viola005 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 W czasie 3 miesiecy mojego pobytu na tym dziwnym portalu dowiedzialam sie juz, ze niczego nie mozna tu publicznie napisac, bo kazde bydle moze to wykorzystac przeciwko osobie piszacej zaslaniajac sie "naruszeniem dobr" i innymi *******ami - tak jest z podawaniem swoich danych przy zbieraniu pieniedzy, bo byly wypadki ze ktos usluznie doniosl do skarbowki, jak to sie bardzo bogaci jakas bezrobotna wolontariuszka zbierajaca na psa, tak jest z krytyka fatalnych hotelikow, gdzie wlasciciele sa zalogowani na dogo i wykorzystuja portal do bezplatnej i bardzo efektywnej reklamy wlasnej dzialalnosci gospodarczej, i tak jest z podaniem nazwy fundacji - tym bardziej, bo za fundacja stoja sprawni prawnicy. Czy musze opisywac w szczegolach, jak to na mnie wplywa? Skoro wiec na tym przedziwnym portalu wszystko krazy na pw, bo panuje lek i strach, a w postach czesto czytuje takze i pogrozki, straszenie prokuratura etc,OFICJALNIE PROSZE OSOBY WIEDZACE, O JAKA FUNDACJE CHODZI O PRZESLANIE NAM NA PW JEJ NAZWY. Ja osobiscie od lat wspieram finansowo rozne fundacje prozwierzece i schroniska, a takze recze za ich nieskazitelnosc publicznie oglaszajac rozne apele o pomoc, moi znajomi, rodzina i przyjaciele ufaja mi. Po skandalu z pseudohotelikiem AlinyS i druga taka problematyczna placowka w Obornikach Slaskich napisalam, ze NIE DAM ANI GROSZA NIKOMU, KTO MI NIE UDOWODNI NIESKAZITELNOSCI HOTELU, GDZIE JEST HOTELOWANY "MOJ" PIES. To samo odnosi sie takze do fundacji, za ktore od lat recze publicznie moim dobrym imieniem i nazwiskiem. Dlatego oficjalnie prosze o podanie na pw nazwy spalonej fundacji, ktora byc moze polecam moim znajomym darczyncom jako uczciwa, robiac z siebie idiotke. NIEPODANIE NAZWY NIEUCZCIWEJ FUNDACJI ROWNA SIE POPIERANIU JEJ KARYGODNEJ DZIALALNOSCI, PRZYNAJMNIEJ W SPRAWIE DOBROCINA. Jezeli dane osoby obawiaja sioe rowniez na pw to otwarcie napisac TO PROSZE TO ZROBIC ANONIMOWO. Sa sposoby. Czekam. Jezeli taka wola, moge na pw podac moj email, gdzie mozna bedzie przeslac te informacje unikajac jakichkolwiek konsekwencji. Podpisuje sie imieniem i nazwiskiem. Violetta Bennich-Plaka, Ateny.
viola005 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Wlasnie widze swoj post i ze zdziwieniem stwierdzam, ze slowo "piieerrddoollyy" zostalo wygwiazdkowane. Prawdopodobnie jest tu filtr antylacinski, ktory automatycznie usuwa tzw brzydkie slowa, dlatego napisalam je teraz z podwojnymi literami, zeby go tym razem nie wychwycil. Dodam jeszcze, ze w/w slowo jest potocznie uzywane w poznanskiem, gdzie oznacza bzdury/plotki, co moga potwierdzic poznaniacy. Takie ppiieerrddoollyy sa nam teraz potrzebne, kiedy plona lasy. Do mojej prosby z poprzedniego postu dodaje takze apel do wszystkich uzytkownikow o podanie linkow do stron, gdzie moge znalezc wiecej informacji o Dobrocinie (coz za szyderstwo w nazwie), nazwisko osobnika prowadzacego ten przybytek etc. Od 30 lat mieszkam w Grecji i nie jestem na biezaco z polskimi sprawami, prasa, tv etc. Z gory dziekuje.
