Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta0731']Zapisuję
Czy karma jeszcze potrzebna???
Bo czytam że na 2 dni mają i jeszcze coś ma być im dowiezione...
W razie potrzeby mam z 15kg (prawie cały wór) porządnej karmy NutraGold[/QUOTE]
Tez zadalam takie samo pytanie i nie dostalam odpowiedzi wiec chyba karma nie jest potrzebna.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to sie stalo ze gosc zostal aresztowany za proceder a dalej przyjmuje zwierzaki? to masakra jakas !
mam nadzieje ze zlikwidowanie tego cudnego miejsca nie bedzie rownalo sie z wyrzuceniem psow do lasu ani ich zamordowaniem czy pozbyciem sie w jakikolwiek nieludzki sposób

Posted

[quote name='Ellig']Tez zadalam takie samo pytanie i nie dostalam odpowiedzi wiec chyba karma nie jest potrzebna.[/QUOTE]

odpowiedziałam kochana
ze poki psiaki nie opuszcza tego miejsca ...jest potrzebna:(

Posted

[quote name='justynavege']jak to sie stalo ze gosc zostal aresztowany za proceder a dalej przyjmuje zwierzaki? to masakra jakas !
mam nadzieje ze zlikwidowanie tego cudnego miejsca nie bedzie rownalo sie z wyrzuceniem psow do lasu ani ich zamordowaniem czy pozbyciem sie w jakikolwiek nieludzki sposób[/QUOTE]
Nie Justys,tak sie stac nie moze to juz prawa medialna
Dzisiaj jest TVN i znowu nasi ze schronu pojechali z jedzeniem i zabrali suczke o ktorej wczoraj rozmawiałam ze straza dla zwierzat...niestety juz bez dzieci
ale jest juz bezpieczna u nas:eviltong:

Posted

[quote name='kizimizi']Giselle czy to jest ten "hotelik" w Twoich okolicach co ostatnio bardzo o nim głośno :shake:[/QUOTE]
TAAAAA
tylko nie hotelik a cały pensjonat
i to jest przykre:(

Posted

Chciałysmy aby psiaki polatały sobie po polu
jak i nasze...ale skonczylo sie na wyjsciu na pole
psiaki telepały sie i kurczyly z zimna,asteczka ,,slizgala,, sie prawie po ziemi z ogonkiem podkulony, i strachem w oczkach...wiecej nie chałysmy ich męczyc

Posted

[quote name='giselle4']odpowiedziałam kochana
ze poki psiaki nie opuszcza tego miejsca ...jest potrzebna:([/QUOTE]
Jakos nie widzialam ale to jest najmniej wazne w takim razie gdzie mozna wyslac karme, na pewne nie do tego "oszoloma"i nie do strazy...giselle4, napisz prosze na pw , gdzie?

Posted

Kurcze, chora jestem, a na dodatek Dobrocin...
...ja niedługo spać nie będę mogła.
Cioteczki, ogłaszamy już te psiaki co u Was? Czy jeszcze czekamy?

Posted

jeszcze w wrocławskiej była artykuł o tym ale w domu zostawilam. Dość świeży, zanim na dogo sie wszystko rozkręciło.
CZy nasza Wałbrzyska SDZ pomoże doraźnie?

Posted

[quote name='xmartix']zapisuję się...
wczoraj uratowana stamtąd została sunia Dobka i szczeniaków parę[/QUOTE]

A gdzie trafily, do Wroclawia?
Jedna sunia trafila do Azyla - szczeniakow jej juz nie bylo :(
a dopiero co pieski trafily do Pensjonatu...

Posted

Asior, ja pisałam na początku, że Sambo mi wygląda na mix bordera, później ktoś napisał, że jest w typie karelskiego psa na niedźwiedzie. Hm, szczerze powiem, że nie wiem - cioteczki, jak sądzicie? Jako jaką rasę w przyszłości go ogłaszać?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...