Ellig Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='marta0731']Zapisuję Czy karma jeszcze potrzebna??? Bo czytam że na 2 dni mają i jeszcze coś ma być im dowiezione... W razie potrzeby mam z 15kg (prawie cały wór) porządnej karmy NutraGold[/QUOTE] Tez zadalam takie samo pytanie i nie dostalam odpowiedzi wiec chyba karma nie jest potrzebna.
justynavege Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jak to sie stalo ze gosc zostal aresztowany za proceder a dalej przyjmuje zwierzaki? to masakra jakas ! mam nadzieje ze zlikwidowanie tego cudnego miejsca nie bedzie rownalo sie z wyrzuceniem psow do lasu ani ich zamordowaniem czy pozbyciem sie w jakikolwiek nieludzki sposób
kizimizi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Giselle czy to jest ten "hotelik" w Twoich okolicach co ostatnio bardzo o nim głośno :shake:
kamilawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ellig, pewnie Grażyna przeoczyła Twój post, na pewno odpisze.
giselle4 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Ellig']Tez zadalam takie samo pytanie i nie dostalam odpowiedzi wiec chyba karma nie jest potrzebna.[/QUOTE] odpowiedziałam kochana ze poki psiaki nie opuszcza tego miejsca ...jest potrzebna:(
giselle4 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='justynavege']jak to sie stalo ze gosc zostal aresztowany za proceder a dalej przyjmuje zwierzaki? to masakra jakas ! mam nadzieje ze zlikwidowanie tego cudnego miejsca nie bedzie rownalo sie z wyrzuceniem psow do lasu ani ich zamordowaniem czy pozbyciem sie w jakikolwiek nieludzki sposób[/QUOTE] Nie Justys,tak sie stac nie moze to juz prawa medialna Dzisiaj jest TVN i znowu nasi ze schronu pojechali z jedzeniem i zabrali suczke o ktorej wczoraj rozmawiałam ze straza dla zwierzat...niestety juz bez dzieci ale jest juz bezpieczna u nas:eviltong:
giselle4 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='kizimizi']Giselle czy to jest ten "hotelik" w Twoich okolicach co ostatnio bardzo o nim głośno :shake:[/QUOTE] TAAAAA tylko nie hotelik a cały pensjonat i to jest przykre:(
giselle4 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Chciałysmy aby psiaki polatały sobie po polu jak i nasze...ale skonczylo sie na wyjsciu na pole psiaki telepały sie i kurczyly z zimna,asteczka ,,slizgala,, sie prawie po ziemi z ogonkiem podkulony, i strachem w oczkach...wiecej nie chałysmy ich męczyc
Ellig Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='giselle4']odpowiedziałam kochana ze poki psiaki nie opuszcza tego miejsca ...jest potrzebna:([/QUOTE] Jakos nie widzialam ale to jest najmniej wazne w takim razie gdzie mozna wyslac karme, na pewne nie do tego "oszoloma"i nie do strazy...giselle4, napisz prosze na pw , gdzie?
kamilawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kurcze, chora jestem, a na dodatek Dobrocin... ...ja niedługo spać nie będę mogła. Cioteczki, ogłaszamy już te psiaki co u Was? Czy jeszcze czekamy?
fiorsteinbock Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Nie wiem Kamilko, gisella musi sie wypowiedziec. Postaram sie w sobote porobic zdjecia chudziutkiego dobka. Artykul z Tygodnika Dzierżoniowskiego:
kamilawa Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Hm, ciekawe czy na TVN dzis byl reportaz, czy jutro. Chciałabym obejrzeć...
kizimizi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jeszcze w wrocławskiej była artykuł o tym ale w domu zostawilam. Dość świeży, zanim na dogo sie wszystko rozkręciło. CZy nasza Wałbrzyska SDZ pomoże doraźnie?
kizimizi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 znalazłam: http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/296544,psy-skazane-na-cierpienie-w-dobrocinie,id,t.html Niech chętni poczytają.
Asior Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 dziołszki a ten biało czarny to nie przypadkiem mix bordera???
fiorsteinbock Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Asior, ktos wczesniej pisal w jakim typie piesek, cos na niedzwiedzia, nie moge znalezc na watku :(
xmartix Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 zapisuję się... wczoraj uratowana stamtąd została sunia Dobka i szczeniaków parę
fiorsteinbock Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='xmartix']zapisuję się... wczoraj uratowana stamtąd została sunia Dobka i szczeniaków parę[/QUOTE] A gdzie trafily, do Wroclawia? Jedna sunia trafila do Azyla - szczeniakow jej juz nie bylo :( a dopiero co pieski trafily do Pensjonatu...
kamilawa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Asior, ja pisałam na początku, że Sambo mi wygląda na mix bordera, później ktoś napisał, że jest w typie karelskiego psa na niedźwiedzie. Hm, szczerze powiem, że nie wiem - cioteczki, jak sądzicie? Jako jaką rasę w przyszłości go ogłaszać?
kamilawa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ok, skoro tak, to będę go ogłaszała jako karelczyka. Dzięki.
Recommended Posts