giselle4 Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Macie racje napisze bo jestem tak w.k.....na ze sie gotuje za pare dni i tak by odtrąbiono wielkie zwyciąstwo tej Fundcaji w zabraniu psow z Białogardu wiec ja podla wiedzma uprzedze ten spektakularny sukces Fundacji i popsuje troche jej szyki:( Brak aureoli moze troche pozwoli ludziom wspierajacym zwierzęta przez tą Fundacje zobaczyc prawde taka naga prawde...kasa sie liczy a psy ...są tylko srodkiem do jej zdobycia.... Kiedy weszlam na wątek psiakow z Kamienca[1-1,5 roku wstecz]napisalam otwarcie co mnie boli ,czego dopuszcza sie Fundacja i ze nie bedę mięsem armatnim aby ktos chodził w sławie i chwale a guzio zrobil:( Wiec prosze sobie tylko wyobrazic [to nie jest bajka]ze pani wystąpila do naszego powiatowego z prosbą aby pan S.....cki pojechał -1000km po te wlasnie psy [pan S moze transportowac psy do 50km]... wspołpraca zawsze układala po płatkach roz miedzy ta Fundacja a panem S.... wiec dlaczego chłopinie nie dac zarobic bo Ci głupi ludzie nie rozumieja ze gdzie drwa rabia ,tam wiory lece..... ale do meritum nasz powiatowy nie wyrazil zgody na ten transport [dobry chlopina ,mimo roznych opini] ale coz tam zakazy .ta pani jest ponad prawem bo popłacze,pojudzi,nakusi,nakłamie a my jej pomozemy zawsze pomagalismy.Pan S....przyjaciel zwierzątek pojechał do Białogardu sam po pieski bo tam w tym schronie to one maja tak zle ze trzeba je zabrac.....i zabrał Pytam.. kto zezwolił na transport 11 psow w polonezie traku1,5m x1,5m? powiatowy z Białogardu-Tak dla niego to nie było nic nie normalnego ze na paru metrach pojedzie po szczescie 11 zdrowch i roznych wielkoscia psow. W tym upale i skwarze....ale coz Pan S pewnie powiedział ze juz ma doswiadczenie w ,,gotowaniu ,,psow [bordozki:(] i ze dla niego to bułka z masłem..... Pytam Fundacje Mruno...pytam pania S.....ki CZY TO UWAZA PANI ZA NORMALNE? czy takim standardom my musimy sie przygladac?zezwalac? czy my mamy pozaklejane oczy? czy tez miedzy nami sa nici powiazan i dla swietego spokoju zamykamy oczy? Ja,na to sie nie zgadzam,jezeli tak maja pracowac Fundacje to ja jzu nikomu nie wierze, nie ufam:( ZA MOJE PIENIADZE KTORE PRZEZNACZAM NA fUNDACJE pomagam gnębic,maltretowac i zabijac psy. Napisalam kiedys ze jestem bardziej pro zwierzaca jak pro ludzka i mimo ze ktos mnie nazwal ,,głupia suką ,,wcale nie uwazm tego z OBRAZLIWE TYLKO ZA MAŁA ZNAJOMOSC PRZEZ TEGO JEGOMOSCIA PRAWA I brak serca.... teraz mozecie mnie zbanowac... kto mi nie wierzy zapraszam na wątek Kamienieckich psow ,tam są moje wpisy prosze zatelefonowac do Białogardu prosze zatelefonowac do powietowego dzierzniowskiego dla mnie głupiej suki to jest szok..... sorry za błedy ale w nerwach jestem wulkanem nieposłuszenstwa i arogancji
kizimizi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 a wiec chodzi o mrunio? hmm rozne juz opinie slyszalam .... :roll: Skoro, hotelikarze oszukuja, fundacje oszukuja to i pewnei czesc "dogomaniakow" oszukuje. Wniosek nasuwa sie jeden: możemy ufac tylko sobie! Tylko jak tu bys zeglarzem, sterem i okrętem?:roll: Oj neidobrze ostatnio sie an dogo dzieje ... :shake: Chyba wolałam jak było nas mniej, jak trudno bylo cokolwiek zorganizowac ale przynajmniej mozna bylo ufac ludziom po 2 stronie komputera:roll:
lika1771 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Mysle ze sprawe trzeba dac do Interwencji lub Uwagi to sie w glowie nie miesci ci ten facet wyrabia i ta fundacja
michelle04 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Sorki za offa ale proszę o głosy na Krakvecie na citokę Giselle4, która pomagała również Dobrocińskim psom... http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11331
giselle4 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 czekamy na relacje i euforie http://www.dogomania.pl/threads/88216-ZYWE-SZKIELETY-ok.40!!!-na-zamku-w-Kamiencu-!..-ODEBRANE-!-!-!-..sa-Bialogardzie-...?p=15066144#post15066144
giselle4 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 skoro nikogo juz nie inetresuje pan S...... ani jego wyczyny z pania z Fundacji... poprosze moda o zamkniecioe wątku.
