tam napisane nie jest prawdziwe - to prywatna mordownia... zdjęcia piękne kolorowe były robione bardzo dawno - widzę nawet na nich psa, którego dziewczyny wyciągały ledwo zywego dawno temu...

tu jest prawda:
http://www.dogomania.pl/threads/127622-OFIARY-SCHRONISKA-A-ywe-trupy-bA-agajAE-o-PILNE-WSPARCIE