Ellig Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 giselle4 napisał(a):na poczatku przeprosze bo moge sie zagalopowac:( jak to sie dzieje ze człowoek ktorego my -dogomaniacy uwazamy za drania ,wyrzucilismy jego za nawias społeczenstwa kogos kto pozwolił aby zamarzło tyle szczeniakow... ktory glodził i meczył psy kogos to byc moze pozbawiał zycia nastepne kilkadziesiat psow i o ironio pochował je w workach po karmie na swojej łace..... Człowiek przeciwko ktoremu toczy sie postepowanie karne ten czlowiek dla pewnej Fundacji jest super:( Dalej z nim są utrzymywane przyjecielskie kontakty dalej pomaga sie jemu przy transporcie psiakow za granice-przemyt i tego to człowieka ktory nie powinien miec dostepu do zwierząt ktory juz nigdy nie powinien miec ani poł psa jemu zleca sie transport zwierzat z[ ............] to jest chore Ludzie kochani,po co powstaja Fundacje? aby pomagac ,wspierac i tropic wszelkie zło aby pietnowac i karac..... a tutaj poszło wszystko w zapomnienie ...oj jak szybko dalej robimy kase na psach.... jak łatwo,jak przyjemnie. Jestemy bezkarni i bogaci bieda zwierząt...........to przykre... Czesto mam depresje i własnie wtedy watpie w to co robie...co robimy bo jezeli na dogomani są tacy ludzie jezeli sa tacy ludzie w Fundacjach...to w jakim społeczenstwie obłudnym ja zyje..... moze uszczypnę sie bo tylko się....? Chyba pora juz zamknąc ten wątek głowa muru nie przebije a walka z wiatrakami nie przynosi nigdy dobrego efektu..... Niestety to wszystko prawda i gdzies mam tych wszystkich drani co sie dorabiaja wlasnie wykorzystujac dogo do swoich perfidnych ale jakze profitowych interesow, i te wspaniale Cioteczki wysylajace pieski na adopcje zagraniczne, cos takiego nie istnieje!!!!!!Psy wysylane do laboratoriow, na skarmianie dla wezy!!!!!!!!!!!!!!!!To wszystko razem to jedno g........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ada-jeje Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Giselle prosze nie zamykaj watku, ujawnijcie nazwe Fundacji, nie ukrywajcie faktow, w tym momencie stajecie sie wspolwinne. Na dogo coraz wiecej takich przypadkow. Nie mozna tego przemilczec i pozwolic na wywoz psow do laboraratoriow.
beataczl Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ellig napisał(a):Niestety to wszystko prawda i gdzies mam tych wszystkich drani co sie dorabiaja wlasnie wykorzystujac dogo do swoich perfidnych ale jakze profitowych interesow, i te wspaniale Cioteczki wysylajace pieski na adopcje zagraniczne, cos takiego nie istnieje!!!!!!Psy wysylane do laboratoriow, na skarmianie dla wezy!!!!!!!!!!!!!!!!To wszystko razem to jedno g........!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem w szoku:crazyeye::-(
beataczl Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ada-jeje napisał(a):Giselle prosze nie zamykaj watku, ujawnijcie nazwe Fundacji, nie ukrywajcie faktow, w tym momencie stajecie sie wspolwinne. Na dogo coraz wiecej takich przypadkow. Nie mozna tego przemilczec i pozwolic na wywoz psow do laboraratoriow. koniecznie ujawnic, bez dwoch zdan...:angryy:
aanka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Chyba wcześniej było pisane o tym , jak to fundacja , .....:razz:
Ada-jeje Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Zauwazylam po moim wpisie o jaka fundacje chodzi, jednak prosze nie zamykajcie watku, raczej probujmy z tym cos zrobic :angryy: ie poddawajmy sie bez walki.:shake:
Guest Elżbieta481 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Rozumiem,że jesteś wnerwiona,ale na innym wątku-na krakowskich zwierzakach-czytałam wpis bodajże Frotki-nr11805-,że psy trafiły do Krakowa.Rozumiem,że chodzi o Fundację Mrunio.Skorzystała z usług tego człowieka,ale jak odebrał psy KTOZ?Też skorzystał z usług tego jegomościa???? Halo!!!Krakusy jakto było?Dobrze byłoby się dowiedzieć jak jest właściwie?Nikomu nie można wierzyć?-coś na to wygląda.. Jak może jakakolwiek fundacja skorzystać z takiego transportu?Nie ma tego jegomościa dla zwierzolubów-jest tylko w momencie gdy zmierzamy do ukarania go,a tu współpraca? Szok E/W
Pies Wolny Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Giselle4 - daj nam szansę ! Nie wiem jeszcze co i jak można, ale daj szansę. Zamykanie wątku to robienie dobrze chwastom. Chwasty się wyrywa, a nie schodzi im z drogi. Znam to poczucie bezradności - poddać się nie wolno, kto zawalczy o psy - chwasty.
giselle4 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Pies Wolny napisał(a):Giselle4 - daj nam szansę ! Nie wiem jeszcze co i jak można, ale daj szansę. Zamykanie wątku to robienie dobrze chwastom. Chwasty się wyrywa, a nie schodzi im z drogi. Znam to poczucie bezradności - poddać się nie wolno, kto zawalczy o psy - chwasty. blizniaczy wątek prowadzi demi wiec jeden trzeba zamknąc Jezeli Fundacja [mimo prowadzonej sparwy,mimo iz wie ze ten pan ugptował psa i wie ze tyle szczeniąt zamarło i jak do tej pory nie powiadziała złego slowa ,mimo ze tam bywała często] ba dalej wspołpracuje z człowiekiem ktory ma pozwolenie na transport do -50 km mimo iz nasz powiatowy odmowil zgody na ten transport i przwoz 11 psow w polonezie traku mimo iz tam [Białogard]juz sie zaaklimatyzowały i mozna było poprowadzic adopcje bez zbędnych kosztow z tamtego schroniska...... wbrew zdrowemu rozsądkowi w upał i na 3m jechało taki swiat drogi -11psow bo kto so wiuelkim sercu mial taki kaprys to wszystko jest do sprawdzenia..... powiatowy wpis,do ilu kilometrow ma wydane pozwolenie i samemoeralnosc wspołpaca z taki człowiekiem??// wiec niczego nie chce wyjascic tylko takie kwestie...... a ju spotkalam sie ze słowami potępienia ...czekamy na większa aferke....to zbyt mało? nie nadaje sie na biernego zjadacza chleba sorry Psy Kamienieckie maja swoj watek i tam trzeba prowadzic tez temat
giselle4 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 na pv juz jestem wyklinana ze Mrunio ze pani S....ski nie ,nie ,nie Jak kiedys ktos sie dokopie parwdy to wtedy mozecie odkopac ten wątek i odpowiadam wszystkim ,,nie jestem podczepiona pod zadną Fundacje,, ,,i nie mam szerokich plecow, jesetm sama sobie sterem ,zeglarzem i okrętem
giselle4 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/88216-ZYWE-SZKIELETY-ok.40!!!-na-zamku-w-Kamiencu-!..-ODEBRANE-!-!-!-..sa-Bialogardzie-...
Camara Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='giselle4'] ... mimo iz tam [Białogard]juz sie zaaklimatyzowały i mozna było poprowadzic adopcje bez zbędnych kosztow z tamtego schroniska...... .... czy byłaś w tym schronisku (Białogard)??? http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090520/BIALOGARD/826667271 http://forum.gk24.pl/bialogardzkie-schronisko-skontrolowali-inspektorzy-z-koszalinskiego-towarzystwa-opieki-nad-zwierzetami-t16565/ i to tam się te psy zaaklimatyzowały?
kizimizi Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ja szczerze powiedziawszy troche sie pogubiłam co, gdzie, keidy, skad i dlaczego
carolinascotties Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='michelle04']Sorki za offa ale proszę o głosy na Krakvecie na citokę Giselle4, która pomagała również Dobrocińskim psom... http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11331 zaglosowalam
Recommended Posts